kertenkele senin pantolondan içeri girmiş bir bak hele@xemrexxx nerelerde bugün hiç muhteşem konusu açmadı nolduki acaba hangi dağda kertenkele vefat etti)
kertenkele senin pantolondan içeri girmiş bir bak hele@xemrexxx nerelerde bugün hiç muhteşem konusu açmadı nolduki acaba hangi dağda kertenkele vefat etti)
Onun da etkisi olabilir biraz ama Beyaz önünde bir şey olmasa da çok yüksek reytinglere ulaşabilir.Yalan Dünyanın arkasından yayınlanmasının da az buz yardımı vardı. Maç bitti Cinayetin tekrarı başladı sonra Beyaz Show.
Ben de A/B`de en az 7 bekliyordum. Karagül de dün geç bitmiş onun da etkisi olabilir diyeceğim ama reytingler çok tuhaflaştı gerçekten...Onun da etkisi olabilir biraz ama Beyaz önünde bir şey olmasa da çok yüksek reytinglere ulaşabilir.
Kötü bence. Dizinin tutmayacağına işaret. Maçtan sonra, Beyaz Show'dan önce. Bence yüksek reyting alabilirdi...Cinayet`in tekrarı nasıl gitmiş anlamadım.22.30`tan 23.30`a kadar yayınlanmış. Dizilerin en bol reytingli döneminde. Sence nasıl @OzaN ?
Bugün 14.00 ve Yarın Güneşi Beklerkenin ardından da tekrarı var bakalım o nasıl gidecek.Kötü bence. Dizinin tutmayacağına işaret. Maçtan sonra, Beyaz Show'dan önce. Bence yüksek reyting alabilirdi...
Bence var reytingleri. O konuk da Beyaz gibi düşün o zaman 3 Adam tek başına değildi ki dün akşam.Okan beklediğimden daha iyi 26. olmuş haftaya iyi konuk alırsa Ilk 20'ye girer bence.
Karagül uçmuş tebrikler. Dün çok heyecanlıydı.
Med Cezir Genel Izlenme Oranlarını epey yükseltmiş ve uçmuş tebrikler.
Beyaz Show uçacak deniliyordu ama düşmüş bence 3 Adam'ın tek başına bir Reytingi yok eğer iyi konuk gelirse yükseliyor programları.@OzaN
Karagul daha kimi kazansinKaragül normal gitmiş ne seyirci kazanmış ne de kaybetmiş yani medcezir'e Karagül'den bir akış olmamış bu açık görünüyor.
Medcezir süper gitmiş 8-9 alan dizi ab'de 11 almış totalde Karagül'e baya yaklaşmış.Gerçekten iyi artış yaşamış ama Karagül'ün yokluğunda kazandığı seyirci değil bu bence kesinlikle Yalan Dünya'dan akan seyirci.
Zaten haftaya belli olacak gerçek akış.Kime kim akmış belli olur
Ayrıca Karagül'ün elinde iyi bir koz var Özcan Deniz ve 2-3 haftaya geliyor.Medcezir totalde 1.lik için hayal kurarken Ab'de nakavt olacak haberi yok.
2 yapımıda tebrik ediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?