10 Ocak 2014 Cuma Reyting Sonuçları

Beyaz Show anlıklarda 10 reytingi görürse şaşmam :A Oturduk Beyaz izliyoruz Show TV yönetimi :A

Bence var. Yoksa en az 1 dizi yapardı Kanal D`ye. Direkt koparmazdı bağları. :)
olabilir :) ama umarim yakin zamanda baris saglanir ben acikcasi kivanc tatlitugun dizisini kanal d de bekliyordum hatta medcezir ilk duydugumda kanal d de sanmistim :) nedense kanal d ve ay yapim bana hep iyi bi ikili gelmistir 😉

Medcezir'im Karagül'ü geçmiş. :A :oley: Ama Karagül boşlukta uçar birazdan. :(

Cinayetin tekrarı fena gitmedi aslında 2 güçlü rakip karşısında. :) Bir patlama yapamayacağı kesin ama 5-6 reyting alsa hiç olmazsa gönlü olur Kanal D`nin. :)

medcezirin izleycisi beyaz showa akar beyaz bu hafta iyi giderr

Makina Kafanın formatı mı değişti, ne? çıkarmışlar şebnem ferahı konser veriyor. stüdyo iyice küçülmüş. okan arada bir sahneye geliyor. arada mahşeri cümbüşün skeçleri oluyor. ama şimdi baktım da okanla özdeşleşen masa yerine konulmuş,şimdi konukları çağırıyor.

Beyaz Show başlıyor!

23:15 - 23:30 #sbt #reyting'leri 1) FOX: 14.2 2) STAR: 5.19 3) SMNYL TV: 2.1 4) KANALD: 2 5) ATV: 1.84

Son düzenleme:
Karagül yarin TOTAL'de birinci olur. Medcezir harika oranlar almis ama AB'si patlamistir yine :D

Karagül boşlukta coşmuş beklediğim gibi. :( Beyaz'ı etkileyecek. :T

Aaa olamaz Karagül 14,20 mi görmüs sanirsam gecen hafta Medcezirin boslukta aldigindan bile fazla yanilmis olmayin