Cem Adrian & Mark Eliyahu - Kül ♥️
Mabel Matiz & Melike Şahin – Düldül
Sefo – Bilmem Mi?
Pinhani – Dünyadan Uzak
Mabel Matiz & Melike Şahin – Düldül
Sefo – Bilmem Mi?
Pinhani – Dünyadan Uzak
Mosi ile konuşlarınızı not mu alıyorsun ? Bu ne hafızaHa doğru ya, gündüz-akşam sistemine geçmiştik Tamamdır
İlk dönem bitiyor demek. Bu sefer fazla tatilim yok demiştin sanki
Ben olmak ne demekmiş şimdi anladın mı?Kabak benim başıma patladı yine Neden hep böyle oluyor
Sıvı sabun@Dosi aradan sıyrılacak bir șey buluyor hep
Evet. @MEnes te olsa böyle derdi.Ona karşı savaş kazanmak imkansız
Var da ben varım, monitörün başındayım.Hakem @Yakamoz-Asi noktalasın
Eyyamcıİkinizide çok seviyorum cevabım bu @Bully
En zorlu gruptan en net gruba döndünBu grupta tur atlayanlar belli olmuş En net grup bu olsa gerek @Bully
Gibi demiştim sende onaylamıştın ama dediğimizi destekleyen bir tablo. Yani açık ara iyiler buraya toplanmış gibi düşünelimEn zorlu gruptan en net gruba döndün
Yok huydan değil ya şarkıları isimlerinden bilmiyorum genellikle dinleyince haa bu şarkı mıymış diyorum Hepsini dinleyince toplu oylarım@MasacRE yine sonlara mı bırakacaksın oyunu? şu huyu bi bırakmadın
Her geldiğinde bir grubu yap. Gözünde büyür yoksaYok huydan değil ya şarkıları isimlerinden bilmiyorum genellikle dinleyince haa bu şarkı mıymış diyorum Hepsini dinleyince toplu oylarım
@MasacRE toplu oyluyor hep, tek tek oylasa gözünde büyümez dediğin gibiHer geldiğinde bir grubu yap. Gözünde büyür yoksa
Bende de öyle. İsim olarak hakim değilim ama kulak aşina.
2. tur işiniz kolaylaşır artık. İlk turdan üşenmeyip (üşendik) videolu açtık @Bully
Yok şarkılar bunun iki katı olduğu için orda olmasına gerek yoktu bunlar çoğu bilinmeyenler.
Aynen 80 şarkı yorardı, 50 şarkı olduğu için gözümüzde büyümedi ve yaptıkYok şarkılar bunun iki katı olduğu için orda olmasına gerek yoktu bunlar çoğu bilinmeyenler.
bazinga bir grup oyladı sadece. Bir ara diğerlerinide halleder
O 50 şarkının yarısını sen yarısını ben açtım. Ondan yormamıştırAynen 80 şarkı yorardı, 50 şarkı olduğu için gözümüzde büyümedi ve yaptık
Bugün Fener’in maçı var, bir ihtimal maç sonrası oylar yoksa yarın oylasın artık, 1.5 gün vakti var nerdeyse
Aynen iş bölümü yaptığımız için yorulmadık Psikolojik olarak da partnerin varlığı rahatlatıyorO 50 şarkının yarısını sen yarısını ben açtım. Ondan yormamıştır
Maçın olduğundan haberim yok. Demek kumanda elimden gider belki GS olsa kesin giderdide, Fenerde arada kaçamak oluyor
Maç meğerse çoktan başlamış. Şu ana kadar alınmadıysa kurtardımAynen iş bölümü yaptığımız için yorulmadık Psikolojik olarak da partnerin varlığı rahatlatıyor
Bakalım kumanda elinden gidecek mi. Kaçamak yapabilirsin umarım bugün
Yarım saati geride bıraktık, Livakovic sakatlandı yedek kaleci girecek Fener'deMaç meğerse çoktan başlamış. Şu ana kadar alınmadıysa kurtardım
Maçı izlemiyorum sen gelip spoi verme derdindesinYarım saati geride bıraktık, Livakovic sakatlandı yedek kaleci girecek Fener'de
Hadi bakalım inşallah kurtardın, nazar değmesin
bak @RüzgarGülü bu mesajına bile harika atmışım oysa mesajın benimle alakası bile yok hatta harikalık bir yanı bile yok işe yararmı dersin ? ama bizimkisi nafile çaba tabiMaçı izlemiyorum sen gelip spoi verme derdindesin
Bu dizi harika. Ya bu bölümleri izlememişim yasa izleyip unutmuşum
Aşırı keyif alıyorum