2024 1.Tur | Hit Olmuş Klipsiz Şarkılar | 2. Grup

Hangi 4 Şarkı Üst Tura Yükselsin?

• Pinhani – Dünyadan Uzak

• Ezhel – Bul Beni

• Yüzyüzeyken Konuşuruz – Kazılı Kuyum

• Sefo – Bilmem Mi?

• Cem Adrian & Mark Eliyahu - Kül

• Mabel Matiz & Melike Şahin – Düldül

• Debublüman – Sen Bilmezsin

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
bak @RüzgarGülü bu mesajına bile harika atmışım:D oysa mesajın benimle alakası bile yok hatta harikalık bir yanı bile yok işe yararmı dersin ? ama bizimkisi nafile çaba tabi :A
1-8. Grupların konusuna atarsan bi düşünürüm…

Daha 16 günün var. Ben mayıs falan demedim… kendini kandırma
şahitlerim var ispatlarım var halılarım var kilimlerim pardon şahitlerim var gerçekten hepside benim haklı olduğumu izah edecektir tabi son anda dönüş yapmazlarsa :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi
şahitlerim var ispatlarım var halılarım var kilimlerim pardon şahitlerim var gerçekten hepside benim haklı olduğumu izah edecektir tabi son anda dönüş yapmazlarsa :A
Git getir kanıtları şahitleri kilimleri. O zaman o süreyi Ocak sonuna kadar uzatırım

• Güldürdün
Reactions: tekin
Git getir kanıtları şahitleri kilimleri. O zaman o süreyi Ocak sonuna kadar uzatırım
ocak değil mayıs ayı? şahitleri getireceğim biri zaten @RüzgarGülü onun sözünden dönme ihtimali yok diğeride @Yakamoz-Asi olabilir tam hatırlamıyorum o değilsede @Bully i yakalarım ya şahit ol ya ankarayı terket dersem ikna ederim sanırım :A

• Güldürdün
Reactions: Bully and Dosi
  • Güldürdün
Reactions: tekin and Dosi
ocak değil mayıs ayı? şahitleri getireceğim biri zaten @RüzgarGülü onun sözünden dönme ihtimali yok diğeride @Yakamoz-Asi olabilir tam hatırlamıyorum o değilsede @Bully i yakalarım ya şahit ol ya ankarayı terket dersem ikna ederim sanırım :A
Sen o yazmış olduğum yazımı getireceksin. Asıl kanıt odur. Bunları kabul etmemi bekleme :A
------

Benden sana bir fayda gelmez, ay sonuna kadar her şeyi açıkla :A
Mevzu o değil :A İsveç’e yolculuktu :A

• Güldürdün
Reactions: tekin and Bully
Ha bir de İsveç’te buluşma ihtimaliniz mi vardı :A Parayı denkleştirirse olacak yani :A
Ne buluşması.
Buluşma olsa M….. olurdu
Yada E….
@tekin İsveç’e gezmeye gidecekmiş. Benden para koparma derdindeydi, bende 2 hafta içinde başarırsan veririm o parayı dedim. O 2 hafta Aralık sonuna uzadı ama o ise Mayıs’a kadar süre istiyor :A

• Güldürdün
Reactions: Bully and tekin
Ha bir de İsveç’te buluşma ihtimaliniz mi vardı :A Parayı denkleştirirse olacak yani :A
param yetmedi gidecektim onuda üç ordan beş ordan biriktiriyordum dilenci gibi:D ama para gönderen yok 15 günde gel diyen var ? gelmezsen oyarım diyenler var:D ben napiyim iki ayağım bir pabuca girdi :A

• Güldürdün
Reactions: Bully

Forum İstatistikleri

Konular
172,429
Üyeler
8,474
Son Üye
iiS88