Geçen tersini söylediğinde düşmüşmüydü
yok artık 23.45 mi aynı diziyi mi izliyoz ya 23.23 te ya 23.32 de bitiyi diziGörende Muhteşem Yüzyıl 22.30'da bitiyor sanır. O da 23.45'de bitiyor.
Geçen haftalarda 40'ta bitmedi mi? 10 DK fark işte abartma sen de.yok artık 23.45 mi aynı diziyi mi izliyoz ya 23.23 te ya 23.32 de bitiyi dizi
Şimdi artıcak dedin yoksaGecen düsecek dedim aksine 12.50 AB gelmisti
15 yerine göre 20 ayrıca karadayı özet daha erken bitiyi neyse show @destere ye çalışıyor az önce farah haberi vardı birazdan beren çıkacak şimdi büloş varGeçen haftalarda 40'ta bitmedi mi? 10 DK fark işte abartma sen de.
Şimdi artıcak dedin yoksa
ben de niye pazartesileri ikisi yüksek alıyor diyorum maşallah ne zaman açsan göreceğin acun ve karadayıYeni bişey yok Sen yeni uyanmişssin
iks emre iks iks iks şimdi Karadayı'yı süresiyle vurmaya çalişiyor 2 senelik konuyu yeniden update ediyorGeçen haftalarda 40'ta bitmedi mi? 10 DK fark işte abartma sen de.
ben de niye pazartesileri ikisi yüksek alıyor diyorum maşallah ne zaman açsan göreceğin acun ve karadayı
pazartesileri tv izlemediğim için bu ka olduğunu iblmiyordum karadayıyı biliyordum da acun da ona uymuş bunu bilmiyidimiks emre iks iks iks şimdi Karadayı'yı süresiyle vurmaya çalişiyor 2 senelik konuyu yeniden update ediyor