10 Ocak 2014 Cuma Reyting Sonuçları

Çocuklar Duymasın tekrarı iyi gidiyor.

Okan listeye girememiş. :(

karagül şov yapmış son anlıklarda helal :D yarın zirveyi çok rahat bi şekilde alacak
medcezir geçen haftaya göre düşse de reytinglerini yükseltti genele göre 10 alabilir

00:15 - 00:30 #sbt #reyting'leri 1) KANALD: 5.96 2) FOX: 3.02 3) STAR: 2.72

3 Adam Beyaz'ın reytinglerini düşürdü. :(

Beyaz Show 3 Adam'a rağmen beklenen patlamayı yapamamış gözüküyor.
Bunda biraz Cinayet'in tekrarının da etkisi var. Güçlü ab'si olan Yalan Dünya'dan sonra yayınlansa eminim anlıklarda 7-8'i görürdü.

Beyaz reklam 00:49.

Son düzenleme:
ben bu reytingten bisey anlamiyorum arkadaslar benim tahminlerime bakmayin ben bugun beyaz dun arkadasm hosgeldin tarzinda gider diye dusunmustum :)

Karagül yarın total grubunda umarım güzel bir başarı yakalar ve rekoru tazeler. Ama izleyemedim maalesef bu hafta şimdi izleyeceğim. :)

beyaz düşük gitmiş 3 adam gelmesine rağmen demekki 3 adam daha gelseymiş reytingleri yükselecekmiş :kiki:

Karagül yarın total grubunda umarım güzel bir başarı yakalar ve rekoru tazeler. Ama izleyemedim maalesef bu hafta şimdi izleyeceğim. :)

bazı seyircilerini cezeryeye kaptırmış olabilir geçen hafta yayınlanmamıştı cezeryeye geçenler dönüş yapmamışta olabilir:)

beyaz düşük gitmiş 3 adam gelmesine rağmen demekki 3 adam daha gelseymiş reytingleri yükselecekmiş :kiki:

reytinge üçün biri yansımış :)) onu bulamayanlarda var:)

bazı seyircilerini cezeryeye kaptırmış olabilir geçen hafta yayınlanmamıştı cezeryeye geçenler dönüş yapmamışta olabilir:)

Yok canım neden Medcezir'e kaptırsın 14,20 gördü anlıkta ve şuan ki en yüksek rekor. :D

Yok canım neden Medcezir'e kaptırsın 14,20 gördü anlıkta ve şuan ki en yüksek rekor. :D

gidenlerin hepsi döndümü diyorsun ?

türkçe ne kadar elastik bir dil:)) neyse yani geçen hafta cezerye izleyenler pek memnun kalmamış o zaman? tabi tns de durum dahada net ortaya çıkar:))

@destere diloşta durumlar nası

diloşa bir ara göz attım mecburiyetten cuma günleri evde show açık nedense diloşun bir plakasını gördüm konudan haberim yok?

evet onu bulamayan diziler çok dediğin gibi :))))