1.Yıl Doldu Artık Bende Tecrübeli Üyeyim

Beni Seviyormusunuz ?

• Evet

Oy: 17 89.5%
  • Hayır

Oy: 2 10.5%

• Kullanılan toplam oy
    19
Senin geldiğin aylarda çok az giriyordum foruma zaten sonra 6 ay da bıraktım geri geldim falan. :D Seni pek tanımıyorum ama gördüğüm kadarıyla cana yakın bir insansın hatta biraz fazla cana yakınsın. :D 1.yılın kutlu olsun. :D

Senin geldiğin aylarda çok az giriyordum foruma zaten sonra 6 ay da bıraktım geri geldim falan. :D Seni pek tanımıyorum ama gördüğüm kadarıyla cana yakın bir insansın hatta biraz fazla cana yakınsın. :D 1.yılın kutlu olsun. :D

İyiki gelmiş foruma, iyiki tanımışız seni uzun yıllar kalırsın burada umarım. :) @Çiğdem-
iyi ki aramızdasın, inşallah uzun süre daha kalırsın çiko :D
çokk tşşkler :bhr::bhr::bhr: ben aynı forumda ilk defa 1.yılımı dolduruyorum inş 2.yılıda görürüm🙂

Nice yıllara. Umarım ikinci yıldaki başarıların arasında arada sırada nokta ve virgül kullanmak da olur. :D
hahaha hayırr bukadar başarı yeter bence ben tok gözlü birisiyim:F:F:F
başka başrı olmasada olur okadar aç gözlü değilim :A:A:A

Foruma büyük renk kattın.Tebrikler
Tebrikler Çiğdem nice yıllara birlikte inşallah. :)
Birlikte nice senelere hemşerim. @Çiğdem- :)
çokkkk tşşkler üçünüzüde ayrı ayrı :bhr::bhr::bhr:
2.yılımızıda görürüz umarım bir forumda ilk 1.yılım oluyor 🙂🙂🙂

Anket olmamış ben de o yüzden "hayır" diyeyim dedim yoksa seviliyorsun :X
ayolll 1 yıl geçmiş işte hakkımda ne düşündünüz manasında sevip sevilmediğimi sordum ayrıca buraya seviyorum yazman önemli değil anket geçerlidir :F:F:F
sen sevmiyorsun demek tühh sana :ppp::ppp::ppp:

Son düzenleme:
çokk tşşkler :bhr::bhr::bhr: ben aynı forumda ilk defa 1.yılımı dolduruyorum inş 2.yılıda görürüm🙂

hahaha hayırr bukadar başarı yeter bence ben tok gözlü birisiyim:F:F:F
başka başrı olmasada olur okadar aç gözlü değilim :A:A:A

çokkkk tşşkler üçünüzüde ayrı ayrı :bhr::bhr::bhr:
2.yılımızıda görürüz umarım bir forumda ilk 1.yılım oluyor 🙂🙂🙂

ayolll 1 yıl geçmiş işte hakkımda ne düşündünüz manasında sevip sevilmediğimi sordum ayrıca buraya seviyorum yazman önemli değil anket geçerlidir :F:F:F
sen sevmiyorsun demek tühh sana :ppp::ppp::ppp:
sevemem, eniştem kızar

Nice senelere. :)

Sen konuyu açınca bişi farkettim, bundan 1-2 ay önce tahmini bildirimler gelmiş 2.,3. seneniz kutlu olsun diye, o otomatik modda değilmi şuan @OzaN 21 aralıkta beklediğim bildirim gelmemiş. :T

ben geldim sen kaybolmustun cnm birde sen @darsaal gibisin yanı ağır takılıyorsunuz sanırım
@OzaN ın sağ ve sol kolları gibisiniz :F:F:F

Nice senelere. :)

Sen konuyu açınca bişi farkettim, bundan 1-2 ay önce tahmini bildirimler gelmiş 2.,3. seneniz kutlu olsun diye, o otomatik modda değilmi şuan @OzaN 21 aralıkta beklediğim bildirim gelmemiş. :T
Onlar başkasının konusu. Benzer başlıkları otomatik olarak sıralıyor. Bir forum eklentisi bilgisayarcı kardeş :D

Ya ne bileyim güzel olurdu, 4. seneniz kutlu olsun yazsa. :T:

@-Çiğdem sırf 3 sene önce sen bu duruma düşme diye yapıyorum, konunu işgal etmiyoz yanlış anlama. :A

yokk ben dedikodudan rahatsız olmam hoşuma gider cnm :F:F:F

İyiki varsın @Çiğdem- :D Umarım daha uzun yıllar kalırsın da şu @xemrexxx'in hakkından gelmeye devam edersin. :F
çokk tşşk cnm sizlerde iyiki varsınız :bhr::bhr::bhr:
@xemrexxx in kafasına daha çok oklava geçiricem hiçç emrak etme :F:F:F