sakarya fırat düştükçe düşüyor
Ab de düşüş yok bu hafta ama yükseldi.Ancak eski reytingleri yok evet.my nin ab deki düşüşü devam ediyor
dünkü kuzey güney muhteşemdi
Sakarya Firat nereye düsmüs anlamadim? TOTAL'de gecen hafta 5.38 almis bu hafta 5.81. AB düsmüs olabilir, dizilerin geneli AB'de düsüste kendin biliyorsun. Ayrica dün aksam 1 tane catisma sahnesi olmadi ve senaryo islendi. Ayrica Türkiye'nin suan ki durumuna ders niteliginde bir bölümdü. Hele son sahneyi izlersen Türkiye'de bir Allah'in kulunun yapamadigini dile getirdiler. Yorum yaparken biraz dikkat edelim, ortami kiskirtmayalim. Ayrica izlemedigin bir yapim icin niye kiskirtici yorum yaparsin anlayamiyorum.
Sakarya Firat nereye düsmüs anlamadim? TOTAL'de gecen hafta 5.38 almis bu hafta 5.81. AB düsmüs olabilir, dizilerin geneli AB'de düsüste kendin biliyorsun. Ayrica dün aksam 1 tane catisma sahnesi olmadi ve senaryo islendi. Ayrica Türkiye'nin suan ki durumuna ders niteliginde bir bölümdü. Hele son sahneyi izlersen Türkiye'de bir Allah'in kulunun yapamadigini dile getirdiler. Yorum yaparken biraz dikkat edelim, ortami kiskirtmayalim. Ayrica izlemedigin bir yapim icin niye kiskirtici yorum yaparsin anlayamiyorum.
'Muhteşem Yüzyıl', bu hafta totalde düşüş,ab grubunda artış yaşadı.Ancak dizinin reytingleri hala eski etkisinden uzak görünüyor.
'Kuzey Güney', totalde artış yaşarken,ab grubunda düşüş yaşadı bu hafta.
'Merhamet', iki grupta da düşüş yaşadı ancak ab düşüşü çok daha sert görünüyor.Yaklaşık 2,53 reyting kaybına uğradı ab grubunda.
'Sakarya Fırat' total grubunda artış yaşarken,ab grubunda düşüş yaşadı.
'Pis Yedili' bu haftada total grubunda düşüş yaşamaya devam etti.Bunda dizinin tekrar bölümlerinin etkisi büyük görünüyor.Ab grubunda ise ufak bir artış yaşadı dizi.
- - - Ekleme - - -
Ab de düşüş yok bu hafta ama yükseldi.Ancak eski reytingleri yok evet.
Evet inmezdi ama artık insanlar televizyon izlemiyorlar.Havalarda ısınmaya başladı pek izleyen olmaz.Zaten şu zamanda 15 reytingleri görme şansı pek yok gibi.Hatta tüm yapımlarda belirgin düşüşler devam edecektir.kardeş eskiye nazaran demiştim ab de 15 in altına inmezdi bir zamanlar
Durali basvacus hem oyunculugunu gösterdi Hemde icimizi okudu resmen aga.
aynen çatışma yoktu ama süper bölümdü durali başçavuşun şovu dehşetti
Kışkırtıcı değil. İzlememi gerektirmiyo bu yorum. Rakamlara göre yorum yapıyorum farkındaysan, senaryo yada oyunculuklar vs herhangı bişey hakkında yorum yapmadım. Ama önceden daha yüksek alıyodu. Şimdi her dizi gibi düşmüş ve bende belirtmek istedim bunu. Ve bu da en doğal hakkım. Kim naıl algılıyosa algılıyabilir mesajlarımı..
Özeti program kadar yayınlayan tek kanal galiba Fox TV !
[TABLE="class: cms_table, width: 625"]
[TR]
[TD]53[/TD]
[TD]GULDUR GULDUR OZET[/TD]
[TD]FOX TV[/TD]
[TD]10.04.2013[/TD]
[TD]20:40:29[/TD]
[TD]22:40:25[/TD]
[TD]0,97[/TD]
[TD]2,34[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[TABLE="class: cms_table, width: 625"]
[TR]
[TD]28[/TD]
[TD]GULDUR GULDUR[/TD]
[TD]FOX TV[/TD]
[TD]10.04.2013[/TD]
[TD]22:40:25[/TD]
[TD]00:43:12[/TD]
[TD]1,98[/TD]
[TD]6,41[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
evet inmezdi ama artık insanlar televizyon izlemiyorlar.havalarda ısınmaya başladı pek izleyen olmaz.zaten şu zamanda 15 reytingleri görme şansı pek yok gibi.hatta tüm yapımlarda belirgin düşüşler devam edecektir.