10 Nisan 2013 Çarşamba Reyting Sonuçları

Bazen sınırlarını fazla zorluyorsun bence buna gerek yok takas.Verebileceğin mantıklı bir cevap bile yok sadece sanane diyebiliyorsun.Ben kimsenin yaşına hürmetsizlik etmedim alakasız düşüncelerini lütfen kendine sakla.

yapma yav sınırları zorluyomuşum adama bak :kiki:

senden bile ne ya adamın survivorla ilgili her mesajı kışkırtıcı mesala vadiyle ilgili de öyle şaka yaptığını sanıyo ama kışkırtıcı hep :D

senden bile kışkıranlar mı var kıyametin 6.alameti:F
Tavrım bile kışkırtıcıymış.Benim objektifliğimi bilen bilir sıkıntı yok yani ki ben hiçbir zaman bir diziyi kötüleyip de diğerini yermedim.Bunu yapmışsam daha kesinlikle şaka niyetinde olmuştur o da yorumlarından bellidir zaten.Ne diyeyim takas benim gibi birinden bile tüy kapıyorsan diyecek söz yok :)

- - - Ekleme - - -

Survivor yorumuma bak mesela Farklı Desenler'i belki geçer diyorum.Sence bu mümkün mü? :)

Tavrım bile kışkırtıcıymış.Benim objektifliğimi bilen bilir sıkıntı yok yani ki ben hiçbir zaman bir diziyi kötüleyip de diğerini yermedim.Bunu yapmışsam daha kesinlikle şaka niyetinde olmuştur o da yorumlarından bellidir zaten.Ne diyeyim takas benim gibi birinden bile tüy kapıyorsan diyecek söz yok :)

eleştirdiğin şeylere bakıyom acun türk bayrağını sansürlyen reyting içni halkı kandıran adam bunlara rtağmen sen şaka ile elştiriyon diğeri vadi neyse :D

şaka ayağıyla kışkırtıyon işte en güzel taktik :D

Muhtesem Yüzyil AB grubunda yine beklentilerin altinda kalmis maalesef..

beyazsoy yapınca desteekleyenler başkalrına köstek oluyo biraz objektiflik :F
acunu teröristler bile sevmiyi ölüm listesine almışlar biz niye sevelim :F

eleştirdiğin şeylere bakıyom acun türk bayrağını sansürlyen reyting içni halkı kandıran adam bunlara rtağmen sen şaka ile elştiriyon diğeri vadi neyse :D
Burada kendimi kanıtlama gibi bir tavrım yok zaten.Kaldı ki bu foruma geliş sebebim gerçekten eğlendiğim için.Yoksa ne diziler ne programlar beni çok enterese etmiyor.Survivor iyi reyting alsa banane,Muhteşem Yüzyıl kötü reyting alsa banane.Bana bir yararı mı var ? Hayır tabiki.Burada günlük yorum yaparım ben.Bir dizi ve ya programın iyi eleştiriye de kötü eleştiriye de ihtiyacı vardır.Muhteşem Yüzyıl bugün düştü mü evet totalde düştü,diziyi sevmeme rağmen yorumuma bir göz at istersen sevgili takas. :)

ona bakarsan reyting için karadayıda çok konuşulan öpüşme sahnelerine bişey demiyodun??? Ben adabı senden öğrenicek değilim. İlk bi normal çizgide konuş benle. Gem o gülücüğü istediğim yere koyarım,koyucamda. İstediğimede laf edicem..sen anca saygı duyabilirsin..

- - - Ekleme - - -

He akıl alıcağız he..

büyüksün başkan :kiki:

sadece ilk cümleyi okuyup sanane demek istiyorum :D
adam bizim tecrübelerimizin yaşımızın 2 katı ona göre konuşursak iyi olur

benim iki katı yaşımdaki abiler de var, gidip karılarını öldürüp, uyuşturucuda satıyolar.. Her büyüğe eyvallah mı diyelim..
Dediklerin gerçeklikten uzak.

seni vadiye almak lazım bu ama bu artislikle fazla barınamazsın orda bile :kiki: