burda açarlar işte cnm unutmassın bu sefer 🙂🙂🙂yok ben kendi doğum günümü unutuyorum normalde 1-2 gün sonra aklıma geliyor forumdan bahsetmedim![]()
burda açarlar işte cnm unutmassın bu sefer 🙂🙂🙂yok ben kendi doğum günümü unutuyorum normalde 1-2 gün sonra aklıma geliyor forumdan bahsetmedim![]()
gerek yokburda açarlar işte cnm unutmassın bu sefer 🙂🙂🙂
çok tşşk sende 1 yılını doldurursun umarım 😉Seni tanıdığıma gerçekten mutluyum.İyi ki bizlesin.
İnşallah ama bana daha çok var.çok tşşk sende 1 yılını doldurursun umarım 😉
ahh evet nojtajı oldu banada 1 yıl geçmiş üstünden şaka makaForumda nice yıllara
İlk tanışma konunda sana da kendimi Gül olarak tanıtmışım![]()
aaaa doğum günü kutlamayı sevmeyenlerdenmisin yoksa sen 🙂🙂🙂gerek yok![]()
çabuçak geçer sen yeterki kızıp kapıyı vurup gitme cnm hahahaİnşallah ama bana daha çok var.
hiçbi kutlamayı sevmemahh evet nojtajı oldu banada 1 yıl geçmiş üstünden şaka maka
aaaa doğum günü kutlamayı sevmeyenlerdenmisin yoksa sen 🙂🙂🙂
çabuçak geçer sen yeterki kızıp kapıyı vurup gitme cnm hahaha![]()
izinmi almam gerekiyordu gelmek içinay kim aldı bunu foruma geri iade edemiyormuyuz![]()
tabisi de bize sorucadın gelmeni istiyor muyuz diyeizinmi almam gerekiyordu gelmek için![]()
şımartma şunuİyi ki gelmişsin foruma, gerçekten çok eğlenceli ve neşeli birisin. İnsan seninle olunca dertlerini kısa bir süreliğine de olsa unutabiliyor Umarım bu mutluluğunu hiç kaybetmezsin @Çiğdem-, seni tanıdığım için çok memnunum. Benden bahsetmeni de beklerdim, ama sağlık olsun. Nice mutlu yıllara...![]()
sende bir tebrik et yahutabisi de bize sorucadın gelmeni istiyor muyuz diyesorsan kabul etmezdik
seni ermenistana ka kovalardık
şımartma şunu![]()
ayol ben ona sürpriz yapıcam akşama @destere ile baş başa yemek yicekler tabi önce ikisini de 6 aylığına banlatıcamsende bir tebrik et yahubari bu özel günden kızla uğraşma
![]()
cnm ben ilk günümdeki karlılaştım kişilerden bahsettim 🙂🙂🙂İyi ki gelmişsin foruma, gerçekten çok eğlenceli ve neşeli birisin. İnsan seninle olunca dertlerini kısa bir süreliğine de olsa unutabiliyor Umarım bu mutluluğunu hiç kaybetmezsin @Çiğdem-, seni tanıdığım için çok memnunum. Benden bahsetmeni de beklerdim, ama sağlık olsun. Nice mutlu yıllara...![]()
ayol ben ona sürpriz yapıcam akşama @destere ile baş başa yemek yicekler tabi önce ikisini de 6 aylığına banlatıcam![]()
aaaaaaaaaa ne banlatması beeee ben 1 yılı banlanmak içinmi bekledimsende bir tebrik et yahubari bu özel günden kızla uğraşma
![]()
cnm ben ilk günümdeki karlılaştım kişilerden bahsettim 🙂🙂🙂
ayrıca forumun cinslerine deyindim fark ediyorsanız
aaaaaaaaaa ne banlatması beeee ben 1 yılı banlanmak içinmi bekledim![]()
Tamam, anladım. Ama bir teşekkürü bile çok görüyorsun bana. İnsan bir teşekkür eder...cnm ben ilk günümdeki karlılaştım kişilerden bahsettim 🙂🙂🙂
ayrıca forumun cinslerine deyindim fark ediyorsanız![]()