10 Ocak 2014 Cuma Reyting Sonuçları

Onun da etkisi olabilir biraz ama Beyaz önünde bir şey olmasa da çok yüksek reytinglere ulaşabilir. :)
Ben de A/B`de en az 7 bekliyordum. Karagül de dün geç bitmiş onun da etkisi olabilir diyeceğim ama reytingler çok tuhaflaştı gerçekten...

gs maçı çok total olmyuş 😱 hiç beklemiyordum
beyaz beklenenden çok düşük
medcezir geçen haftanın rüzgarını iyi kullanmış
karagül ab si en garip dizi bir 6 ya düşüyor bir 8 e fırlıyor :F

Cinayet`in tekrarı nasıl gitmiş anlamadım. (b) 22.30`tan 23.30`a kadar yayınlanmış. Dizilerin en bol reytingli döneminde. Sence nasıl @OzaN ? (b)

Medcezir totalde 10, ab'de 11 alarak mükemmel gitmiş. :oley: Geçen haftadan seyirci aktı güzel oldu. Kimse tutamaz artık Medcezir'i. :)

Karagül totalde süper ab'de çok iyi oran almış.

Maç totalde iyi gitmiş. Ab'de daha düşük alması normal.

Dila maçtan kötü etkilenmiş.

Beyaz Show Kanal D'nin berbat ötesi politikası yüzünden 3 Adam'a rağmen düşmüş.

Huzur Sokağı vasat yine.

Zahide ab'de ne etmiş öyle? 😱

Karagül çok iyi gitmiş. :)

Medcezir, Yalan Dünya gelince düşer. :A

Deniz Yıldızı çok iyi gitmiş. Totalde 5'i geçmiş uzun bir aradan sonra.

Esra'nın yokluğunda Zahide yükselmiş. :)

Karagül müthiş, geçen sezondan sonra özellikle a/b'de bu yükseliş iyi. Sezonun bombası net olarak Karagül'dür.

Diloş düşük. :S Son 2 bölümdür dizide ne olup bitiyo haberim yok. Sınavlar bitince bi göz atmak lazım. :D

Beyaz Show kötüydü dün bu reyting normaldir. İbrahim vırvır konuştu kafamız şişti...

Beyaz'ın da morali bozuktu sanki? Yüzü düşük gibi geldi bana?

Karagül normal gitmiş ne seyirci kazanmış ne de kaybetmiş yani medcezir'e Karagül'den bir akış olmamış bu açık görünüyor.
Medcezir süper gitmiş 8-9 alan dizi ab'de 11 almış totalde Karagül'e baya yaklaşmış.Gerçekten iyi artış yaşamış ama Karagül'ün yokluğunda kazandığı seyirci değil bu bence kesinlikle Yalan Dünya'dan akan seyirci.
Zaten haftaya belli olacak gerçek akış.Kime kim akmış belli olur:D
Ayrıca Karagül'ün elinde iyi bir koz var Özcan Deniz ve 2-3 haftaya geliyor.Medcezir totalde 1.lik için hayal kurarken Ab'de nakavt olacak haberi yok.:A

2 yapımıda tebrik ediyorum.

Medcezirim çok iyi gitmiş. Beni Affet de A/B'de 4. olarak büyük bir başarı yakalamış.
İzlediğim diğer dizi Karagül de Totalde Medcezirle kafa kafaya gitmiş. Haftaya Karagül'ün reytinglerinin uçacağını düşünüyorum.

PIRANHA BUSINESS TAB 7" cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kötü bence. Dizinin tutmayacağına işaret. Maçtan sonra, Beyaz Show'dan önce. Bence yüksek reyting alabilirdi...
Bugün 14.00 ve Yarın Güneşi Beklerkenin ardından da tekrarı var bakalım o nasıl gidecek. :) 1 saatlik yayın ve araya sıkıştırılmış. A/B`de neredeyse 2 aldı bana fena gelmedi. :)

Diğer Kanal D dizileri gibi A/B`de varlık gösterir bu da.

Ovvvv Medcezir oranlarini baya yükseltmis. AB beklerdim 11+ ama neredeyse 12'ye dogru gitmis. Total hele 10+ harika.

Karagülde her iki grupta cok iyi gitmis. :)

Okan beklediğimden daha iyi 26. olmuş haftaya iyi konuk alırsa Ilk 20'ye girer bence. :)

Karagül uçmuş tebrikler. Dün çok heyecanlıydı. :)

Med Cezir Genel Izlenme Oranlarını epey yükseltmiş ve uçmuş tebrikler. :)

Beyaz Show uçacak deniliyordu ama düşmüş bence 3 Adam'ın tek başına bir Reytingi yok eğer iyi konuk gelirse yükseliyor programları. :) @OzaN

Karagül çok iyi gitmiş :) Dediğim gibi Totalde 11'i geçmiş :) Dizi artık kolayca 11'i geçebiliyor haftaya 12'yide geçecek gibi bakalım İnşallah :) Bu arada Medcezir Totalde 10 reytingi geçmeyi başarmış o da çok iyi gitmiş tebrikler :)

Okan beklediğimden daha iyi 26. olmuş haftaya iyi konuk alırsa Ilk 20'ye girer bence. :)

Karagül uçmuş tebrikler. Dün çok heyecanlıydı. :)

Med Cezir Genel Izlenme Oranlarını epey yükseltmiş ve uçmuş tebrikler. :)

Beyaz Show uçacak deniliyordu ama düşmüş bence 3 Adam'ın tek başına bir Reytingi yok eğer iyi konuk gelirse yükseliyor programları. :) @OzaN
Bence var reytingleri. O konuk da Beyaz gibi düşün o zaman 3 Adam tek başına değildi ki dün akşam. :):)

Beyaz Show beklediğim orani alamamış:(

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beyaz show bekledigimin cok altinda almis medcezir super gitmis diger enayiler gecen hafta ara vererek medcezirin resmen önünü açtı :d dila hanim cok kotu yakinda biter okan abde ilerleyen haftalarda 10 shareye cikabilir

Vuhuuu Deniz Yıldızım aşmış kendini. Sezonun en yüksek reytingini aldı iki gruptada.
Karagül istikrarlı bir şekilde devam ediyor.
Medcezir, Yalan Dünya nın yokluğunda AB de 10 u geçiyor. Gelecek hafta yine 9 lara düşer.

Karagül yine zirvede :)

:A
Karagül normal gitmiş ne seyirci kazanmış ne de kaybetmiş yani medcezir'e Karagül'den bir akış olmamış bu açık görünüyor.
Medcezir süper gitmiş 8-9 alan dizi ab'de 11 almış totalde Karagül'e baya yaklaşmış.Gerçekten iyi artış yaşamış ama Karagül'ün yokluğunda kazandığı seyirci değil bu bence kesinlikle Yalan Dünya'dan akan seyirci.
Zaten haftaya belli olacak gerçek akış.Kime kim akmış belli olur:D
Ayrıca Karagül'ün elinde iyi bir koz var Özcan Deniz ve 2-3 haftaya geliyor.Medcezir totalde 1.lik için hayal kurarken Ab'de nakavt olacak haberi yok.:A

2 yapımıda tebrik ediyorum.
Karagul daha kimi kazansin :A