berber reşiti diyorsun o adam süper oyuncudur ben ilk hanımın çiftliğindeizledim zaten döktürüyordu ..
evet o Adam vadi de kiliktan kiliga giriyor hepsinide süper oynuyor...
berber reşiti diyorsun o adam süper oyuncudur ben ilk hanımın çiftliğindeizledim zaten döktürüyordu ..
evet o Adam vadi de kiliktan kiliga giriyor hepsinide süper oynuyor...
Takas haklisin bencede vadi Eski gücünde degil 17-18 reytingleri göremez ama vadi nin gercek reytingleri en az 12-13 Reyting olmali ve hala bu ülkenin en fazla izlenen dizileri arasinda
23:00 - 00:00 ortalama <s>#</s>sbt <s>#</s>reyting 'leri; 1) KANALD: 5.37 , 2) ATV: 4.41 , 3) TNT: 3.44
eski çamlar bardak oldu. git gide kurtlar inandırıcılığını kaybetti senaryo dağıldı. birde sürekli transfer ve para peşinde kosmalarini büyük etkisi var. bide 9 canlı memati ve polat var .)))))))
eski çamlar bardak oldu. git gide kurtlar inandırıcılığını kaybetti senaryo dağıldı. birde sürekli transfer ve para peşinde kosmalarini büyük etkisi var. bide 9 canlı memati ve polat var .)))))))
Kardes onlar basrol ölseler Dizi biter. Sana son sözüm begenmeyen izlemez bu arada sen vadi yi izlemeden nasil senaryo nun dagildigini iddaa ediyorsun