1.Yıl Doldu Artık Bende Tecrübeli Üyeyim

Beni Seviyormusunuz ?

• Evet

Oy: 17 89.5%
  • Hayır

Oy: 2 10.5%

• Kullanılan toplam oy
    19
İyi ki gelmişsin foruma, gerçekten çok eğlenceli ve neşeli birisin. İnsan seninle olunca dertlerini kısa bir süreliğine de olsa unutabiliyor Umarım bu mutluluğunu hiç kaybetmezsin @Çiğdem-, seni tanıdığım için çok memnunum. Benden bahsetmeni de beklerdim, ama sağlık olsun. Nice mutlu yıllara... :)

izinmi almam gerekiyordu gelmek için :F:F:F
tabisi de bize sorucadın gelmeni istiyor muyuz diye:F sorsan kabul etmezdik :F seni ermenistana ka kovalardık :F

İyi ki gelmişsin foruma, gerçekten çok eğlenceli ve neşeli birisin. İnsan seninle olunca dertlerini kısa bir süreliğine de olsa unutabiliyor Umarım bu mutluluğunu hiç kaybetmezsin @Çiğdem-, seni tanıdığım için çok memnunum. Benden bahsetmeni de beklerdim, ama sağlık olsun. Nice mutlu yıllara... :)
şımartma şunu :F

cnm ben ilk günümdeki karlılaştım kişilerden bahsettim 🙂🙂🙂
ayrıca forumun cinslerine deyindim fark ediyorsanız :F:F:F

ayol ben ona sürpriz yapıcam akşama @destere ile baş başa yemek yicekler tabi önce ikisini de 6 aylığına banlatıcam :F
sende bir tebrik et yahu :D bari bu özel günden kızla uğraşma :F
aaaaaaaaaa ne banlatması beeee ben 1 yılı banlanmak içinmi bekledim :F

cnm ben ilk günümdeki karlılaştım kişilerden bahsettim 🙂🙂🙂
ayrıca forumun cinslerine deyindim fark ediyorsanız :F:F:F

aaaaaaaaaa ne banlatması beeee ben 1 yılı banlanmak içinmi bekledim :F
DeadDean.jpg

al sana seninki ölmüş ağla zırla :F