burda açarlar işte cnm unutmassın bu sefer 🙂🙂🙂yok ben kendi doğum günümü unutuyorum normalde 1-2 gün sonra aklıma geliyor forumdan bahsetmedim
burda açarlar işte cnm unutmassın bu sefer 🙂🙂🙂yok ben kendi doğum günümü unutuyorum normalde 1-2 gün sonra aklıma geliyor forumdan bahsetmedim
gerek yokburda açarlar işte cnm unutmassın bu sefer 🙂🙂🙂
çok tşşk sende 1 yılını doldurursun umarım 😉Seni tanıdığıma gerçekten mutluyum.İyi ki bizlesin.
İnşallah ama bana daha çok var.çok tşşk sende 1 yılını doldurursun umarım 😉
ahh evet nojtajı oldu banada 1 yıl geçmiş üstünden şaka makaForumda nice yıllara
İlk tanışma konunda sana da kendimi Gül olarak tanıtmışım
aaaa doğum günü kutlamayı sevmeyenlerdenmisin yoksa sen 🙂🙂🙂gerek yok
çabuçak geçer sen yeterki kızıp kapıyı vurup gitme cnm hahahaİnşallah ama bana daha çok var.
hiçbi kutlamayı sevmemahh evet nojtajı oldu banada 1 yıl geçmiş üstünden şaka maka
aaaa doğum günü kutlamayı sevmeyenlerdenmisin yoksa sen 🙂🙂🙂
çabuçak geçer sen yeterki kızıp kapıyı vurup gitme cnm hahaha
izinmi almam gerekiyordu gelmek içinay kim aldı bunu foruma geri iade edemiyormuyuz
tabisi de bize sorucadın gelmeni istiyor muyuz diye sorsan kabul etmezdik seni ermenistana ka kovalardıkizinmi almam gerekiyordu gelmek için
şımartma şunuİyi ki gelmişsin foruma, gerçekten çok eğlenceli ve neşeli birisin. İnsan seninle olunca dertlerini kısa bir süreliğine de olsa unutabiliyor Umarım bu mutluluğunu hiç kaybetmezsin @Çiğdem-, seni tanıdığım için çok memnunum. Benden bahsetmeni de beklerdim, ama sağlık olsun. Nice mutlu yıllara...
sende bir tebrik et yahu bari bu özel günden kızla uğraşmatabisi de bize sorucadın gelmeni istiyor muyuz diye sorsan kabul etmezdik seni ermenistana ka kovalardık
şımartma şunu
ayol ben ona sürpriz yapıcam akşama @destere ile baş başa yemek yicekler tabi önce ikisini de 6 aylığına banlatıcamsende bir tebrik et yahu bari bu özel günden kızla uğraşma
cnm ben ilk günümdeki karlılaştım kişilerden bahsettim 🙂🙂🙂İyi ki gelmişsin foruma, gerçekten çok eğlenceli ve neşeli birisin. İnsan seninle olunca dertlerini kısa bir süreliğine de olsa unutabiliyor Umarım bu mutluluğunu hiç kaybetmezsin @Çiğdem-, seni tanıdığım için çok memnunum. Benden bahsetmeni de beklerdim, ama sağlık olsun. Nice mutlu yıllara...
ayol ben ona sürpriz yapıcam akşama @destere ile baş başa yemek yicekler tabi önce ikisini de 6 aylığına banlatıcam
aaaaaaaaaa ne banlatması beeee ben 1 yılı banlanmak içinmi bekledimsende bir tebrik et yahu bari bu özel günden kızla uğraşma
cnm ben ilk günümdeki karlılaştım kişilerden bahsettim 🙂🙂🙂
ayrıca forumun cinslerine deyindim fark ediyorsanız
aaaaaaaaaa ne banlatması beeee ben 1 yılı banlanmak içinmi bekledim
Tamam, anladım. Ama bir teşekkürü bile çok görüyorsun bana. İnsan bir teşekkür eder... .cnm ben ilk günümdeki karlılaştım kişilerden bahsettim 🙂🙂🙂
ayrıca forumun cinslerine deyindim fark ediyorsanız