10 Nisan 2013 Çarşamba Reyting Sonuçları

Merhamet düsmüs kuzey güney yükselmis

my nin ab deki düşüşü devam ediyor

dünkü kuzey güney muhteşemdi

sakarya fırat düştükçe düşüyor :kiki:

Sakarya Firat nereye düsmüs anlamadim? TOTAL'de gecen hafta 5.38 almis bu hafta 5.81. AB düsmüs olabilir, dizilerin geneli AB'de düsüste kendin biliyorsun. Ayrica dün aksam 1 tane catisma sahnesi olmadi ve senaryo islendi. Ayrica Türkiye'nin suan ki durumuna ders niteliginde bir bölümdü. Hele son sahneyi izlersen Türkiye'de bir Allah'in kulunun yapamadigini dile getirdiler. Yorum yaparken biraz dikkat edelim, ortami kiskirtmayalim. Ayrica izlemedigin bir yapim icin niye kiskirtici yorum yaparsin anlayamiyorum.

'Muhteşem Yüzyıl', bu hafta totalde düşüş,ab grubunda artış yaşadı.Ancak dizinin reytingleri hala eski etkisinden uzak görünüyor.

'Kuzey Güney', totalde artış yaşarken,ab grubunda düşüş yaşadı bu hafta.

'Merhamet', iki grupta da düşüş yaşadı ancak ab düşüşü çok daha sert görünüyor.Yaklaşık 2,53 reyting kaybına uğradı ab grubunda.

'Sakarya Fırat' total grubunda artış yaşarken,ab grubunda düşüş yaşadı.

'Pis Yedili' bu haftada total grubunda düşüş yaşamaya devam etti.Bunda dizinin tekrar bölümlerinin etkisi büyük görünüyor.Ab grubunda ise ufak bir artış yaşadı dizi.

- - - Ekleme - - -

my nin ab deki düşüşü devam ediyor

dünkü kuzey güney muhteşemdi
Ab de düşüş yok bu hafta ama yükseldi.Ancak eski reytingleri yok evet. :)

Sakarya Firat nereye düsmüs anlamadim? TOTAL'de gecen hafta 5.38 almis bu hafta 5.81. AB düsmüs olabilir, dizilerin geneli AB'de düsüste kendin biliyorsun. Ayrica dün aksam 1 tane catisma sahnesi olmadi ve senaryo islendi. Ayrica Türkiye'nin suan ki durumuna ders niteliginde bir bölümdü. Hele son sahneyi izlersen Türkiye'de bir Allah'in kulunun yapamadigini dile getirdiler. Yorum yaparken biraz dikkat edelim, ortami kiskirtmayalim. Ayrica izlemedigin bir yapim icin niye kiskirtici yorum yaparsin anlayamiyorum.

aynen çatışma yoktu ama süper bölümdü durali başçavuşun şovu dehşetti

Kışkırtıcı değil. İzlememi gerektirmiyo bu yorum. Rakamlara göre yorum yapıyorum farkındaysan, senaryo yada oyunculuklar vs herhangı bişey hakkında yorum yapmadım. Ama önceden daha yüksek alıyodu. Şimdi her dizi gibi düşmüş ve bende belirtmek istedim bunu. Ve bu da en doğal hakkım. Kim naıl algılıyosa algılıyabilir mesajlarımı..

Muhteşem Yüzyıl ab kitlesi daha fazlaydı ama onda da düşüş söz konusu.İlerleyen haftalarda neler olur göreceğiz.

'Muhteşem Yüzyıl', bu hafta totalde düşüş,ab grubunda artış yaşadı.Ancak dizinin reytingleri hala eski etkisinden uzak görünüyor.

'Kuzey Güney', totalde artış yaşarken,ab grubunda düşüş yaşadı bu hafta.

'Merhamet', iki grupta da düşüş yaşadı ancak ab düşüşü çok daha sert görünüyor.Yaklaşık 2,53 reyting kaybına uğradı ab grubunda.

'Sakarya Fırat' total grubunda artış yaşarken,ab grubunda düşüş yaşadı.

'Pis Yedili' bu haftada total grubunda düşüş yaşamaya devam etti.Bunda dizinin tekrar bölümlerinin etkisi büyük görünüyor.Ab grubunda ise ufak bir artış yaşadı dizi.

