10 Ekim 2013 Perşembe Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Dila hanimin tekrari cok iyi gitmis.. Bu aksam azda olsa ufacik bir umut var bende

oha show tv dila hanım tekrarını bölmüş 😱😱😱😱😱

yok bazı arkadaşlar vadiinin total dizisi olduğunudan dem vuruyorlar da
ne güzel işte abi en çok izlenen dizi her zaman ab de zirvede olunca 1 grupta zirvedesin demektir ama totalde zirvede olursan tüm gruplardan zirvedesin demektir vadiyi her yerden her türlü insan izlediği için hiçbi grupta düşük almaz ab falan farketmez

Günün Yorumu;

Kurtlar Vadisi Pusu iki grupta da açık ara farkla zirvede.Dizi bu hafta 200.Bölümüyle ekranlara geldi ve her iki gruptada ciddi şekilde yükseliş gösterdi.

Sezona kötü başlayan ve bir türlü toparlanamayan intikam geçen hafta ki oranlarına yakın oranlar alarak Total'de 4. Ab'de 2.olarak günü tamamladı.

Sezona yeni saatinde tanıtımı yapılmadan başlayan Galip Derviş iyi reytingler almayı bildi.Total'de yükselişe geçerek 11.sıraya yükselirken Ab'de 5.olarak iyi gitti.

Star Tv nin yeni sezon dizilerinden Aramızda Kalsın ortalama reytinglerle kanalını bu zorlu günde memnun ediyor.Dizi her iki grupta da 3.olarak gayet iyi gitti.

Trt1'in en çok izlenen dizilerinden Zengin Kız Fakir Oğlan güçlü rakipleri karşısında iyi gidirek kendisine üst sıralarda yer buldu.

Umutsuz Ev Kadınları ise birkaç hafta önceye göre düşüşte.Dizi vasat reytinglerle totalde 20.olabilirken ab de 11.sırada yer bulbu.

P2 de ekranlara gelen Benim Hala Umudum Var dizisi saatine nazaran iyi reytingler aldı ve kendisine ilk 10 da yer buldu.

İntikam iyi sayılabilecek oranlar almış..Bir süre böyle idare eder.KVP'yi de tebrik ederim.

Kurtlarda aksiyon ve heyecan vardı. izlemedim Finali Polat'ın kızı kurtarılıyor mu? eski günlerine dönme yolunda adım attı.

Aramızda Kalsın her hafta biraz daha uzatiyorlar 22:30 bitmiş ondan hafif yükselmiş ama umutta umut bırakmamış))) bu gidişle Star umudu da Show yollar.

Hala umudum vari izlemedim ama fragmanda klişe bir Final vardı. Sevgililer evlenecek tam biri çıkıp onları silah dogrultuyor ates etti bilmiyom ama daha kaç kez bu sonu izleyeceğiz senaristler artık farklı bişey lütfen))))

2dunya arası maşallah borsa gibi dün 4 bugün 3. bu ne ya tns. kafamı yapiyon bizle.. Bu Stv reytinglerinden harbi bişey var. Hatırlarsınız bir cumartesi günü çoğu Stv yapımları birden cosmustu @takas in dediğine göre millet şefkat Tepeyi bekliyormus ama O zamanda dedim insan 3saat öncesinden bekler mi)))) sbt de alimistik bunlara Stv belgesel koyar 3 reyting alırdı))) umarım tns de böyle olmaz guvenimizi sarsmaz

@beyazsoy aga mete geldi akifle anlaşmak için tam o sırada oyun oynadılar poyraz helikopterle mekana geldi etrafı tam tararken bitti orda
abdülhey ve karalar oraya geliyodu büyük ihtimal elifi abdülhey kurtaracak kgt çökmek üzere polat çıkacak zaten hocaya dedi aksaçlı başka biri olsun diye büyük ihtimal hocaya devredecek hatta kesin

bu haftaki çatışma ve efekt sahneleri çok güzeldi böyle devam

bişey hesapladım şimdi
kurtlar vadisinin aldığı 12 reytingi kanal d totalde kaç günde alıyo diye;
pazartesi; fatih 3 reyting
salı; çalıkuşu 4 reyting
çarşamba; a.ş.k 4 reyting

3 ünü topla 11
kanal d nin 3 günde aldığı reytingi atv perşembe tek bi diziyle fazlasını alıyo

dünki süper bölüme bu oranlar az bileeeeeeeeee....
😡😡😡😡

bide intikam 4 reyting varrrr...

kanal d nin en yüksek reyting alan dizisi totalde vadinin özetini geçemiyo mesela bunlar çözümlemeler kimse alınmasın he