Bu totoşun çenesine düşmektense Boğaz Köprüsünden kendimi atarım daha iyi.iks emre iks iks iks şimdi Karadayı'yı süresiyle vurmaya çalişiyor 2 senelik konuyu yeniden update ediyor
Bu totoşun çenesine düşmektense Boğaz Köprüsünden kendimi atarım daha iyi.iks emre iks iks iks şimdi Karadayı'yı süresiyle vurmaya çalişiyor 2 senelik konuyu yeniden update ediyor
Sen hala evdesin dimipazartesileri tv izlemediğim için bu ka olduğunu iblmiyordum karadayıyı biliyordum da acun da ona uymuş bunu bilmiyidim
çıksın panpaBu totoşun çenesine düşmektense Boğaz Köprüsünden kendimi atarım daha iyi.Çarşamba günü Muhteşem Yüzyıl'ın bitişini ve süresini hesaplıycam herşey ortaya çıkacak.
yok pazar-pazartesi boş gün bizim evdeSen hala evdesin dimiKesin sizin ev de KARADAYI izliyordur
Tamam bende izleyecektim zaten bu hafta bakalım bu hafta da ölmezse MUSTAFABu totoşun çenesine düşmektense Boğaz Köprüsünden kendimi atarım daha iyi.Çarşamba günü Muhteşem Yüzyıl'ın bitişini ve süresini hesaplıycam herşey ortaya çıkacak.
ee ölmesin ne var bundaTamam bende izleyecektim zaten bu hafta bakalım bu hafta da ölmezse MUSTAFA
Senin ne izlediğini sormadıkçıksın panpa
yok pazar-pazartesi boş gün bizim evdezapting yapıyoz olmadı tv 8 ya da kanaltürkteki filmleri izliyiz pazar-pazartesi programlarından daha kalitelidir
Ölmez anam ölmez. Sezon sonuna ertelerler 1 yıldır ölecek daha.Tamam bende izleyecektim zaten bu hafta bakalım bu hafta da ölmezse MUSTAFA
Çıkacak.çıksın panpa
yok pazar-pazartesi boş gün bizim evdezapting yapıyoz olmadı tv 8 ya da kanaltürkteki filmleri izliyiz pazar-pazartesi programlarından daha kalitelidir
Bence de ölmez zaar star o platoyu alır MY üzerinden Kösemi başlatirÖlmez anam ölmez. Sezon sonuna ertelerler 1 yıldır ölecek daha.
Çıkacak.
öyle zatenSenin ne izlediğini sormadıkAileni dedik
isterse bitmez panpa diğer diziler gibi ağır ağır gitmiyi diziÖlmez anam ölmez. Sezon sonuna ertelerler 1 yıldır ölecek daha.
Çıkacak.
neyse mns saaati gelmedi mi başlasak mı ? @destere @ozgur2113 @Yakamoz-Asi
Ekli dosyayı görüntüle 32273
yapma yav neyse yönetcilerin uyumasını beklerizSuan ne düsünüyorsuna alalim mnscileri
Bu hızla Muhteşem Yüzyıl 1 yıl daha uzar Musti 1 yıldır ölemedi daha işin Hürrem'i, Sülö'su var kim bilir onlar ne kadar zamanda ölecek.Bence de ölmez zaar star o platoyu alır MY üzerinden Kösemi başlatir
yapma yav neyse yönetcilerin uyumasını bekleriz
ben saat 00:00 olur at simgesi bal kabağına dönüşür öyle biter diyordumKaradayı bitti.
derin foruma göndeririz seni deSabaha ellerinden öperim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?