10 Nisan 2013 Çarşamba Reyting Sonuçları

Muhteşem'e bak ya 2 haftadır komedi. :F

Gülme komşuna gelir başına demişler ne güzel demişler. :))))))

Dizi'nin ab'si de gitti buna bahane bulamıyorlar. :)))))))))))

Ben mehmet günsur gidince düşer diyordum ama girmeden 10'a düşmüş sonrasını siz düşünün. :F

Halk anladı tabi, tarihi kadın kavgasına döndürürsen kanalı değiştirirler. :)))))))

Yalnız çok komik ya sürekli dizi düşmedi düşmedi diyorlardı. :F

a/b 10,53 olmuş bence düşmedi yine yanlış yazmışlardır. :)))))))))

Yalnız çok komik ya sürekli dizi düşmedi düşmedi diyorlardı. :F

a/b 10,53 olmuş bence düşmedi yine yanlış yazmışlardır. :)))))))))

forumda my izleyen herkes ab de düşeceüğğini biliyordu kaç tane konusu açıldı ama izlemeden atıp tutanlar bir anda ab si gitti demeye devam etti :)

Genel bir düşüş söz konusu bu AB reytingi Muhteşem Yüzyıl'a göre çok çok düşüş bu dizinin AB'de 24 - 25'lere çıktığını gördük. İmzanda da var. Böyle giderse daha da düşecektir. Sıkı bir takipçisi olarak ben bile sıkılmaya başladım.
Sadece MY değil, 27'leri gören dizinin hali şu an ortada. Hem yeni dizilerde de sadece Karadayı 10 reytingi geçebiliyor İntikam ise 2 veya 3 kere 10 reytingi geçmiştir A/B'de. Evet, My'de düşük ama diğer dizilerle birlikte değerlendirdiğimizde, senaryonun kendini tekrar etmeye başladığını, senaristinin değiştiğini ve 100 bölüme yaklaştığını gördüğümüzde aslında durumunun çok da kötü olmadığını görüyoruz. :)

Son düzenleme:

Sadece MY değil, 27'leri gören dizinin hali şu an ortada. Hem yeni dizilerde de sadece Karadayı 10 reytingi geçebiliyor İntikam ise 2 veya 3 kere 10 reytingi geçmiştir A/B'de. Evet, My'de düşük ama diğer dizilerle birlikte değerlendirdiğimizde, senaryonun kendini tekrar etmeye başladığını, senaristinin değiştiğini ve 100 bölüme yaklaştığını gördüğümüzde aslında durumunun çok da kötü olmadığını görüyoruz. :)

O 27 reytingi gören dizi EN BÜYÜK 3 BAŞ OYUNCUSUNU kaybetti. Bunuda belirtelim. :)

Listeyi iki kere ekledim ama gelmedi. İkisinde de kopyalamadım gitti liste. Artık 3. kez yapmaya hiç hevesin kalmadı.

my fanalrı kadar özeleştiride bulunanı bulsunda bazıları öpsğün de başına koysun ab deki düşüşü devam edecek diye kaç konu açtık :D

Muhteşem fanlarının U dönüşü ya yardınız beni gülmekten. :F

Forumdaki üyelerin bu u dönüşleri harbi komedi yahu 2 gün önce muhteşem düşmedi düşmedi diyenler şimdi biz düşeceğini biliyorduk diyorlar. :))))))))))))

Allah'ım sen nelere kadirsin! :))))

ben zaten total önemsiyorum revan lodrly demiş :

Dizi'nin ab'si de gitti buna bahane bulamıyorlar

ben de en çok izlenen dizi olduğı sürece sıkıntı yok dedim
Bak sen de objektif yorum yapma kabiliyetini kaybettin.

Pazartesi Yalan Dünya`ya şöyle bir yorum yapmıştın.

survivor çok iyidi akşam ve tek 1 oyunla nerdeyse zirvede olacak bu zor günde 8.67 reyting almış ab 7.44 almış akşam tam tahmin ettiğim gibi mustafa elendi duygu 68% oy alarak açık ara yapmış , karadayı 9.41 reyting almış ab ise 9.45 reytingle zirvede tebrikler , yalan dünya abde 8.26 reyting almasına rağmen totalde 4.25 reyting alarak survivorun özetini dahi geçememiş :D , yer gök aşk 4.89 reyting alarak foxu sevindirmiş ab 1.97 almış

Burada neden Yalan Dünya A/B`de çok iyi gitmiş, böyle olduğu sürece sıkıntı yok demedin?

Belli ki Survivor`u korumak için.