10 Ekim 2013 Perşembe Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Vadi iki gruptada zirvede. Dünkü bölümden sonra yükselmesi gayet dogam. Polat da biraz daha aktif olsa 13 Reytingi gecebilir

mesut yar kanal d'deki dizileri-yülsel aytuğ atv'deki dizileri beğenip yazıyor genellikle
anlıcan herkez kendi grubuna çalışıyor
hangisi ne kadar tarafsız bilemeyiz artık kendi vicdanlarına kalmış
kimseninde onların yazılarına bakıp dizi izlediğini sanmıyorum
yoksa mesut yarın çok beğendiği kanal d'de yayınlanan kötü yol dizisinin reyting rekorları kırması gerekiyordu
yüksel aytuğunda çok övdüğü ben onu çok sevdimin iyi reytingler alması gerekiyordu
onlar kendi grublarındaki dizileri nekadar met ederse etsin millet sevdiği beğendiği dizileri izliyor
kimseye zorla birşey beğendiremezsin
Mesut Yar her diziye her kanala aynı yaklaşıyor en çok taraflı yazar açık ve net Yüksel Aytuğ'dur abi. :)

sbt reytingleri açıklanmadımı nerlerde sbtciğim........:bağır::bağır::bağır::bağır::bağır::T:bhr::(
SBT mi? Vışşşş. :F

Vadi ,intikama 3 kat fark atmış hepimiz bu katı 4'e çıkartmasını bekliyoruz :D

bişey hesapladım şimdi :D kurtlar vadisinin aldığı 12 reytingi kanal d totalde kaç günde alıyo diye;
pazartesi; fatih 3 reyting
salı; çalıkuşu 4 reyting
çarşamba; a.ş.k 4 reyting

3 ünü topla 11 :D kanal d nin 3 günde aldığı reytingi atv perşembe tek bi diziyle fazlasını alıyo :D
İbretlik tespit hacı :D

Aramızda Kalsın gerçekten iyi oranlar alıyor totalde gayet iyi oranlar ab de daha iyi oranlar alıyor İki grupta da durumu iyi şuanda . Gökçe yine iyi bir işte çok sevindim . İntikam'ı sadece Beren sırtlanıyor ordaki hiç bir oyuncunun belirli reytingleri yok eski dizilerinde . Beren sayesinde ayakta dizi ...

@takas geçen hafta unutmamam gereken bir şey söylemiştin.:D

Tutmadı oranlarında hatırlatmak istedim.::kiki:
sıralama olarak tuttu sadece vadi 12 küsürde kaldı özette 6 aldı :D intikama 3 küsür demiştim neredeyse tutuyomuş 4 ü zor almış 4.02 diğer bölümde 3 küsür olur o

intikam totelde ciddi anlamda düşük ilerliyor ama ab si 6 ve üzeri olduğu müdetçe sorun yok.:)
vadide de geçen seneye göre düşüş söz konusu..

Kurtlar Vadisi Pusu iki grupta da çok iyi giderek rahat bir şekilde zirvede yer almış.

İntikam ab'de yine yükseliş yakalamış güzel.:) Galip Derviş etkisi yaramış görünüyor diziye ama totali düşük yükselmesi lazım.

Galip geçen haftaya göre daha iyi sayılır ama saati erkene alındığı için kendi performansından uzakta dizi. Umarım yükselir zamanla. :)

Aramızda Kalsın da yükselerek iki grupta da iyi oranlar almış.

Zengin Kız Fakir Oğlan kanalına göre iyi oranlar almayı sürdürmüş yine.

