10 Ekim 2013 Perşembe Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
pompy nin kanalı ele geçirdiği iddiası güçleniyor yakında sihirli annem başlayabilir :F
Hiç o açıdan düşünmemiştim. :F Hafta sonu as'de patlama olacakmış. Pompy'nin eseri olabilir ama Güzel Çirkin'in de yeniden başlaması lazım o zaman. :F

70 yaşını devirmiş bir rıza baba birde deniz baykal hepimizi cebinden çıkarırlar
ben 31 yaşındayım,onlardan önce göçerim herhelde
daha çok suçlu var hepsinin kökünü kurutmadan bırakmaz :F

Hiç o açıdan düşünmemiştim. :F Hafta sonu as'de patlama olacakmış. Pompy'nin eseri olabilir ama Güzel Çirkin'in de yeniden başlaması lazım o zaman. :F
zaten mesut yar falan bizim forumu takip ediyordu belki akıl vermiştir kanal d ye pompy nin senaryolarından esinlenerek :F

Bu arada Kanaltürkde Kadın Boksör diye bir film var bu kadar reytingi nasıl alıyor hayret :D

yüksel aytuğ'da yazmıştı forumları takip ediyorum diye
gerçi yüksel aytuğ günde 15 saat tv izlermiş,ama görmediği onca haber vardır
bunlardan haberdar olmak istiyordur

Doğru İntikam'ı da izliyordu. İyi anlaşırım o zaman kendisiyle gelsin üye olsun buraya. :F
mesut yar kanal d'deki dizileri-yülsel aytuğ atv'deki dizileri beğenip yazıyor genellikle
anlıcan herkez kendi grubuna çalışıyor
hangisi ne kadar tarafsız bilemeyiz artık kendi vicdanlarına kalmış
kimseninde onların yazılarına bakıp dizi izlediğini sanmıyorum
yoksa mesut yarın çok beğendiği kanal d'de yayınlanan kötü yol dizisinin reyting rekorları kırması gerekiyordu
yüksel aytuğunda çok övdüğü ben onu çok sevdimin iyi reytingler alması gerekiyordu
onlar kendi grublarındaki dizileri nekadar met ederse etsin millet sevdiği beğendiği dizileri izliyor
kimseye zorla birşey beğendiremezsin

mesut yar kanal d'deki dizileri-yülsel aytuğ atv'deki dizileri beğenip yazıyor genellikle
anlıcan herkez kendi grubuna çalışıyor
hangisi ne kadar tarafsız bilemeyiz artık kendi vicdanlarına kalmış
kimseninde onların yazılarına bakıp dizi izlediğini sanmıyorum
yoksa mesut yarın çok beğendiği kanal d'de yayınlanan kötü yol dizisinin reyting rekorları kırması gerekiyordu
yüksel aytuğunda çok övdüğü ben onu çok sevdimin iyi reytingler alması gerekiyordu
onlar kendi grublarındaki dizileri nekadar met ederse etsin millet sevdiği beğendiği dizileri izliyor
kimseye zorla birşey beğendiremezsin
Haklısın köşe yazısı yazıyorsan objektif olacaksın. Taraf seçmek olmaz ama Yüksel Aytuğ da ne yapsın şimdi? Günaydın'da yazıyor. Tabi ki ATV'yi övecek. Bu işin raconu bu.