10 Şubat 2014 Pazartesi Reyting Sonuçları

Kim Milyoner Olmak ister gece yarısı başlayınca reklamdan da dönemedi:)

x factor'u yarım saat izledim, zor dayandım. İnsanın acılarından prim yapmakta ne demek ? Her gelen acılarını, içini döküyor.. Çok saçma geldi bana, anlıklarda fena gitmemiş ama kesinlikle ilerki haftalarda büyük düşüş yaşar...

karadayı her iki grupta da lider ama özellikle ab grubunda sert düşüş yaşamış gelecek haftalar için sıkıntı olabilir x factor baya iyi bir giriş yapmış yükselişi devam edeceğe benziyor

karadayı büyük düşüş yaşamış,
acun ab de 3. lüğe düşmüş,
tns x factoru sevmiş anlaşılan ama bu oranları haketmiyor bence..
her sevda bir veda nasıl total dizisi olur anlamış değilim.. lakin durumu bu reytinglerle kritik..
bbs gittikçe düşüyor..

Karadayı iki grupta da çift haneli rakam alarak yine zirvede yer almış. Tebrikler. :) Ama geçen haftaya göre düşüş var sanki.

X Factor beklediğimden iyi başlamış. Bu kadarını beklemiyordum. Totalde 7, A/B'de 8 reytingi geçmiş. Bakalım gelecek hafta ne yapacak.

Günlük program Yetenek Sizsiniz Türkiye ortalama gitmiş. Hergün farklı sonuçlar alıyor millet bıktı normal olarak.

Beni Affet gibi günlük bir dizinin kaç senedir Total olupta bu sene A/B`de fırtına estirmesi TNS`mizin tutarlılığını bir kez daha gözler önüne seriyor.

FOX Haber iki grupta da en çok izlenen haber bülteni olmuş Helal. :)

Program siralamalari ilk mesaja eklendi.

Senin hisselerin çok ters çıkıyor hacı yaa :F:F
Neyse AB'nin pazartesi fingirdek oldugu ortaya çıktı:X 2 yarişma da iyi izlenmiş. KARADAYI'm düşmüş:(

Xfactor için üzülsem mi sevinsem mi bilemedim😕 Xfactor merakla beklediğim yarişmaydı, biraz sevdim biraz gıcık oldum biraz kapatasım geldi izlerken.

x factoru merakla bekliyordum beklediğime değdi güzel program olmuş akıcı ilerledi program ve çok uzatılmadan dozundaydı.
Reytinglerine gelince iyi bir başlangıç yapmış fakat haftaya özetli nasıl gider nasıl etki eder bilemem fragmanlarda güzel seslere yer verilir iyi tanıtım yapılırsa çok düşmez canlı yayınlarda artış bile yakalayabilir.

Karadayım 2 gruptada lider düşüş söz konusu ama toparlar ilerliyen haftalarda

X FACTOR iyi bir giriş yapmış reytinglere ama bu oranlarını koruyacağını düşünmüyorum ilerliyen haftalarda düşüş yaşıyacaktır

Yeteneksizsiniz Türkiye fena sayılmıyan oranlar almaya devam etmiş Ab'de 3'üncülüğe düşmş

Beni Affet 2 gruptada harika gitmiş Ab'de uçmuş

Fatih Portakal çok iyi gitmiş 2 gruptada en çok izlenen haber olmuş tebrikler

KİMO totalde düşüj Ab'de iyi gitmiş

Her Sevda Bir Veda 'nın durumu pek parlak değil

Beni Böyle Sev fena sayılmıyan oranlar almaya devam etmiş

Son düzenleme:
şarkı demek tns de reyting demek olduğu bir kez daha kanıtlandı. içine küçük emrah kaçmış oses, acunu geçmiş ab'de)) bi ara günlük dizileri düşüren tns yine abartmış ab halkı 7 reytinge yaklaşan günlük dizi izliyormus)) insanın İnanması gelmiyor bu kadari da fazla be tns

bu arada kanal d 17 araiktan bu yana ne koyma yürüyor)))

X Factor beklediğimden çok daha iyi başlamış tebrikler. Ençok MedYapım için sevindim.

Karadayı düşmüş ancak zirveyi bırakmamış tebrikler.

Büyük Risk çok iyi Oranlar almış tebrikler.

Her Sevda Bir Veda geçen haftaya göre yükselmiş ancak halen yetersiz.

Her sevda bir veda nedne bu kadar düşükoff TNS offf böyle dizi harap olucak resmennn
x-factor çook iyi başlamış sbt anlıkları bizi yanılttı resmenn..bakalım haftaya ne yaapcak program,ama genel olarak güzeldi
karadayı büyük tebriği hak ediyor halen 1. ve halen 10 üzeri reyting alıyor

<<Umarım Her sevda bir veda final yapmaz>> :(