Kanal D haber iki grupta da yine zirvede. :)

intikam totelde ciddi anlamda düşük ilerliyor ama ab si 6 ve üzeri olduğu müdetçe sorun yok.:)
vadide de geçen seneye göre düşüş söz konusu..
yoo düşüş yok şu an itibariyle sezon finalini geçti vadi geçen seneye bu zamanlarda 11-12-13 falan alıyomuş şimdi baktım ama 2 hafta içinde 14 göremezse o zaman düşüş var denilebilir çünkü geçen sene sıçraya sıçraya hemen yükselmişiz 15 lere
tek fark geçen yıl ilk bölüm çok yüksek başladı mematiden dolayı yan igeçen seneyle aynı yine 1 ay içinde 14 leri rahat görecektir vadi

yoo düşüş yok şu an itibariyle sezon finalini geçti vadi geçen seneye bu zamanlarda 11-12-13 falan alıyomuş şimdi baktım ama 2 hafta içinde 14 göremezse o zaman düşüş var denilebilir çünkü geçen sene sıçraya sıçraya hemen yükselmişiz 15 lere
tek fark geçen yıl ilk bölüm çok yüksek başladı mematiden dolayı yan igeçen seneyle aynı yine 1 ay içinde 14 leri rahat görecektir vadi
geçen sene bu hafta 13 almış, tamam sezonu yüksek açmada mematide etkili ama az da olsa bi düşüş söz konusu. ilerleyen haftalarda ki durumunuda bakıp görüceğiz artık fark var mı yoksa yok mu geçen yıla göre.

sbt tam komedi, intikam totel ve ab de 2ler de almış. yok daha neler :d

Vadiye Tebrikler yine çok iyi oranlar almış. Aslında Vadinin haftalık olarak en büyük rakipi O Ses Türkiye. Ama haftalıklarda gözükmediği için biz de hatırlamıyoruz. :)

İntikam totalde düşerken A/B`de yükselmiş. Bu dizinin özeti de iyi izleniyordu Kanal D çok yanlış hamle yaptı. Yükselişinin nedeni saat değil bölüm. 1 hafta Galipi yayınlamasın ve İntikama özet girsin bakalım nolacak? Bence asıl bu sistem düşürüyor oranlarını. Çünkü bölümler biraz toparlandı. Bu şekilde A/B`de 7`yi geçmesi lazım.

Galip Derviş bu sefer iyi gitmiş ama 23.15`te çok daha iyi giderdi ve A/B`de ilk 3`te yer alırdı.

SBT Kanal D`den nefret ediyor bunu anladık. :D

vadi geçen sene 2kere 16 reyting aldı ama sezona 14 reytingle başlamıştı

vadi geçen sene 2kere 16 reyting aldı ama sezona 14 reytingle başlamıştı
yok abi 1 kez aldı 16.02 ama 15.90 15.80 falan almıştı bi kaç kere

geçen sene bu hafta 13 almış, tamam sezonu yüksek açmada mematide etkili ama az da olsa bi düşüş söz konusu. ilerleyen haftalarda ki durumunuda bakıp görüceğiz artık fark var mı yoksa yok mu geçen yıla göre.

sbt tam komedi, intikam totel ve ab de 2ler de almış. yok daha neler :D
pek bi fark yok yani yine yükselecek zaten kışa doğru dikkat edersen başladığından beri her hafta artıyo sadece geçen hafta biraz düştü o da erken başlayıp erken bitmesinden yani artış iyidir ben 3 hafta içinde total 13-14 ab 10-11 falan rahat alırız diyorum

sbt de intikam total 21. ab 14. olmuş artık gülmek bile gelmiyor içimden :F
intikam ab de iyi gitmiş totalde 5 in üsütne çıakrsa bu sezonu atlatır.
aramızda kalsın konusuna bakarsak iyi reyting alıyor
uek artık sadeceperşembe olmalı ve daha iyi bölümler hazırlamalı
galip in saatini düşünürsek gayet iyi gidiyor
star bhuv ı bitirerek hata ediyor aramzoda kalsın ile pek farkalrı yok

takas kardeşim yanlış hesaplamış
bu hafta
merhamet-2 reyting
aşk-3 reyting
fatih-3 reyting
intikam-4 reyting
4 diziyide toplarsan totalde bir kurtlar vadisi ediyor

takas kardeşim yanlış hesaplamış
bu hafta
merhamet-2 reyting
aşk-3 reyting
fatih-3 reyting
intikam-4 reyting
4 diziyide toplarsan totalde bir kurtlar vadisi ediyor
aga ben her gün p1 de oynayan dizilerini hesaba kattım öyle yaparsam en düşüklerini koyarım 5 diziyi toplasan yine etmez bir 12 :D