Mesut Yar her diziye her kanala aynı yaklaşıyor en çok taraflı yazar açık ve net Yüksel Aytuğ'dur abi.mesut yar kanal d'deki dizileri-yülsel aytuğ atv'deki dizileri beğenip yazıyor genellikle
anlıcan herkez kendi grubuna çalışıyor
hangisi ne kadar tarafsız bilemeyiz artık kendi vicdanlarına kalmış
kimseninde onların yazılarına bakıp dizi izlediğini sanmıyorum
yoksa mesut yarın çok beğendiği kanal d'de yayınlanan kötü yol dizisinin reyting rekorları kırması gerekiyordu
yüksel aytuğunda çok övdüğü ben onu çok sevdimin iyi reytingler alması gerekiyordu
onlar kendi grublarındaki dizileri nekadar met ederse etsin millet sevdiği beğendiği dizileri izliyor
kimseye zorla birşey beğendiremezsin
SBT mi? Vışşşş.sbt reytingleri açıklanmadımı nerlerde sbtciğim........bhr:
İbretlik tespit hacıbişey hesapladım şimdi kurtlar vadisinin aldığı 12 reytingi kanal d totalde kaç günde alıyo diye;
pazartesi; fatih 3 reyting
salı; çalıkuşu 4 reyting
çarşamba; a.ş.k 4 reyting
3 ünü topla 11 kanal d nin 3 günde aldığı reytingi atv perşembe tek bi diziyle fazlasını alıyo
1.vadi 13-14
2.özet 7
..intikam 3 küsür
ab
1.vadi 9-10
2.intikam 5
sıralama olarak tuttu sadece vadi 12 küsürde kaldı özette 6 aldı intikama 3 küsür demiştim neredeyse tutuyomuş 4 ü zor almış 4.02 diğer bölümde 3 küsür olur o
yoo düşüş yok şu an itibariyle sezon finalini geçti vadi geçen seneye bu zamanlarda 11-12-13 falan alıyomuş şimdi baktım ama 2 hafta içinde 14 göremezse o zaman düşüş var denilebilir çünkü geçen sene sıçraya sıçraya hemen yükselmişiz 15 lereintikam totelde ciddi anlamda düşük ilerliyor ama ab si 6 ve üzeri olduğu müdetçe sorun yok.
vadide de geçen seneye göre düşüş söz konusu..
geçen sene bu hafta 13 almış, tamam sezonu yüksek açmada mematide etkili ama az da olsa bi düşüş söz konusu. ilerleyen haftalarda ki durumunuda bakıp görüceğiz artık fark var mı yoksa yok mu geçen yıla göre.yoo düşüş yok şu an itibariyle sezon finalini geçti vadi geçen seneye bu zamanlarda 11-12-13 falan alıyomuş şimdi baktım ama 2 hafta içinde 14 göremezse o zaman düşüş var denilebilir çünkü geçen sene sıçraya sıçraya hemen yükselmişiz 15 lere
tek fark geçen yıl ilk bölüm çok yüksek başladı mematiden dolayı yan igeçen seneyle aynı yine 1 ay içinde 14 leri rahat görecektir vadi
vadi geçen sene 2kere 16 reyting aldı ama sezona 14 reytingle başlamıştıyoo düşüş yok şu an itibariyle sezon finalini geçti vadi geçen seneye bu zamanlarda 11-12-13 falan alıyomuş şimdi baktım ama 2 hafta içinde 14 göremezse o zaman düşüş var denilebilir çünkü geçen sene sıçraya sıçraya hemen yükselmişiz 15 lere
tek fark geçen yıl ilk bölüm çok yüksek başladı mematiden dolayı yan igeçen seneyle aynı yine 1 ay içinde 14 leri rahat görecektir vadi
yok abi 1 kez aldı 16.02 ama 15.90 15.80 falan almıştı bi kaç kerevadi geçen sene 2kere 16 reyting aldı ama sezona 14 reytingle başlamıştı
pek bi fark yok yani yine yükselecek zaten kışa doğru dikkat edersen başladığından beri her hafta artıyo sadece geçen hafta biraz düştü o da erken başlayıp erken bitmesinden yani artış iyidir ben 3 hafta içinde total 13-14 ab 10-11 falan rahat alırız diyorumgeçen sene bu hafta 13 almış, tamam sezonu yüksek açmada mematide etkili ama az da olsa bi düşüş söz konusu. ilerleyen haftalarda ki durumunuda bakıp görüceğiz artık fark var mı yoksa yok mu geçen yıla göre.
sbt tam komedi, intikam totel ve ab de 2ler de almış. yok daha neler
vışhhh yeni tartışma konusu birazdan bir starcı da acunu hesaplar olay büyürtakas kardeşim yanlış hesaplamış
bu hafta
merhamet-2 reyting
aşk-3 reyting
fatih-3 reyting
intikam-4 reyting
4 diziyide toplarsan totalde bir kurtlar vadisi ediyor
aga ben her gün p1 de oynayan dizilerini hesaba kattım öyle yaparsam en düşüklerini koyarım 5 diziyi toplasan yine etmez bir 12takas kardeşim yanlış hesaplamış
bu hafta
merhamet-2 reyting
aşk-3 reyting
fatih-3 reyting
intikam-4 reyting
4 diziyide toplarsan totalde bir kurtlar vadisi ediyor