hahaha raconda öğrenmişsşn pana filmin numarasını özelden atıyorum
Sana bişey söyliyim mi, hem yaptıramıycağın şeyleti yazıp ; yapmıycaklarını bile bile yazıp, onlarda yapmadıklarında olayı toparlamak için şakaya vurman olmuyor.. Hem dediğini yapamıyosun hemde güldüremiyosun.
Senin cümlelerin olmuş ya o yeter.
Görüldüğü gibi artistlik yapmaya çalışan sensin ama ben sosyal ağ laflarına artistlik sıfatını layık görmüyorum. Konumuz karadayının öpüşme sahneleri değil öylemi ? O yüzden mi opüşme , sevişme vs. Konulardan girdin olaya... Biraz tutarlı ol lütfen. Sakarya fırat her iki katagoride yükseliş yaşamamış. Gülücüğüde istediğim yere koyarım. Benle inatlaşma ömer. Koyucağımı bile bile , yapmıcaksın diyosun. Sonra gülücükleri gördüğünde dediklerinle kalan sen olursun.
kardeş boşver boş işlerle uğraşma
birkac haftadir geri durmaya calisiyorum zaten abi ama artik burnuma kadar geldi. İnsanlar verilen emekle o kadar kolay dalga gecip kiskirtiyorlar, sonra sutten cikmis ak kasik gibi uste cikmaya calisiyorlar.
Duzgun yorum yapanlara degil lafim, saygisizca dalga gecenlere. Dun aksam ki SFnin bolumu catismasiz bolumler arasinda en begendigim bolumlerden biriydi. Daha Reytingler geleli iki dakika olmus hemen laf atiyor. Bu kadar da olmaz yani. Alkislanacagi yere reytingleri isine gelen taraftan okuyanlar var ne yazik ki.
Muhteşem Yüzyıl'a nolmuş öyle.
A/b'si azaldıkça azalıyor. ))) Geçen haftaki 9,95'ten sonra bu hafta 10,53. Nerde eski a/b reytingleri. )))
Dizinin tek dayanağı a/b grubuda yüzüstü bıraktı Muhteşem'i. )))))
Ben dedim Allah'ın sopası yok. ))))))
- - - Ekleme - - -
Ben reytingleri işime gelen taraftan okumam ama dalga geçerim.
birakmistin saniyordum?
Sakarya Firat'la ugrasma. Ayrica tutarlilik konusunda ustune yok. Once dusmus yaziyorsun, sonra gercekleri gorunce degisiyorsun. ABde bir haftadir dusen dusene zaten. MY bile toparlayamiyorsa kim toparlasin ABsini. Evet, SF diger dizilerin kullandigi taktikleri kullanmiyor reyting ugruna. Yani "SFde Yine Yatak sahnesi" gibi bir haber cikmaz.
Benden saygi bekliyorsan once saygili olup o gulucugu oraya koymayacaksin. Ben gidipte Sali ve Persembe gunleri "OBGZK cokmus " veya "İntikam 2 kat fark yemis, ezilmis " turunde yorum yapmiyorum. Eger sen sadece SFnin arkasina gulucuk atarsan bunun arkasinda ya adap bilmemek vardir, ya tutarsizlik, yada kiskirtma. Ki bide objektif olmadan "ABde dusmus, totalde yukselmis" yazacagina "SF dusmus " yaziyorsun.
Genel bir düşüş söz konusu bu AB reytingi Muhteşem Yüzyıl'a göre çok çok düşüş bu dizinin AB'de 24 - 25'lere çıktığını gördük. İmzanda da var. Böyle giderse daha da düşecektir. Sıkı bir takipçisi olarak ben bile sıkılmaya başladım.Gören de My A/B'de 3 reyting falan alıyor sanacak :
Hepsini bırakmadım söyledim ya Bbeb, Muhteşem Yüzyıl ve Huzur'la dalga geçecem diğerlerini bıraktım.
- - - Ekleme - - -
Bir de belki İntikam...
İsin icinden siyrilmak icin baska seyleri sebep gosterirsin Bir kere alkislasaniz olursunuz ya ondan sonra kendinize geldiniz mi tebrik beklersiniz.
Survivor icin atip tutulup "Karadayi fark yiyecek" yaziliyordu. Ne oldu? Survivor dustu. Simdi nerede o atip tutanlar? Yok. "2 oyun olsa fark atar" yeni moda simdi.
Kendi capinda yazarsin ancak Yakup, otesi yok sende. SFyi kimse karalayamaz, sende dahil.
Hadi eyvallah