- Reaksiyon puanı
- 63,913
- Puanı
- 1,060
Genel etiket yapacağım ya, onu kastettimYok yeterince yaptıkgerekeni yapmazsa bizde etki tepki yaparız
![]()
Genel etiket yapacağım ya, onu kastettimYok yeterince yaptıkgerekeni yapmazsa bizde etki tepki yaparız
![]()
Ha o olur bakGenel etiket yapacağım ya, onu kastettimGenel etikete dahil etmeyeyim mi kendisini?
![]()
Aynen, akşama doğru yaparım gerekeniHa o olur bakyani oy verecek veya potansiyeli olan eski seçmeleri etiket yaparsın
@xemrexxx ile 16 oldu. 20 bulur gibiAynen, akşama doğru yaparım gerekeni
15 oya ulaşmışız, 5 oy daha gelse gayet güzel olur![]()
eeee beni mi takip ediyonn😱
Evet, gerekeni yapmış
Yok, Reymen’e kimler oy vermiş tıkladım, ismin ilk sırada öyle farkettim. Ayrıca senden hemen önce @Bully 15 demişti, 16 oldu aynı dakikada ve konuya bakanda sen olunca takibe gerek yokeeee beni mi takip ediyonn😱
Çok tehlikeli bunlar cokk isleri güçleri yok seni takip ediyorlar. Kedi resmi paylaşmaz olduneeee beni mi takip ediyonn😱
Aynen, kişiye özel takip yapmıyoruz yani oy sayısından ve konuya bakandan anlaşılırYok, Reymen’e kimler oy vermiş tıkladım, ismin ilk sırada öyle farkettim. Ayrıca senden hemen önce @Bully 15 demişti, 16 oldu aynı dakikada ve konuya bakanda sen olunca takibe gerek yok![]()
Sende tasdikleyince kesin takip ettiğin anlaşıldı. Birşey yazmasan anlamazdimAynen, kişiye özel takip yapmıyoruz yani oy sayısından ve konuya bakandan anlaşılır![]()
18 olmuş bile. Yarına 20 garantiAynen, kişiye özel takip yapmıyoruz yani oy sayısından ve konuya bakandan anlaşılır![]()
Tasdiklememe sen niye bu kadar takıldınSende tasdikleyince kesin takip ettiğin anlaşıldı. Birşey yazmasan anlamazdimbunun neyini tasdikledin kral
![]()
Valla durgun dönemde 20'yi alıyoruz, gayet güzel18 olmuş bile. Yarına 20 garantibu da durgun bir dönemde gayet güzel. Benim her zaman beklentim 20
![]()
alReynmen
Ziynet Sali
Sertab erener
------
Çok tehlikeli bunlar cokk isleri güçleri yok seni takip ediyorlar. Kedi resmi paylaşmaz oldun![]()
niye reymen 😱 sen de @serhatt ve @Angelica gibi genç erkek sevdasına mı tutuldunYok, Reymen’e kimler oy vermiş tıkladım, ismin ilk sırada öyle farkettim. Ayrıca senden hemen önce @Bully 15 demişti, 16 oldu aynı dakikada ve konuya bakanda sen olunca takibe gerek yok![]()
Bu tabloda en düşük ve en yüksek oy oranı dikkat çekti. Onlara baktım. Olay tamamen bundan ibaretalEkli dosyayı görüntüle 135005
------
niye reymen 😱 sen de @serhatt ve @Angelica gibi genç erkek sevdasına mı tutuldun![]()
Ben niye rahatsız olayım forumda gizli bile değilimTasdiklememe sen niye bu kadar takıldın
Aman neyse boşverelim sen oyları ver
------
Valla durgun dönemde 20'yi alıyoruz, gayet güzelBeklentin karşılandı, benim de beklentim karşılandı tabii
![]()
Ben olaydan koptum, bu konuşmaları niye yaptığımızı da çözemedimBen niye rahatsız olayım forumda gizli bile değilim
Sen niye rahatsız olacağımı cikardinki çok ayıp gece gece. Arpa suyu içeyim ya sana da ismarlayayim ister misin? Keyifli yapar insanı![]()
Ben zaten gencim çatla.alEkli dosyayı görüntüle 135005
------
niye reymen 😱 sen de @serhatt ve @Angelica gibi genç erkek sevdasına mı tutuldun![]()