haziran finaline doğru kötüler tek tek ayıklanıyor sanırım şimdi sıra selimle erdoğanda)
Resat da artik ölür bence.. Hacer bebek dogurdu..
haziran finaline doğru kötüler tek tek ayıklanıyor sanırım şimdi sıra selimle erdoğanda)
vadiye helal olsun vallahi billahi o aksiyon sahnesini türkiye de yapabilecek bi yapım şirketi falan yoktur olacağını sanmam dikkatimi çeken bişey daha çoğu karakter gösterilmiyo niye acaba ömer baba nazife anne zaza zülfikar ayı ibrahim falan
Resat da artik ölür bence.. Hacer bebek dogurdu..
Pusu bir sezon daha devam edip final yapacaktir ama yeni bir konseptle geri dönecegini düsünmüyorum
reşatın durumuna çok sevindim haketti çarpıldı resmen ..
perihana acıyorum onunda günahı yoktu oğlunun rezilliğine katlanmak zorunda kalıyor ...
fgsn bu hafta anlaşılan baya iyiymş.vadıde kara gene döktürmüş super oynuyor.alemin kralı suskunlar ın önünde gbi 2si de iyi ama alemin kralı bu günün tek komedişi.milyonerde şu anki yarışmacı çok iyh
kara gercekten süper oynuyor bu bölüm tamamen onun üzerine kurulmustu
emreye kanma hiçbir diziyi izlediğini sanmıyorum uyduruyor resmen ))))))))
kbps 2145 başlasa ne olcak fatmagul az kalsın ikiye katlayacak.kbps artık bitti. her gittiği kanalda reyting kaybetti. artık tükendi. senaryonun inandırıcılığı kalmadı. bu reytinglerle hiç bir kanal transfer etmez.
kbps 2145 başlasa ne olcak fatmagul az kalsın ikiye katlayacak.kbps artık bitti. her gittiği kanalda reyting kaybetti. artık tükendi. senaryonun inandırıcılığı kalmadı. bu reytinglerle hiç bir kanal transfer etmez.
aga yapacak bişey yok gül geç son 30-40 dakka neydi öyle ya bitmesin diye dua ettim son haftaların en süper sahnesiydi bencekvp 21:45 başlasa ne olcak fatmagul az kalsın ikiye katlayacak.kvp artık bitti. her gittiği kanalda reyting kaybetti. artık tükendi. senaryonun inandırıcılığı kalmadı. bu reytinglerle hiç bir kanal transfer etmez.
aga yapacak bişey yok gül geç son 30-40 dakka neydi öyle ya bitmesin diye dua ettim son haftaların en süper sahnesiydi bence
kardes onu bilemem ama hakan boyav gercekten süper rol yapiyor zaten vadi den öncede hanimin ciftligi dizisinde cok begenilmisti