10 Ocak 2014 Cuma Reyting Sonuçları

Dila maçtan kötü etkilendi. Benim gibi çok dila seven biri bile gs maci izledi. Haftaya düzelir. Hem dila hanım acaip heuecanlanmaya başladı. Artık dila coşturacak bu haftadan sonra bakin buraya yazıyorum 😉 tabi haftaya gs nin maçı yoksa :D

Karagül yine zirvede :)

:A
Karagul daha kimi kazansin :A

En iyi doğruda yorumlar genelde öyle sanki Medcezir'in yükselişi Karagül'den kayıppış gibi algılıyorlar.:D

Özcan gelsin en az 13-14 alır.Rekor reyting bekliyorum.Ab'de en az 5 hafta zirve daha şu anne ağul olayı açığa çıkacak birde o var reytingler bildiğin tavan olacak.:D

En iyi doğruda yorumlar genelde öyle sanki Medcezir'in yükselişi Karagül'den kayıppış gibi algılıyorlar.:D

Özcan gelsin en az 13-14 alır.Rekor reyting bekliyorum.Ab'de en az 5 hafta zirve daha şu anne ağul olayı açığa çıkacak birde o var reytingler bildiğin tavan olacak.:D
Karagul 13 reytinge kadar cikmali zaten Kucuk Gelin bile 12 aliyor.

Karagül totalde Medcezir ab'de birinci olmuş tebrikler.
Galatasaray maçı totalde iyi ab'de vasat gitmiş.
Cinayetin Tekrarı kötü gitmiş,Salı günüde düşmesini bekliyorum
Dila Hanım ve Huzur Sokağı kötü.

karagül süper gitmiş ve zirvede dönüş helal
medcezir geçen haftaki durumu iyi kullandı ve 8 reyting zor alan dizi 10 u geçiyo :D

Medcezir AB çok iyi :oley: Total'de biraz daha dayansa alacakmiş:A
Beyaz 3 adam olmasına rağmen pek iyi gidememiş ve yaptıkları skeç acayip kötüydü gülmedim bile o derece. Sezonun en kötü skeçi seçilirse hiç şaşirmam:T:
Okan umarım seneye star'a geçer :T: 3 adam yerine:)
Esra'nın yoklugunda Zahide AB'de uçmuş:X Bakalım devam ettirebilecek mi?

Medcezir müthiş gitmiş tebrikler.
Karagül A\B`de çok iyi gitmeyi başarmış
Makina kafa`yı ilk defa izledim baya komikmiş sevdim programı takip ede bilirim.A\B`de zaten iyi gitmiş :Z