aga sana dedim dedim 12 kesin diye tns totalde vadi sbt ye göre biraz daha yüksek çıkıyo ondan hesaplaHaftaliklarda simdilik TOTALde Kvp, AB'de Karadayi lider
aga sana dedim dedim 12 kesin diye tns totalde vadi sbt ye göre biraz daha yüksek çıkıyo ondan hesaplaHaftaliklarda simdilik TOTALde Kvp, AB'de Karadayi lider
AB DE ARADAKİ FARK NE KADAR SAYIN MODERATÖRÜM
sende hoş gelmişsin foruma
çok saol sayın moderatörümKaradayi AB'de 9.84 almis
aga sana dedim dedim 12 kesin diye tns totalde vadi sbt ye göre biraz daha yüksek çıkıyo ondan hesapla
my nın ab si kaçtı biliyon muKaradayi AB'de 9.84 almis
totali 8.96 ab si 9.45 ti galibamy nın ab si kaçtı biliyon mu
yok bazı arkadaşlar vadiinin total dizisi olduğunudan dem vuruyorlar datotali 8.98 ab si 9.45 ti galiba
abi neyi hesaplıyon vadi her hafta kesin zirvede zaten
yok bazı arkadaşlar vadiinin total dizisi olduğunudan dem vuruyorlar da
ne güzel işte abi en çok izlenen dizi her zaman ab de zirvede olunca 1 grupta zirvedesin demektir ama totalde zirvede olursan tüm gruplardan zirvedesin demektir vadiyi her yerden her türlü insan izlediği için hiçbi grupta düşük almaz ab falan farketmezyok bazı arkadaşlar vadiinin total dizisi olduğunudan dem vuruyorlar da
bide intikam 4 reyting varrrr...bişey hesapladım şimdi kurtlar vadisinin aldığı 12 reytingi kanal d totalde kaç günde alıyo diye;
pazartesi; fatih 3 reyting
salı; çalıkuşu 4 reyting
çarşamba; a.ş.k 4 reyting
3 ünü topla 11 kanal d nin 3 günde aldığı reytingi atv perşembe tek bi diziyle fazlasını alıyo