1-8. Grupların konusuna atarsan bi düşünürüm…bak @RüzgarGülü bu mesajına bile harika atmışım oysa mesajın benimle alakası bile yok hatta harikalık bir yanı bile yok işe yararmı dersin ? ama bizimkisi nafile çaba tabi
1-8. Grupların konusuna atarsan bi düşünürüm…bak @RüzgarGülü bu mesajına bile harika atmışım oysa mesajın benimle alakası bile yok hatta harikalık bir yanı bile yok işe yararmı dersin ? ama bizimkisi nafile çaba tabi
onların konusunu beğenmiştim zatende @Bully e denk gelmişti senin mesajların yoktuki ?1-8. Grupların konusuna atarsan bi düşünürüm…
Aa zaten beğenmişsin konuyu.onların konusunu beğenmiştim zatende @Bully e denk gelmişti senin mesajların yoktuki ?
o zaman tüm sorunlar halloldu artık barıştık sayılır madem beğenmişim tamamdır isveçe gelebilirim mayıs ayındaAa zaten beğenmişsin konuyu.
Aslında çözüm belli. Kaçamak cevap yerine dürüst olmak
Sana bu ay sonuna kadar müddet vermiştim…o zaman tüm sorunlar halloldu artık barıştık sayılır madem beğenmişim tamamdır isveçe gelebilirim mayıs ayında
konuşmuştuk konuyu @RüzgarGülü de şahit hatta bu ay mümkün değil demiştim mayıs ayında anca gelebilirim demiştim ama 200 avro rüzgar verecekti sende 1200 avro verecektin sözlerinizi unutmayınSana bu ay sonuna kadar müddet vermiştim…
Bundan sonra sana 1 avro bile yok…konuşmuştuk konuyu @RüzgarGülü de şahit hatta bu ay mümkün değil demiştim mayıs ayında anca gelebilirim demiştim ama 200 avro rüzgar verecekti sende 1200 avro verecektin sözlerinizi unutmayın
@RüzgarGülü !!Bundan sonra sana 1 avro bile yok…
Daha 16 günün var. Ben mayıs falan demedim… kendini kandırma@RüzgarGülü !!
ben dedim dosi sözünden durmaz diye duracaktır dedin noldu ? aha işte yarı yolda bıraktı bizi
şahitlerim var ispatlarım var halılarım var kilimlerim pardon şahitlerim var gerçekten hepside benim haklı olduğumu izah edecektir tabi son anda dönüş yapmazlarsaDaha 16 günün var. Ben mayıs falan demedim… kendini kandırma
Git getir kanıtları şahitleri kilimleri. O zaman o süreyi Ocak sonuna kadar uzatırımşahitlerim var ispatlarım var halılarım var kilimlerim pardon şahitlerim var gerçekten hepside benim haklı olduğumu izah edecektir tabi son anda dönüş yapmazlarsa
ocak değil mayıs ayı? şahitleri getireceğim biri zaten @RüzgarGülü onun sözünden dönme ihtimali yok diğeride @Yakamoz-Asi olabilir tam hatırlamıyorum o değilsede @Bully i yakalarım ya şahit ol ya ankarayı terket dersem ikna ederim sanırımGit getir kanıtları şahitleri kilimleri. O zaman o süreyi Ocak sonuna kadar uzatırım
Benden sana bir fayda gelmez, ay sonuna kadar her şeyi açıklaocak değil mayıs ayı? şahitleri getireceğim biri zaten @RüzgarGülü onun sözünden dönme ihtimali yok diğeride @Yakamoz-Asi olabilir tam hatırlamıyorum o değilsede @Bully i yakalarım ya şahit ol ya ankarayı terket dersem ikna ederim sanırım
Sen o yazmış olduğum yazımı getireceksin. Asıl kanıt odur. Bunları kabul etmemi beklemeocak değil mayıs ayı? şahitleri getireceğim biri zaten @RüzgarGülü onun sözünden dönme ihtimali yok diğeride @Yakamoz-Asi olabilir tam hatırlamıyorum o değilsede @Bully i yakalarım ya şahit ol ya ankarayı terket dersem ikna ederim sanırım
Mevzu o değil İsveç’e yolculuktuBenden sana bir fayda gelmez, ay sonuna kadar her şeyi açıkla
Ha bir de İsveç’te buluşma ihtimaliniz mi vardı Parayı denkleştirirse olacak yaniSen o keçide yazmış olduğum yazımı getireceksin. Asıl kanıt odur. Bunları kabul etmemi bekleme
------
Mevzu o değil İsveç’e yolculuktu
Ne buluşması.Ha bir de İsveç’te buluşma ihtimaliniz mi vardı Parayı denkleştirirse olacak yani
param yetmedi gidecektim onuda üç ordan beş ordan biriktiriyordum dilenci gibi ama para gönderen yok 15 günde gel diyen var ? gelmezsen oyarım diyenler var ben napiyim iki ayağım bir pabuca girdiHa bir de İsveç’te buluşma ihtimaliniz mi vardı Parayı denkleştirirse olacak yani
Eskiden Messenger zamanları 50 yil felan önce beğeni isteyenler vardı ona benzedi1-8. Grupların konusuna atarsan bi düşünürüm…
zaten çoktan yapmışta. @Bully ‘e iyi davranıyor mu diye test ettim ama onu da yapmış galiba.Eskiden Messenger zamanları 50 yil felan önce beğeni isteyenler vardı ona benzedi
Bully ye iyi davraniyor mu deyince bully oyuncak gibi oldu ayıp oldu bully yezaten çoktan yapmışta. @Bully ‘e iyi davranıyor mu diye test ettim ama onu da yapmış galiba.