bir rıza baba olmak kolay mı sanıyon sen
70 yaşını devirmiş bir rıza baba birde deniz baykal hepimizi cebinden çıkarırlar
ben 31 yaşındayım,onlardan önce göçerim herhelde
bir rıza baba olmak kolay mı sanıyon sen
Hiç o açıdan düşünmemiştim. Hafta sonu as'de patlama olacakmış. Pompy'nin eseri olabilir ama Güzel Çirkin'in de yeniden başlaması lazım o zaman.pompy nin kanalı ele geçirdiği iddiası güçleniyor yakında sihirli annem başlayabilir
daha çok suçlu var hepsinin kökünü kurutmadan bırakmaz70 yaşını devirmiş bir rıza baba birde deniz baykal hepimizi cebinden çıkarırlar
ben 31 yaşındayım,onlardan önce göçerim herhelde
zaten mesut yar falan bizim forumu takip ediyordu belki akıl vermiştir kanal d ye pompy nin senaryolarından esinlenerekHiç o açıdan düşünmemiştim. Hafta sonu as'de patlama olacakmış. Pompy'nin eseri olabilir ama Güzel Çirkin'in de yeniden başlaması lazım o zaman.
Mesut Yar bizi mi takip ediyor? 😱daha çok suçlu var hepsinin kökünü kurutmadan bırakmaz
zaten mesut yar falan bizim forumu takip ediyordu belki akıl vermiştir kanal d ye pompy nin senaryolarından esinlenerek
bir kere konusu açılmıştı pompy i gören zarten takip ederMesut Yar bizi mi takip ediyor? 😱
Mesut Yar bizi mi takip ediyor? 😱
Forumumuzun gururu pompy reyiz.bir kere konusu açılmıştı pompy i gören zarten takip eder
Buradan selamlar kendisine o zaman. Güneşi Beklerken'i izlediğini biliyorum.mutlaka takip ediyordur,bu kadar köşe yazısını nerden çıkarıyor
her seferinde televizyon izlemediğini söylüyor
kendisi kanal d fanatiği zaten,güneşi bekleren hakkında onarca güzelleme yaptıBuradan selamlar kendisine o zaman. Güneşi Beklerken'i izlediğini biliyorum.
Doğru İntikam'ı da izliyordu. İyi anlaşırım o zaman kendisiyle gelsin üye olsun buraya.kendisi kanal d fanatiği zaten,güneşi bekleren hakkında onarca güzelleme yaptı
mesut yar kanal d'deki dizileri-yülsel aytuğ atv'deki dizileri beğenip yazıyor genellikleDoğru İntikam'ı da izliyordu. İyi anlaşırım o zaman kendisiyle gelsin üye olsun buraya.
Haklısın köşe yazısı yazıyorsan objektif olacaksın. Taraf seçmek olmaz ama Yüksel Aytuğ da ne yapsın şimdi? Günaydın'da yazıyor. Tabi ki ATV'yi övecek. Bu işin raconu bu.mesut yar kanal d'deki dizileri-yülsel aytuğ atv'deki dizileri beğenip yazıyor genellikle
anlıcan herkez kendi grubuna çalışıyor
hangisi ne kadar tarafsız bilemeyiz artık kendi vicdanlarına kalmış
kimseninde onların yazılarına bakıp dizi izlediğini sanmıyorum
yoksa mesut yarın çok beğendiği kanal d'de yayınlanan kötü yol dizisinin reyting rekorları kırması gerekiyordu
yüksel aytuğunda çok övdüğü ben onu çok sevdimin iyi reytingler alması gerekiyordu
onlar kendi grublarındaki dizileri nekadar met ederse etsin millet sevdiği beğendiği dizileri izliyor
kimseye zorla birşey beğendiremezsin