Bu totoşun çenesine düşmektense Boğaz Köprüsünden kendimi atarım daha iyi.iks emre iks iks iks şimdi Karadayı'yı süresiyle vurmaya çalişiyor 2 senelik konuyu yeniden update ediyor![]()
Bu totoşun çenesine düşmektense Boğaz Köprüsünden kendimi atarım daha iyi.iks emre iks iks iks şimdi Karadayı'yı süresiyle vurmaya çalişiyor 2 senelik konuyu yeniden update ediyor![]()
Sen hala evdesin dimipazartesileri tv izlemediğim için bu ka olduğunu iblmiyordum karadayıyı biliyordum da acun da ona uymuş bunu bilmiyidim![]()
çıksın panpaBu totoşun çenesine düşmektense Boğaz Köprüsünden kendimi atarım daha iyi.Çarşamba günü Muhteşem Yüzyıl'ın bitişini ve süresini hesaplıycam herşey ortaya çıkacak.
![]()
yok pazar-pazartesi boş gün bizim evdeSen hala evdesin dimiKesin sizin ev de KARADAYI izliyordur
![]()
Tamam bende izleyecektim zaten bu hafta bakalım bu hafta da ölmezse MUSTAFABu totoşun çenesine düşmektense Boğaz Köprüsünden kendimi atarım daha iyi.Çarşamba günü Muhteşem Yüzyıl'ın bitişini ve süresini hesaplıycam herşey ortaya çıkacak.
![]()
ee ölmesin ne var bundaTamam bende izleyecektim zaten bu hafta bakalım bu hafta da ölmezse MUSTAFA![]()
Senin ne izlediğini sormadıkçıksın panpa
yok pazar-pazartesi boş gün bizim evdezapting yapıyoz olmadı tv 8 ya da kanaltürkteki filmleri izliyiz pazar-pazartesi programlarından daha kalitelidir
![]()
Ölmez anam ölmez. Sezon sonuna ertelerler 1 yıldır ölecek daha.Tamam bende izleyecektim zaten bu hafta bakalım bu hafta da ölmezse MUSTAFA![]()
Çıkacak.çıksın panpa
yok pazar-pazartesi boş gün bizim evdezapting yapıyoz olmadı tv 8 ya da kanaltürkteki filmleri izliyiz pazar-pazartesi programlarından daha kalitelidir
![]()
Bence de ölmez zaar star o platoyu alır MY üzerinden Kösemi başlatirÖlmez anam ölmez. Sezon sonuna ertelerler 1 yıldır ölecek daha.
Çıkacak.![]()
öyle zatenSenin ne izlediğini sormadıkAileni dedik
![]()
isterse bitmez panpa diğer diziler gibi ağır ağır gitmiyi diziÖlmez anam ölmez. Sezon sonuna ertelerler 1 yıldır ölecek daha.
Çıkacak.![]()
neyse mns saaati gelmedi mi başlasak mı ? @destere @ozgur2113 @Yakamoz-Asi
Ekli dosyayı görüntüle 32273
yapma yav neyse yönetcilerin uyumasını beklerizSuan ne düsünüyorsuna alalim mnscileri![]()
Bu hızla Muhteşem Yüzyıl 1 yıl daha uzar Musti 1 yıldır ölemedi daha işin Hürrem'i, Sülö'su var kim bilir onlar ne kadar zamanda ölecek.Bence de ölmez zaar star o platoyu alır MY üzerinden Kösemi başlatir![]()
yapma yav neyse yönetcilerin uyumasını bekleriz![]()
ben saat 00:00 olur at simgesi bal kabağına dönüşür öyle biter diyordumKaradayı bitti.
derin foruma göndeririz seni deSabaha ellerinden öperim![]()