1.Yıl Doldu Artık Bende Tecrübeli Üyeyim

Beni Seviyormusunuz ?

• Evet

Oy: 17 89.5%
  • Hayır

Oy: 2 10.5%

• Kullanılan toplam oy
    19
Senin geldiğin aylarda çok az giriyordum foruma zaten sonra 6 ay da bıraktım geri geldim falan.
Seni pek tanımıyorum ama gördüğüm kadarıyla cana yakın bir insansın hatta biraz fazla cana yakınsın.
1.yılın kutlu olsun.

Senin geldiğin aylarda çok az giriyordum foruma zaten sonra 6 ay da bıraktım geri geldim falan.
Seni pek tanımıyorum ama gördüğüm kadarıyla cana yakın bir insansın hatta biraz fazla cana yakınsın.
1.yılın kutlu olsun.

Nice yıllara. Umarım ikinci yıldaki başarıların arasında arada sırada nokta ve virgül kullanmak da olur.

İyiki gelmiş foruma, iyiki tanımışız seni uzun yıllar kalırsın burada umarım.
@Çiğdem-
iyi ki aramızdasın, inşallah uzun süre daha kalırsın çiko
çokk tşşkler
ben aynı forumda ilk defa 1.yılımı dolduruyorum inş 2.yılıda görürüm🙂

Nice yıllara. Umarım ikinci yıldaki başarıların arasında arada sırada nokta ve virgül kullanmak da olur.
hahaha hayırr bukadar başarı yeter bence ben tok gözlü birisiyim

başka başrı olmasada olur okadar aç gözlü değilim

Foruma büyük renk kattın.Tebrikler
Tebrikler Çiğdem nice yıllara birlikte inşallah.
Birlikte nice senelere hemşerim. @Çiğdem-
çokkkk tşşkler üçünüzüde ayrı ayrı

2.yılımızıda görürüz umarım bir forumda ilk 1.yılım oluyor 🙂🙂🙂

Anket olmamış ben de o yüzden "hayır" diyeyim dedim yoksa seviliyorsun
ayolll 1 yıl geçmiş işte hakkımda ne düşündünüz manasında sevip sevilmediğimi sordum ayrıca buraya seviyorum yazman önemli değil anket geçerlidir

sen sevmiyorsun demek tühh sana

Son düzenleme:
sevemem, eniştem kızar

Nice senelere.

Sen konuyu açınca bişi farkettim, bundan 1-2 ay önce tahmini bildirimler gelmiş 2.,3. seneniz kutlu olsun diye, o otomatik modda değilmi şuan @OzaN 21 aralıkta beklediğim bildirim gelmemiş.

ben geldim sen kaybolmustun cnm birde sen @darsaal gibisin yanı ağır takılıyorsunuz sanırım
@OzaN ın sağ ve sol kolları gibisiniz

Nice senelere.

Sen konuyu açınca bişi farkettim, bundan 1-2 ay önce tahmini bildirimler gelmiş 2.,3. seneniz kutlu olsun diye, o otomatik modda değilmi şuan @OzaN 21 aralıkta beklediğim bildirim gelmemiş.
Onlar başkasının konusu. Benzer başlıkları otomatik olarak sıralıyor. Bir forum eklentisi bilgisayarcı kardeş

O da 3.yıla kadar geliyor Ozana sormuştu birisi daha önceden.
He yıllanmış şarap gibi olmuşsun bize hava atacan değil mi
Ya ne bileyim güzel olurdu, 4. seneniz kutlu olsun yazsa.

@-Çiğdem sırf 3 sene önce sen bu duruma düşme diye yapıyorum, konunu işgal etmiyoz yanlış anlama.

Ya ne bileyim güzel olurdu, 4. seneniz kutlu olsun yazsa.

@-Çiğdem sırf 3 sene önce sen bu duruma düşme diye yapıyorum, konunu işgal etmiyoz yanlış anlama.

yokk ben dedikodudan rahatsız olmam hoşuma gider cnm

İyiki varsın @Çiğdem-
Umarım daha uzun yıllar kalırsın da şu @xemrexxx'in hakkından gelmeye devam edersin.
çokk tşşk cnm sizlerde iyiki varsınız

@xemrexxx in kafasına daha çok oklava geçiricem hiçç emrak etme