bende alismism cumartsi izlemeye yaOkan'ın günü cmts Neden cumaya aldılar diye atar yapıyorum Atar yapıyorum ama kime? @mrt-06 show'un başinda olunca
bende alismism cumartsi izlemeye yaOkan'ın günü cmts Neden cumaya aldılar diye atar yapıyorum Atar yapıyorum ama kime? @mrt-06 show'un başinda olunca
Senin için sıkıntı olacaksa ben de devam edebilirim. Medcezir bitti sayılır.Tamam ben devam ederim.
Senin için sıkıntı olacaksa ben de devam edebilirim. Medcezir bitti sayılır.
Star Medcezir'le birlikte Kurt Seyit ve Şura'yada izleyici çekebilir.Medcezir geçen hafta iyice seyirci topladı. Bence Totalde de Karagüle yakın olacaktır. Tabii ki gelecek hafta Yalan Dünya gelince o da zorlanacak biraz.
Kanal D Ay Yapımla kavga edecek zamanı buldu.
Bence gün gün birimiz yapsak daha iyi olur gibi? @BullyOlur demin göremedim seni online listesinde ondan dedim zaten.
Yok Medcezir izliyordum. Şimdi de Beyaz var ama o öyle takip gerektirmiyor.Olur demin göremedim seni online listesinde ondan dedim zaten.
Aynen konuşalım bunu. Mesela Medcezir ve Güneşi Beklerken yani Cuma ve Pazar günleri bu yükü benden alan biri olursa güzel olur.Bence gün gün birimiz yapsak daha iyi olur? @Bully
kavga olayi var mi gercekten?Medcezir geçen hafta iyice seyirci topladı. Bence Totalde de Karagüle yakın olacaktır. Tabii ki gelecek hafta Yalan Dünya gelince o da zorlanacak biraz.
Kanal D Ay Yapımla kavga edecek zamanı buldu.
Aynen konuşalım bunu. Mesela Medcezir ve Güneşi Beklerken yani Cuma ve Pazar günleri bu yükü benden alan biri olursa güzel olur.
En yakın zamanda halledelim. Özelden.Olur bence de.
Bence var. Yoksa en az 1 dizi yapardı Kanal D`ye. Direkt koparmazdı bağları.kavga olayi var mi gercekten?