10 Mayıs 2012 Perşembe Reyting Sonuçları

vadiye helal olsun vallahi billahi o aksiyon sahnesini türkiye de yapabilecek bi yapım şirketi falan yoktur olacağını sanmam dikkatimi çeken bişey daha çoğu karakter gösterilmiyo niye acaba ömer baba nazife anne zaza zülfikar ayı ibrahim falan

Ömer Baba ve nazife Anne diziyi yavaslatiyordu o yüzden sahnelerinin azalmasi iyi oldu, zaza gecen 2 bölüm cok bile gösterildi sahneleri cok sIkIcI ama zülfikar aga vadi ye cok yakismisti nesen gösterilmiyor anlamadim

zülfikar ağa gösterilmeli ömer baba gösterilmeli örgüt gösterilmeli cemal falan onları özledim :D zaten bu yıl bitti artık seneye bakıyoruz yeni kanal ve büyük ihtimal son sezon show tv ye geçip her hafta fark ata ata pusuyu bitirip yeni konsepte geçmeliyiz

Pusu bir sezon daha devam edip final yapacaktir ama yeni bir konseptle geri dönecegini düsünmüyorum

Pusu bir sezon daha devam edip final yapacaktir ama yeni bir konseptle geri dönecegini düsünmüyorum

bahadır özdener in konuşma şeklinden yeni konsept geleceği belliydi aga kesinlikle yeni konseptle dönmeliyiz show tv de başlarsak önümüzde kimse duramaz hatta 20 leri tekrar görebiliriz

fgsn bu hafta anlaşılan baya iyiymş.vadıde kara gene döktürmüş super oynuyor.alemin kralı suskunlar ın önünde gbi 2si de iyi ama alemin kralı bu günün tek komedişi.milyonerde şu anki yarışmacı çok iyh

fgsn bu hafta anlaşılan baya iyiymş.vadıde kara gene döktürmüş super oynuyor.alemin kralı suskunlar ın önünde gbi 2si de iyi ama alemin kralı bu günün tek komedişi.milyonerde şu anki yarışmacı çok iyh

kara gercekten süper oynuyor bu bölüm tamamen onun üzerine kurulmustu

kara kara kara bu adam neden daha önce vadiye katılmadı ya resmen vadide oynamak için oyuncu olmuş adam :D

kvp 21:45 başlasa ne olcak fatmagul az kalsın ikiye katlayacak.kvp artık bitti. her gittiği kanalda reyting kaybetti. artık tükendi. senaryonun inandırıcılığı kalmadı. bu reytinglerle hiç bir kanal transfer etmez.

Vadi mükemmel bir bölümdü bu reytingleri takmıyorum bile gerci 9. yılda tnt gibi kanalda yalan reytinglere gore bile 2.yiz daha ne olsun ama ayip 2 milyon fragman izliyo 2000 kisiye gore yorum yapiyoz

kbps 2145 başlasa ne olcak fatmagul az kalsın ikiye katlayacak.kbps artık bitti. her gittiği kanalda reyting kaybetti. artık tükendi. senaryonun inandırıcılığı kalmadı. bu reytinglerle hiç bir kanal transfer etmez.

hala en çok izlenen dizilerden biri show tv ye geçsin o zaman görürüm vadi nin saati 21.45 tir o saatte minumum 3-4 reyting artar

kbps 2145 başlasa ne olcak fatmagul az kalsın ikiye katlayacak.kbps artık bitti. her gittiği kanalda reyting kaybetti. artık tükendi. senaryonun inandırıcılığı kalmadı. bu reytinglerle hiç bir kanal transfer etmez.

beyazsoy ilk önce dizinin ismini yazmayi ögren, 9-10 reyting Alan Dizi bitmis tülenmisse o Zaman tv de sadece 5-6 Dizi olmasi lazim

kvp 21:45 başlasa ne olcak fatmagul az kalsın ikiye katlayacak.kvp artık bitti. her gittiği kanalda reyting kaybetti. artık tükendi. senaryonun inandırıcılığı kalmadı. bu reytinglerle hiç bir kanal transfer etmez.
aga yapacak bişey yok gül geç :d son 30-40 dakka neydi öyle ya bitmesin diye dua ettim son haftaların en süper sahnesiydi bence

aga yapacak bişey yok gül geç :d son 30-40 dakka neydi öyle ya bitmesin diye dua ettim son haftaların en süper sahnesiydi bence

gercekten süper bir bölüm izledik, biraz önce baktim online Dizi izleme sitelerinin hepsinde gecen haftalara göre bir yükselis var diziizleyelim.com da yarim Saat icinde 100.000 kere izlenmis