Ben de Noel haftası evde olacağım, izinliyimAynen. Ben başka zamanlara saklıyorum hakkımı
Yinede evde olacağız bir şekilde. Resmî tatiller var. Bir sonraki hafta Noel nedeni ile haftada 2 gün çalışacağım![]()
Bu hafta çalışıyorum, sonraki hafta tatilim
Ben de Noel haftası evde olacağım, izinliyimAynen. Ben başka zamanlara saklıyorum hakkımı
Yinede evde olacağız bir şekilde. Resmî tatiller var. Bir sonraki hafta Noel nedeni ile haftada 2 gün çalışacağım![]()
HarikaMemnun musun şimdi süreden? Sabaha karşı olmuş bizde![]()
Sonuç olarak tüm Pazartesi oylama devam edecek @Bully
Cidden oyladıysa biz niye uzattık@Yakamoz-Asi
Neyse dediğin gibi
Sen bulduğun ilk fırsatta kura çekersin. Bende ilk fırsatta konuyu açarım. Senin kısmı sen akşamında açarsın
Sonra daha rahat ilerleriz![]()
Diğer tur uzatmaya gerek yok. Şakı azalır. Bak dediğim gibi 1 gün olmadan 20 oy olayı hiç şaşmıyorHarika
Süre kısa ve unuturum diye oyladım. Ben oyladıktan sonra uzamıṣ.![]()
İyi oldu yoksa aceleci @Dosi Pazartesi açtırırdı bize konuHarika
Süre kısa ve unuturum diye oyladım. Ben oyladıktan sonra uzamıṣ.![]()
Sen iyi biliyorsun bu iṣleriDiğer tur uzatmaya gerek yok. Şakı azalır. Bak dediğim gibi 1 gün olmadan 20 oy olayı hiç şaşmıyor![]()
Paṣaya kelle yetiṣtirecek sanki
What 😱
Orası öyle de, kalan 4 konu yarın açılacaktı, sen bugün açılsın dedinWhat 😱
@Yakamoz-Asi inanma buna.
Güya kalan 4 konuyu yarına açacaktı. İlla açayım diye tutturdu. Sonra akşama aç dedim. Neredeyse 6 saat önce açacaktı zor caydırdım.
Ahanda ufak bir kanıt:
Ekli dosyayı görüntüle 131407
What 😱
@Yakamoz-Asi inanma buna.
Güya kalan 4 konuyu yarına açacaktı. İlla açayım diye tutturdu. Sonra akşama aç dedim. Neredeyse 6 saat önce açacaktı zor caydırdım.
Ahanda ufak bir kanıt:
Ekli dosyayı görüntüle 131407
Kabak benim başıma patladı yine@Bully bey kendini bir ara reaksiyon delisi olarak belli etti zaten farkındayım yani her ṣeyin![]()
Ona karşı savaş kazanmak imkansız@Dosi aradan sıyrılacak bir șey buluyor hep![]()
Kabak benim başıma patladı yineNeden hep böyle oluyor
![]()
İyide acele eden o. Ben cidden kendisine bugün ben yarın sen demiştim. Şarjım 1 iken açayım mı bende demişti ve ben açalı daha 1-2 saat ya vardı ya yoktu. Zor durdurdum@Dosi aradan sıyrılacak bir șey buluyor hep![]()
Yarın sen demiştin ve sonra Pazar günü iptal, bu akşam açalım dedin ben mi kafayı yedimİyide acele eden o. Ben cidden kendisine bugün ben yarın sen demiştim. Şarjım 1 iken açayım mı bende demişti ve ben açalı daha 1-2 saat ya vardı ya yoktu. Zor durdurdum![]()
Acele ettiğin için akşam dedim zaten. Sana kalsa benden sonra açacaktınYarın sen demiştin ve sonra Pazar günü iptal, bu akşam açalım dedin ben mi kafayı yedim![]()
Genel konu konusunda ben haklıyım, dm kısmında sen haklısın diyip kapatalım olayıAcele ettiğin için akşam dedim zaten. Sana kalsa benden sonra açacaktın
------
Genel konuya gitme. Ben dm kısmından bahsediyorum @Bully![]()
Hakem @Yakamoz-Asi noktalasınGenel konu konusunda ben haklıyım, dm kısmında sen haklısın diyip kapatalım olayı
Farklı bakış açıları söz konusu çünkü![]()
Konuya noktalar ile duvar örüldü