10 Mayıs 2012 Perşembe Reyting Sonuçları

aga kabul etmek lazım biz eski gücümüzde değiliz kanal faktörü falan çok etkili yoksa böyle diziler bizim özetle kapışır ancak vadi ilk başladığında 15-20 reyting alan 2 diziyle yarış içine girdi zerda ve bir istanbul masalı kısa sürede ikisinide toz duman etti sonrası zaten malum şimdi geçildiğimiz diziye bak show tv ye dönelim Allah rızası için sonra geçebiliyolarsa geçsinler

Takas haklisin bencede vadi Eski gücünde degil 17-18 reytingleri göremez ama vadi nin gercek reytingleri en az 12-13 Reyting olmali ve hala bu ülkenin en fazla izlenen dizileri arasinda

Takas haklisin bencede vadi Eski gücünde degil 17-18 reytingleri göremez ama vadi nin gercek reytingleri en az 12-13 Reyting olmali ve hala bu ülkenin en fazla izlenen dizileri arasinda

orası öyle aga bence nolursa olsun 10 un altına düşmemesi lazım vadinin müzikleri çalsa sadece siyah ekran gösterilse yine de izleyecek 10 reyting var

eski çamlar bardak oldu. git gide kurtlar inandırıcılığını kaybetti senaryo dağıldı. birde sürekli transfer ve para peşinde kosmalarini büyük etkisi var. bide 9 canlı memati ve polat var .:))))))))

eski çamlar bardak oldu. git gide kurtlar inandırıcılığını kaybetti senaryo dağıldı. birde sürekli transfer ve para peşinde kosmalarini büyük etkisi var. bide 9 canlı memati ve polat var .:))))))))

Kardes onlar basrol ölseler Dizi biter. Sana son sözüm begenmeyen izlemez bu arada sen vadi yi izlemeden nasil senaryo nun dagildigini iddaa ediyorsun

bunlar ne bekliyolar anlamadım kimse ölmüyo diyonuz ölmeyen adam kalmadı ne büyük oyuncular gelip geçtiler saymakla bitiremeyiz polat ölse memati ölse ne anlamı kalacak babam mı başrol oynayacak hey Allah ım ya

Kardes vadi nin hala cok izlendiginin en büyük ispati bu forumda cünkü bu Forum da bile en az 10 tane vadi fanatigi üye var :)

Kardes onlar basrol ölseler Dizi biter. Sana son sözüm begenmeyen izlemez bu arada sen vadi yi izlemeden nasil senaryo nun dagildigini iddaa ediyorsun

bana polatin nasıl kurtulduğu yeter de artar senaryonun nasıl cuvaladigi hakkında..:))))) ayrıca Polati boşuna yurtdışına yolladılar karayilan yada bahoz erdal yakalandı sandı kurtlar :)))). hepsi nottingham kandirmacasiymis. kurtlar balıklama atladı tufaya düştü :)))))))))))

Kurtlar Vadisi Pusu'nun Kanala Göre Reytingi

Şhow Tv: 18
Kanal D: 15
Star Tv: 14
Atv:12
Tnt: 10

Yani Kvp Şhow Tv'ye Geçse Haftalık Birinci Olur :)

TNS REYTİNGLERİ

''Total''

Kurtlar Vadisi Pusu 14.22
Fatmagülün Suçu Ne 12.81

''Ab''

Kurtlar Vadisi Pusu 13.98
Fatmagülün Suçu Ne 11.56

Fatmagül'ün Suçu Ne TOTAL grubunda 13,85 reyting alirken, A/B grubunda 13,24 reyting aldi! Büyük tebrikler! Gerçekten büyük gurur duydum seninle Fatmagül!

FGSN iki grubtada 13 reytingin üstüne cikarak iki grubtada zirveyi korumus, hatta total de haftanin birincisi olmus tebrik ediyorum.

KVP gecen bölüme göre yükselmis ama Vadi kesinlikle 21.45 e alinmali o Zaman en az 1-2 reyting yükselecektir.