bende alismism cumartsi izlemeye yaOkan'ın günü cmtsNeden cumaya aldılar diye atar yapıyorum
Atar yapıyorum ama kime? @mrt-06 show'un başinda olunca
![]()
bende alismism cumartsi izlemeye yaOkan'ın günü cmtsNeden cumaya aldılar diye atar yapıyorum
Atar yapıyorum ama kime? @mrt-06 show'un başinda olunca
![]()
Senin için sıkıntı olacaksa ben de devam edebilirim. Medcezir bitti sayılır.Tamam ben devam ederim.![]()
Senin için sıkıntı olacaksa ben de devam edebilirim. Medcezir bitti sayılır.![]()
Star Medcezir'le birlikte Kurt Seyit ve Şura'yada izleyici çekebilir.Medcezir geçen hafta iyice seyirci topladı. Bence Totalde de Karagüle yakın olacaktır. Tabii ki gelecek hafta Yalan Dünya gelince o da zorlanacak biraz.
Kanal D Ay Yapımla kavga edecek zamanı buldu.![]()
Bence gün gün birimiz yapsak daha iyi olur gibi?Olur demin göremedim seni online listesinde ondan dedim zaten.![]()
Yok Medcezir izliyordum.Olur demin göremedim seni online listesinde ondan dedim zaten.![]()
Aynen konuşalım bunu. Mesela Medcezir ve Güneşi Beklerken yani Cuma ve Pazar günleri bu yükü benden alan biri olursa güzel olur.Bence gün gün birimiz yapsak daha iyi olur?@Bully
kavga olayi var mi gercekten?Medcezir geçen hafta iyice seyirci topladı. Bence Totalde de Karagüle yakın olacaktır. Tabii ki gelecek hafta Yalan Dünya gelince o da zorlanacak biraz.
Kanal D Ay Yapımla kavga edecek zamanı buldu.![]()
Aynen konuşalım bunu. Mesela Medcezir ve Güneşi Beklerken yani Cuma ve Pazar günleri bu yükü benden alan biri olursa güzel olur.![]()
En yakın zamanda halledelim.Olur bence de.![]()
Bence var. Yoksa en az 1 dizi yapardı Kanal D`ye. Direkt koparmazdı bağları.kavga olayi var mi gercekten?