10 Mayıs 2012 Perşembe Reyting Sonuçları

Fatmagülle Kerimin son sahnesini izledim gerçekten çok güzeldi.

22:00 - 23:00 ortalama #sbt #reyting 'leri; 1) KANALD: 12.44 , 2) TNT: 8.71 , 3) SHOW: 3.47 , 4) ATV: 2.31 , 5) STAR: 1.42

Fatmagul mukkemmel oranlar almış yarın kesinlikle totelde obgzk geciccek zaten bu bolumuylede hakediyo.. :))))
helal fatmagule! :)

artik sunu söylemek gerekirki suskunlar azda olsa vadi den reyting kapti, suskunlar dan önce 10-11 olan reyting 8-9 a düstü

Dün yayınlanan bir dizi dışında bu hafta diziler reytinglerini arttırıyor.:)

fatmagül süper bir bölümle ekranlardaydı foruma bile giremedim o derece mükemmeldi.. emeği geçenleri kutluyorum..

KVP süper ötesi bir bölümle ekranlardaydi iki hafta bekledigimize degdi diyebilir, son 45 dakikada aksiyon tavan yapti cok büyük özenle cekilmis sahneler

Diziler ortalamada cikan oranlardan yaklasik 2 reyting fazla aliyor yani FGSN 13-14 KVP 9-10 Reyting alacak. Bu sonuclarla FGSN haftalik siralamada zirvede yer alacak

son 30-40 dakikadaki aksiyonu açık ve net söylüyorum son haftalarda belkide son aylardaki en muhteşem sahneydi yok böyle bişey durgun geçen 1 saatin ardından muhteşem bi bölüm süper bi aksiyon sahnesi verilen emeğe halal olsun keşke o sahne 1-2 saat sürse vallahi süperdi ya reytinglere gelirsek fark açılmış yarın totalde 8 e düşebiliriz pek umursamıyorum reytingleri belli ki vadinin tnt ile işi bitmiş dikkat ettiyseniz bölüm bittikten sonra reklamlar acayip kısa sürdü

evet...özellikle son sahnede döktürmüş hiç tahmin etmiyordum öyle bir final olacağını :)

bendee... fatmagül ve kerim çok sessizlerdi birbirine.. hemde o son saniyelerde böyle agaçlarin çekilmesi.. Yönetmenin, yapimcinin, fatmagül'ün web sitesinin adi çikmasi muhtesemdi ya.. :))))

bendee... fatmagül ve kerim çok sessizlerdi birbirine.. hemde o son saniyelerde böyle agaçlarin çekilmesi.. Yönetmenin, yapimcinin, fatmagül'ün web sitesinin adi çikmasi muhtesemdi ya.. :))))

haziran finaline doğru kötüler tek tek ayıklanıyor sanırım şimdi sıra selimle erdoğanda:))

ya şu saat işine niye çözüm gelmiyo hala aklım almıyo 21.45 niye yapılmıyo bu saat mesaj yağmuruna tutalım eski saate dönelim göz göre göre reytingler saat geçtikçe artıyo bunu nasıl göremezler anlamıyorum babam saat 10 da geldi eve mesela soluksuz izledi milyonlarca erkek eve geç geliyo bunlar düşünülmeli

ya şu saat işine niye çözüm gelmiyo hala aklım almıyo 21.45 niye yapılmıyo bu saat mesaj yağmuruna tutalım eski saate dönelim göz göre göre reytingler saat geçtikçe artıyo bunu nasıl göremezler anlamıyorum babam saat 10 da geldi eve mesela soluksuz izledi milyonlarca erkek eve geç geliyo bunlar düşünülmeli

haklisin kardes her Dizi Saat gectikce yükseliyor ama KVP de gözle görülür bir yükselis var 1 reytingden fazla yükseliyor

vadiye helal olsun vallahi billahi o aksiyon sahnesini türkiye de yapabilecek bi yapım şirketi falan yoktur olacağını sanmam dikkatimi çeken bişey daha çoğu karakter gösterilmiyo niye acaba ömer baba nazife anne zaza zülfikar ayı ibrahim falan