kafana ne düştüAzcık atarlanayım Bu saatte dizi mi biter saat gecenin 12'si oldu bee
KMOI hem geç başlıyor hem çok kısa sürüyor. Tadı damağımda kalıyor her seferinde.Kim Milyoner Olmak İster başladı.
Show Tv'de başladığından beri kaçırmamaya çalıştığım tek yarışma programıKMOI hem geç başlıyor hem çok kısa sürüyor. Tadı damağımda kalıyor her seferinde.
Aynen. O zamanlar 500 Bin'di.Show Tv'de başladığından beri kaçırmamaya çalıştığım tek yarışma programı
İzlemeyenler niye şikayet ediyor onu anlamıyorum Ben izlediğimden, yoksa bende şikayetçiyim Anticilere karşi saati savunuyorumkafana ne düştü
"Kim 500 Milyar İster?" olacaktıAynen. O zamanlar 500 Bin'di.
O zamanın 500 Milyarı şimdinin 1 Milyonu rahat eder herhalde."Kim 500 Milyar İster?" olacaktı
kaliteyi düşüren her şeye karşıyız o ne öyle film mi izlicezİzlemeyenler niye şikayet ediyor onu anlamıyorum Ben izlediğimden, yoksa bende şikayetçiyim Anticilere karşi saati savunuyorum
tabe tabe
kusura bakma da pazartesi dolu da çarşamba boş diyene @destere bir taraflarıyla gülsün recebimin pazartesi-çarşambareyting farkı 0.32
tam senlikti 122 kilo bir kız çıktıfok tör nasıl gitti hiç takip edemedim ?
kaliteyi düşüren her şeye karşıyız o ne öyle film mi izlicez
hepp sansüre ugruyorum görüyorsun dimine demek istedin
ee kalitesiz şeyler izleyen kalitesiz yorum yapar diye sansürlüyorlarhepp sansüre ugruyorum görüyorsun dimi
Yarın netten izliycem. Afet hoca olsa keşke herkesin tarih hocası peh.ee kalitesiz şeyler izleyen kalitesiz yorum yapar diye sansürlüyorlar
lügatı bilemedi bunun tarih hocası kimdi afet hoca olmasın @mrt-06