10 Nisan 2013 Çarşamba Reyting Sonuçları

valla denİz kardeŞ bu hafta maÇ var ama haftaya totalde vadİ rekor kirar bu dedİklerİn vadİ İÇİn geÇerlİ deİl
Çarşamba reytinglerinde Vadi'yi katmayı gerek görmüyorum.Bence bu konuşmayı Perşembe günü içinde yapalım ayrıntılı olarak.Haftaya bakalım dengeler nasıl olacak

vadi haftaya rekor kırabilir maç yok hemde tarihi bi bölüm geliyo gelmiş geçmiş en büyük aksiyon sahnesi çekilmiş

Yorum yapmana değmez aga he deyip geç.

Çarşamba reytinglerinde Vadi'yi katmayı gerek görmüyorum.Bence bu konuşmayı Perşembe günü içinde yapalım ayrıntılı olarak.Haftaya bakalım dengeler nasıl olacak

deniz kardeş ben çarşamba ile perşembeyi karıştırmayacak kadar aklım var amacım polimik yapmak deil sen diyorsun ki my nin ve diğer dizilerin düşüş sebebi artık insanlar tv izlemiyor çünkü havalar ısındı bende sana diyorum ki yarın maç var haftaya perşembede büyük olasılıkla havalar sıcak olacak ama insanlar hava sıcak diye vadiyi seyretmemezlik yapmayacak hatta rekor gelecek diyorum bilmem anlatabildim mi

abi ne diye cevap yazıyon cevap yazmaya değmez bence kimse sana bu forumda akıl veremez akıl alabilir tabi

ben seyretmiyorum my yı acaba harem sahnelerı mı azaldıda reytingler düştü

- - - Ekleme - - -

abi ne diye cevap yazıyon cevap yazmaya değmez bence kimse sana bu forumda akıl veremez akıl alabilir tabi

estağfurallah akıl akıldan üstündür ben bu forumda sizlerden çok şeyler öğreniyorum

ben seyretmiyorum my yı acaba harem sahnelerı mı azaldıda reytingler düştü

- - - Ekleme - - -

estağfurallah akıl akıldan üstündür ben bu forumda sizlerden çok şeyler öğreniyorum

ne işimiz olur abi ya hiçbir sahnesini izlemediğim bi dizi bu sene bitmezse daha çok düşer

öyle ama kimse akıl vermeye kalkmasın

my yi yılmaz şahin yazdığı sürece 10-11 arası dolşaır

bu gidişle haziran 2104 te değil haziran 2018 de görücez my ni finalini

Takas bu konuya neden müdahil oluyorsun anlamıyorum.Ayrıca ne demek kimse sana akıl veremez sen birilerine akıl verirsin.Var mı böyle bir mantıkdışılık.Burada bu forumdaysak herkes birbirinin fikrine saygı duymak zorundadır.Ayrıca ben yazdığım yorumda kimseye akıl vermedim ortalığı karıştırmana gerek yok.Biz iki medeni insan gibi sohbet ediyoruz,gereksiz gerginlik çıkarmana gerek yok.Eminim zaten kendisi de beni anlamıştır china_shangai'nin.Akıl yaşta değil baştadır bunu da unutmaman gerek sevgili takas.Doğru söylüyorsunuz china_shangai Vadi'nin kitle haline gelmiş bir izleyicisi mevcut oranlar yüksek gelebilir elbette neden olmasın.Umarım dediğiniz gibi olur.

sadece ilk cümleyi okuyup sanane demek istiyorum

adam bizim tecrübelerimizin yaşımızın 2 katı ona göre konuşursak iyi olur

kardeş sakın ha ben sana öyle bişey demek istemedim akılın yaşla alakası yooktur .sana çok saygı duyarım ayrıcada çokta akıllı bir insansın

sadece ilk cümleyi okuyup sanane demek istiyorum

adam bizim tecrübelerimizin yaşımızın 2 katı ona göre konuşursak iyi olur
Bazen sınırlarını fazla zorluyorsun bence buna gerek yok takas.Verebileceğin mantıklı bir cevap bile yok sadece sanane diyebiliyorsun.Ben kimsenin yaşına hürmetsizlik etmedim alakasız düşüncelerini lütfen kendine sakla.

kardeş sakın ha ben sana öyle bişey demek istemedim akılın yaşla alakası yooktur .sana çok saygı duyarım ayrıcada çokta akıllı bir insansın

abi biz aklına bişey demiyoruz tabi ki akıllı ve zeki bi insan ama objektif değil ve kışkırtıyo insanları sürekli