Maskeli Fedai
Favori Üye
İyiki gelmiş foruma, iyiki tanımışız seni uzun yıllar kalırsın burada umarım.@Çiğdem-
çokk tşşkleriyi ki aramızdasın, inşallah uzun süre daha kalırsın çiko
hahaha hayırr bukadar başarı yeter bence ben tok gözlü birisiyimNice yıllara. Umarım ikinci yıldaki başarıların arasında arada sırada nokta ve virgül kullanmak da olur.
Foruma büyük renk kattın.Tebrikler
Tebrikler Çiğdem nice yıllara birlikte inşallah.
çokkkk tşşkler üçünüzüde ayrı ayrıBirlikte nice senelere hemşerim. @Çiğdem-
ayolll 1 yıl geçmiş işte hakkımda ne düşündünüz manasında sevip sevilmediğimi sordum ayrıca buraya seviyorum yazman önemli değil anket geçerlidirAnket olmamış ben de o yüzden "hayır" diyeyim dedim yoksa seviliyorsun
sevemem, eniştem kızarçokk tşşklerben aynı forumda ilk defa 1.yılımı dolduruyorum inş 2.yılıda görürüm🙂
hahaha hayırr bukadar başarı yeter bence ben tok gözlü birisiyim
başka başrı olmasada olur okadar aç gözlü değilim
çokkkk tşşkler üçünüzüde ayrı ayrı
2.yılımızıda görürüz umarım bir forumda ilk 1.yılım oluyor 🙂🙂🙂
ayolll 1 yıl geçmiş işte hakkımda ne düşündünüz manasında sevip sevilmediğimi sordum ayrıca buraya seviyorum yazman önemli değil anket geçerlidir
sen sevmiyorsun demek tühh sana
hahaha o ne karışır beeesevemem, eniştem kızar
bana geldi 1.yılımı kutlayan bildirimNice senelere.
Sen konuyu açınca bişi farkettim, bundan 1-2 ay önce tahmini bildirimler gelmiş 2.,3. seneniz kutlu olsun diye, o otomatik modda değilmi şuan @OzaN 21 aralıkta beklediğim bildirim gelmemiş.
karışır karışır 😛hahaha o ne karışır beee
bana geldi 1.yılımı kutlayan bildirim
ben geldim sen kaybolmustun cnm birde sen @darsaal gibisin yanı ağır takılıyorsunuz sanırımSenin geldiğin aylarda çok az giriyordum foruma zaten sonra 6 ay da bıraktım geri geldim falan.Seni pek tanımıyorum ama gördüğüm kadarıyla cana yakın bir insansın hatta biraz fazla cana yakınsın.1.yılın kutlu olsun.
Senin geldiğin aylarda çok az giriyordum foruma zaten sonra 6 ay da bıraktım geri geldim falan.Seni pek tanımıyorum ama gördüğüm kadarıyla cana yakın bir insansın hatta biraz fazla cana yakınsın.1.yılın kutlu olsun.
Onlar başkasının konusu. Benzer başlıkları otomatik olarak sıralıyor. Bir forum eklentisi bilgisayarcı kardeşNice senelere.
Sen konuyu açınca bişi farkettim, bundan 1-2 ay önce tahmini bildirimler gelmiş 2.,3. seneniz kutlu olsun diye, o otomatik modda değilmi şuan @OzaN 21 aralıkta beklediğim bildirim gelmemiş.
Başkasının konusu derken, eski tebrikler geldi 2.,3.seneniz kutlu olsun diye. 4. senemi niye kutlamadı onu diyorum.Onlar başkasının konusu. Benzer başlıkları otomatik olarak sıralıyor. Bir forum eklentisi bilgisayarcı kardeş
O da 3.yıla kadar geliyor Ozana sormuştu birisi daha önceden.Başkasının konusu derken, eski tebrikler geldi 2.,3.seneniz kutlu olsun diye. 4. senemi niye kutlamadı onu diyorum.
Ya ne bileyim güzel olurdu, 4. seneniz kutlu olsun yazsa.O da 3.yıla kadar geliyor Ozana sormuştu birisi daha önceden.He yıllanmış şarap gibi olmuşsun bize hava atacan değil mi
Ya ne bileyim güzel olurdu, 4. seneniz kutlu olsun yazsa.
@-Çiğdem sırf 3 sene önce sen bu duruma düşme diye yapıyorum, konunu işgal etmiyoz yanlış anlama.
çokk tşşk cnm sizlerde iyiki varsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?