Ateş olsan cümrün kadar yer yakarsınBen düştüğüm yerden eskisinden daha güçlü kalkmayı iyi bilirimSiz kendiniz için endişelenmeye başlayın
Ateş olsan cümrün kadar yer yakarsınBen düştüğüm yerden eskisinden daha güçlü kalkmayı iyi bilirimSiz kendiniz için endişelenmeye başlayın
Beni kendinizle karıştırmayınAteş olsan cümrün kadar yer yakarsınHatta yakamazsın bile
Boş laflar bunlar. 2. haftadayız, şuana kadar ne yaptında bundan sonra yapacaksınBeni kendinizle karıştırmayın
Bende maça bakmıyorum. Zaten 10 kişi kalmışız spoi yedimÇok güzel çok güzel, ama şu an maçın stresi içerisindeyim göbek atacak halim yok
genel olarak söylüyorum ben yarışmayla ilgili konuşmuyorumBoş laflar bunlar. 2. haftadayız, şuana kadar ne yaptında bundan sonra yapacaksınbu güzellere 1 ay daha dayanacaksın
Oy kullanmazsan senle asla konuşmamgenel olarak söylüyorum ben yarışmayla ilgili konuşmuyorumne dayanacam be oy kullanmam konulara girmem görmezden gelirim bitti
Bu yolda herşey mübah sende böyle düşünüyorsunOy kullanmazsan senle asla konuşmam
Anlamadım?Bu yolda herşey mübah sende böyle düşünüyorsun
Ne korkalığı beAnlamadım?
Ne planların varsa uygulmaya koy ama etkinliğe oy kullanmama gibi bir durumu kabul edemem ? Kozlarımızı başka şekilde kullanacağız. Korkakça hareketlerden uzak durun lütfen
230 ecünüyü görüp, oyladıktan sonrami geldi bu yol aklına?Ne korkalığı beEcünnülerden uzak durmak için bu yolu seçiyorum
Evet öyle oldu midem bulandı230 ecünüyü görüp, oyladıktan sonrami geldi bu yol aklına?artık bu yoldasın. Merak etme bundan sonra daha az isim ve daha çok elenme olacak
Ee yani, ne bekliyordun? 40 üye varsa bunların en az 30u eccünu severdirEvet öyle oldu midem bulandıForumun bu kadar ecünnü sever olması sinir bozucu
İyi sevmeye devam etsinler ben yokumEe yani, ne bekliyordun? 40 üye varsa bunların en az 30u eccünu severdir
Sevmeye yok olabilirsin, ama oylamaya devamİyi sevmeye devam etsinler ben yokum
herşeye yokumSevmeye yok olabilirsin, ama oylamaya devam
Öyle birşey olursa ciddi halimle tanışmaya hazır ol?herşeye yokum
Ben senin ciddi halinle başkaları için karşımda olan halinle bugün tanıştım zatenÖyle birşey olursa ciddi halimle tanışmaya hazır ol?
o fragmanın f'si bile değildi. Okadarını diyeyimBen senin ciddi halinle başkaları için karşımda olan halinle bugün tanıştım zaten
elinden geleni ardına koyma o zamano fragmanın f'si bile değildi. Okadarını diyeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?