Muhteşem'e bak ya 2 haftadır komedi.
Gülme komşuna gelir başına demişler ne güzel demişler. )))))
Dizi'nin ab'si de gitti buna bahane bulamıyorlar. ))))))))))
Yalnız çok komik ya sürekli dizi düşmedi düşmedi diyorlardı.
a/b 10,53 olmuş bence düşmedi yine yanlış yazmışlardır. ))))))))
Sadece MY değil, 27'leri gören dizinin hali şu an ortada. Hem yeni dizilerde de sadece Karadayı 10 reytingi geçebiliyor İntikam ise 2 veya 3 kere 10 reytingi geçmiştir A/B'de. Evet, My'de düşük ama diğer dizilerle birlikte değerlendirdiğimizde, senaryonun kendini tekrar etmeye başladığını, senaristinin değiştiğini ve 100 bölüme yaklaştığını gördüğümüzde aslında durumunun çok da kötü olmadığını görüyoruz.Genel bir düşüş söz konusu bu AB reytingi Muhteşem Yüzyıl'a göre çok çok düşüş bu dizinin AB'de 24 - 25'lere çıktığını gördük. İmzanda da var. Böyle giderse daha da düşecektir. Sıkı bir takipçisi olarak ben bile sıkılmaya başladım.
Sadece MY değil, 27'leri gören dizinin hali şu an ortada. Hem yeni dizilerde de sadece Karadayı 10 reytingi geçebiliyor İntikam ise 2 veya 3 kere 10 reytingi geçmiştir A/B'de. Evet, My'de düşük ama diğer dizilerle birlikte değerlendirdiğimizde, senaryonun kendini tekrar etmeye başladığını, senaristinin değiştiğini ve 100 bölüme yaklaştığını gördüğümüzde aslında durumunun çok da kötü olmadığını görüyoruz.
MY de O. Yalabık ve N. Çehre gitti zaten ÖBGZ'yi sadece örnek vermek istedim onunla bir alıp veremediğim yok.O 27 reytingi gören dizi EN BÜYÜK 3 BAŞ OYUNCUSUNU kaybetti. Bunuda belirtelim.
MY de O. Yalabık ve N. Çehre gitti zaten ÖBGZ'yi sadece örnek vermek istedim onunla bir alıp veremediğim yok.
abde en çoz izlenen dizi olduğu sürece sıkıntı yokMuhteşem'e bak ya 2 haftadır komedi.
Gülme komşuna gelir başına demişler ne güzel demişler. )))))
Dizi'nin ab'si de gitti buna bahane bulamıyorlar. ))))))))))
abde en çoz izlenen dizi olduğu sürece sıkıntı yok
ben zaten total önemsiyorum revan lodrly demiş :@muhtesemyuzyil Sen Totali önemsiyordun, A/B önemsiz diyordun ama.
Bak sen de objektif yorum yapma kabiliyetini kaybettin.
ben zaten total önemsiyorum revan lodrly demiş :
Dizi'nin ab'si de gitti buna bahane bulamıyorlar
ben de en çok izlenen dizi olduğı sürece sıkıntı yok dedim
survivor çok iyidi akşam ve tek 1 oyunla nerdeyse zirvede olacak bu zor günde 8.67 reyting almış ab 7.44 almış akşam tam tahmin ettiğim gibi mustafa elendi duygu 68% oy alarak açık ara yapmış , karadayı 9.41 reyting almış ab ise 9.45 reytingle zirvede tebrikler , yalan dünya abde 8.26 reyting almasına rağmen totalde 4.25 reyting alarak survivorun özetini dahi geçememiş , yer gök aşk 4.89 reyting alarak foxu sevindirmiş ab 1.97 almış