- - - Ekleme - - -

Ab de düşüş yok bu hafta ama yükseldi.Ancak eski reytingleri yok evet. :)

kardeş eskiye nazaran demiştim ab de 15 in altına inmezdi bir zamanlar

reytinglere nolmuş öyle hele ab grubu nereye kjaçtı :F
my yükselmiş ama beklendiği gibi değil
kg ve emrhamet düşmş
sf ab de çok düşmüş

Muhteşem Yüzyıl haftaya büyük oranda yükselecektir. Bölüm harika bir yerde bitti :)

Özeti program kadar yayınlayan tek kanal galiba Fox TV !

[TABLE="class: cms_table, width: 625"]
[TR]
[TD]53[/TD]
[TD]GULDUR GULDUR OZET[/TD]
[TD]FOX TV[/TD]
[TD]10.04.2013[/TD]
[TD]20:40:29[/TD]
[TD]22:40:25[/TD]
[TD]0,97[/TD]
[TD]2,34[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

[TR]
[TD]28[/TD]
[TD]GULDUR GULDUR[/TD]
[TD]FOX TV[/TD]
[TD]10.04.2013[/TD]
[TD]00:43:12[/TD]
[TD]1,98[/TD]
[TD]6,41[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

kardeş eskiye nazaran demiştim ab de 15 in altına inmezdi bir zamanlar
Evet inmezdi ama artık insanlar televizyon izlemiyorlar.Havalarda ısınmaya başladı pek izleyen olmaz.Zaten şu zamanda 15 reytingleri görme şansı pek yok gibi.Hatta tüm yapımlarda belirgin düşüşler devam edecektir.

aynen çatışma yoktu ama süper bölümdü durali başçavuşun şovu dehşetti
Durali basvacus hem oyunculugunu gösterdi Hemde icimizi okudu resmen aga.
Kışkırtıcı değil. İzlememi gerektirmiyo bu yorum. Rakamlara göre yorum yapıyorum farkındaysan, senaryo yada oyunculuklar vs herhangı bişey hakkında yorum yapmadım. Ama önceden daha yüksek alıyodu. Şimdi her dizi gibi düşmüş ve bende belirtmek istedim bunu. Ve bu da en doğal hakkım. Kim naıl algılıyosa algılıyabilir mesajlarımı..

sayilara göre yaziyorsan o gülme kafasi nedir orada? Demek ki Alay ediyorsun bir sekilde degil mi? Bende yaziyorum sayilara göre ama gülmeye gerek yok. Herkesin dogal Hakki yorum yapmak, ama yorumun adabini bileceksin. Sakarya Firat'a kimseye laf attirmam. Reyting icin ne soyunuyorlar, ne baska birsey.

Özeti program kadar yayınlayan tek kanal galiba Fox TV !

[TR]
[TD]53[/TD]
[TD]GULDUR GULDUR OZET[/TD]
[TD]FOX TV[/TD]
[TD]10.04.2013[/TD]
[TD]20:40:29[/TD]
[TD]0,97[/TD]
[TD]2,34[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

[TR]
[TD]28[/TD]
[TD]GULDUR GULDUR[/TD]
[TD]FOX TV[/TD]
[TD]10.04.2013[/TD]
[TD]00:43:12[/TD]
[TD]1,98[/TD]
[TD]6,41[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Özet uzasa da uzamasa da izlenmiyor zaten :)

aynen harika bi oyuncu gerçekten sakarya fıratın reyting kaygısı olmaz büyük kanallara geçer ve zirveyi çok rahat alırdı osman sınav büyük kanallar istedi ama ben bu işi trt ye malettim dedi

evet inmezdi ama artık insanlar televizyon izlemiyorlar.havalarda ısınmaya başladı pek izleyen olmaz.zaten şu zamanda 15 reytingleri görme şansı pek yok gibi.hatta tüm yapımlarda belirgin düşüşler devam edecektir.

valla denİz kardeŞ bu hafta maÇ var ama haftaya totalde vadİ rekor kirar bu dedİklerİn vadİ İÇİn geÇerlİ deİl