10 Mayıs 2012 Perşembe Reyting Sonuçları

Fatmagul bugün mukkemel bı bölümle ekranlarda olucak.. Her hafta olduğu gibi 1. Olucagiz ama her iki guruptada gecen haftanın oranlarını gecersek , kvpcular napicak ?
Gecen hafta kvp yok diye yükseldi diyolardi, eğer bu günde kvp karşısında oranlarını iyicene yükseltirse lütfen o kisiler ağzını bile acmasın :))))

Kurtlar Vadisi Pusu 1.olursa lütfen ağzını bile açma:D

eyvah düşüyorumu daha iyi bekliyordum çünkü dünkü bölümün devamıydı

Fatmgulun özeti süper gitmiş :)) zaten suanda yayında mukkemmel bı sekilde ilerliyo.
Harika ötesi bı bölüm :) belki totelde obgzk yi geçebilir ab de de muhtesemi geçme ihtimali olabilir diye düşünüyorum.

kv ortada yok :)))) bu hafta 9 .reytingi çevresel bayram etsin. kurtlar tnt den ayrildi bakalım uçan karga Yarin ne sonuç açıklayacak :)))))

21:00 - 22:00 ortalama #sbt #reyting 'leri; 1) KANALD: 11.42 , 2) TNT: 7.43 , 3) ATV: 4.34 , 4) SHOW: 3.36 , 5) FOX: 1.54

Fatmagül, Muhteşem'i yine geçmiş bulunuyor.:D

fatmagul haftanın birincisi Olabilir. mustafa hapisten kaçıp düğünü basacak. çok heyecanlı bir bölüm olacak. fragman superdi. atv de cosmus. kurtlar diplerde :))))))

Şimdi şu an kreysden objektiv olmasını istiyorum. Lütfen kreys. Muhteşem Yüzyıl 4-5 reyting fark yapınca ezmiş, geçmiş, fark atmış gibi ifadeler kullanıyorsun. Eğer objektivsen şimdi de Fatmagül Vadiye fark atmış dersin :)