legolas9900
Favori Üye
Gelecek hafta vadi total 13+ ab 10.5+ alir
Vadi özet yine tüm rakiplerini gecerek 2. olmus helal olsun
Vadi özet yine tüm rakiplerini gecerek 2. olmus helal olsun
Geldim.vışhhh yeni tartışma konusu birazdan bir starcı da acunu hesaplar olay büyür
kabullnemek de başlangıçtır acuncu olduğunu saklamıyorsun artıkGeldim.
Ben Kanal Dci kimliğimle geldim.kabullnemek de başlangıçtır acuncu olduğunu saklamıyorsun artık
nüfus müdürü hata yapmıştırBen Kanal Dci kimliğimle geldim.
Hadi ben neyse de sen ne kimliğinle buradasın?nüfus müdürü hata yapmıştır
tarafsızHadi ben neyse de sen ne kimliğinle buradasın?
Vışşşş.tarafsız
tarafsızım ama kendi sabit fikrim yoktur demedim ya total dizileri özellikle ab si totalinden 2 reyting+ düşük diizlerizlemeye değmez tüm sorun buVışşşş.
Senin tarafsızlığın Beyaz TV haberleri başlarken doğru tarafsız demesi gibi bir tarafsızlık.
Aynen ya ab'de 2 vermiş diziye. Tns ile arasında 4 reyting var . Böyle saçmalık olmaz. Yakında ilk 100'e falan da sokmaz İntikam'ı.gerçekten sbt kendini komik duruma düşürüyor 3 ve 2.5 nedir resmi şirkette total 4+ ab 6+ diziyi böyle düşürmek komik
sokmazsa sokmasın zaten bozuk olduğu belli tns gerçekleri gösteriyo nasıl olsaAynen ya ab'de 2 vermiş diziye. Tns ile arasında 4 reyting var . Böyle saçmalık olmaz. Yakında ilk 100'e falan da sokmaz İntikam'ı.
Kesinlikle. Ayrıca bir şey daha dikkatimi çekti. Sbt'de İki Dünya Arasında'nın ab'si İntikam'a fark atmış. Tam komedi ya.sokmazsa sokmasın zaten bozuk olduğu belli tns gerçekleri gösteriyo nasıl olsa