önemli değil tatlım çok tşşkBebeğim gözümden kaçmış ya, çok çok çok tebrik ederim darısı başıma
çokk tşşk ederim tatlımCigdemcim nice yillara) Forumda begedigim uyelerden birisin
hadi oradan beee haberim yokmus gibi yapma hayır diyenin sen olduğunu biliyorumay anket de mi yaptın
2 OLMUŞ ben de atayım 3 olsunönemli değil tatlım çok tşşk
1.yılını sende doldurursun sen aramızdan ayrılma yeterki tatlım
bırakma beni
çokk tşşk ederim tatlım
seninde 1.yılının dolmasına az zaman kalmış 😉😉😉
hadi oradan beee haberim yokmus gibi yapma hayır diyenin sen olduğunu biliyorum
insallah canım bakalım 🙂çokk tşşklerrr @SelinÇ umarım doldurursun cnm ilk yılını 😉
@Yiğitt @mrt-06 çokk tşşkler sizlerde iyiki varsınız
@*YıldırıM* ben olduğum sürece sincabımda olucak biz ayrılamayız haha
bu arada ne pointi cnm
1.yılımı doldurdum yanı cnm aralıkta üye olmuştum şimdi 2.yılıma gidiyorum evet gelecek aralıkta 2.yılımı doldururucam inşTebrik ederim Çiğdem Hanım, hepsini okumaya inan vaktim yok ama göz ucuyla baktım lakin 1. yılın değil bu senin 2.yılın ben bile 2 yıla gidiyorum
Ayrıca nice forumlu senelere diliyorum ...
Ben senden önce üye olduğumu yeni anladım1.yılımı doldurdum yanı cnm aralıkta üye olmuştum şimdi 2.yılıma gidiyorum evet gelecek aralıkta 2.yılımı doldururucam inş
sende eylül ayında 2.yılını doldurursun umarım cnm 😉😉😉
4 ay önce üye olmuşsun benden günaydın cnmBen senden önce üye olduğumu yeni anladım
Harbi Günaydın 😱4 ay önce üye olmuşsun benden günaydın cnm
1.yılınıda ben söylemiştim sana konusunu aç diye sende daha var diyordun hahahaHarbi Günaydın 😱
Vallaha hatırlamıyorum herneyse seni yeniden kutlarım öz kardeşim yada ablam gibi? severim forumda ,nice forumlu yıllara 😉1.yılınıda ben söylemiştim sana konusunu aç diye sende daha var diyordun hahaha