2024 1.Tur | En Favori Şarkı 2024 | 1. Grup

Hangi 4 Şarkı Üst Tura Yükselsin?

• Kullanılan toplam oy
    23
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
O mesajım ben ve @xemrexxx içindi :A bir tek onla aynı isme oy vermişiz :A
------

Sahalara dönüp oy vermişsin :A
Seni kınıyorum, bu şarkıyı harcamışsın :A

Senin hatırına verdim yoksa biliyorsun ilgilenmediğimi. :A

O kadar dillere dolandı ki sevdiğim halde nefret ettim o şarkıdan bu yüzden vermedim. :A Belki üst turlarda sevmediklerim karşısında verebilirim. :A

• İlginç
Reactions: Dosi
Senin hatırına verdim yoksa biliyorsun ilgilenmediğimi. :A

O kadar dillere dolandı ki sevdiğim halde nefret ettim o şarkıdan bu yüzden vermedim. :A Belki üst turlarda sevmediklerim karşısında verebilirim. :A
Sevipte oy vermemek mi hemde bir sürü alternativ varken 😱
He he aynen üst tura çıkıp ordan finale kadar gidecek. Oy oranı maşallah :F @Bully

• Güldürdün
Reactions: Bully and serhatt
Bu forumda her şey mümkün, şaşırmam eğer üste çıkarsa bir anda. :A
umudumuzu yitirmemek gerekir haklisin. Kimler nerelere geldi, kimler nerelerdeyken yok olup gitti haklisin. Ne oldum dememeli ne olacam demeli lafini cok fazlasi ile görüyoruz :A

• Aynen
Reactions: serhatt
O mesajım ben ve @xemrexxx içindi :A bir tek onla aynı isme oy vermişiz :A
------

Sahalara dönüp oy vermişsin :A
Seni kınıyorum, bu şarkıyı harcamışsın :A

Ben de dedim ki işte karşılıklı etiketlere dönüş yapmaya devam :A Kendimi de kattım
------

Sevipte oy vermemek mi hemde bir sürü alternativ varken 😱
He he aynen üst tura çıkıp ordan finale kadar gidecek. Oy oranı maşallah :F @Bully
Arap atı gibi açılır belki :A (Açılamadı)

• Güldürdün
Ben de dedim ki işte karşılıklı etiketlere dönüş yapmaya devam :A Kendimi de kattım
------

Arap atı gibi açılır belki :A (Açılamadı)
Ezel'in annesi görmeye baslar bu acilmaz :A
bu arada belirgin bir durum oldugu icin bu kadar rahat yaziyorum.

• Güldürdün
Reactions: Bully
Ezel'in annesi görmeye baslar bu acilmaz :A
bu arada belirgin bir durum oldugu icin bu kadar rahat yaziyorum.
Aynen iş bitmiş kasmaya gerek yok artık :A Ezel'in annesi görmeye başlar, bu şarkı tur atlayamaz :A

• Güldürdün
Aynen iş bitmiş kasmaya gerek yok artık :A Ezel'in annesi görmeye başlar, bu şarkı tur atlayamaz :A
o degilde ben nasil tahmin ettim yanima gelecek arkadasi :A:A ben öylesine yazmistim dalga amacli ama gercek oldu :A diger isimde ciddiydim ama o online olmayacak belli.

• Güldürdün
o degilde ben nasil tahmin ettim yanima gelecek arkadasi :A:A ben öylesine yazmistim dalga amacli ama gercek oldu :A diger isimde ciddiydim ama o online olmayacak belli.
Cidden nokta atışı oldu :A Ben bilinçli yaptın diye düşündüm, salladın tuttu gibi oldu o zaman :A Hissiyat diyelim biz :A

Diğer isim online olursa o da oylar, başka da oylayan olmaz gibi :A Olursa büyük bir şaşkınlıkla karşılarız :A

• Güldürdün
Cidden nokta atışı oldu :A Ben bilinçli yaptın diye düşündüm, salladın tuttu gibi oldu o zaman :A Hissiyat diyelim biz :A

Diğer isim online olursa o da oylar, başka da oylayan olmaz gibi :A Olursa büyük bir şaşkınlıkla karşılarız :A
bu tur bir sarki harici bos oy atmis gibi olmusum :A

bu arada 20 barajina ulasilmis :oley:

aslinda limiti 18'e dusurdum :A

• Güldürdün
bu tur bir sarki harici bos oy atmis gibi olmusum :A

bu arada 20 barajina ulasilmis :oley:

aslinda limiti 18'e dusurdum :A
Öyle olmuş ama bu grupta oy attığın bir şarkı da zorlu gruba düşmüş :A Başta iyiydi, sonradan geriye düştü :A

20'ye ulaşmamız harika :Z

@Angelica giriş yapmış sonunda foruma, o da oy kullanır artık :A

• Güldürdün
Öyle olmuş ama bu grupta oy attığın bir şarkı da zorlu gruba düşmüş :A Başta iyiydi, sonradan geriye düştü :A

20'ye ulaşmamız harika :Z

@Angelica giriş yapmış sonunda foruma, o da oy kullanır artık :A
@Angelica bag evine falan gitti galiba :A Yoklugu belli oldu.

30 oraninda olandan bahsediyorsun galiba? kimleri oyladigimi belirtmedim en azindan :A

• Güldürdün
@Angelica bag evine falan gitti galiba :A Yoklugu belli oldu.

30 oraninda olandan bahsediyorsun galiba? kimleri oyladigimi belirtmedim en azindan :A
@Angelica 'nın yokluğunu hissettik tabii ki :bhr: Bağ evine yazları gider gerçi

Evet 30 oranında olandan bahsediyorum :A Belirtmediğin için kurtardın durumu doğru :A

• Güldürdün
@Angelica 'nın yokluğunu hissettik tabii ki :bhr: Bağ evine yazları gider gerçi

Evet 30 oranında olandan bahsediyorum :A Belirtmediğin için kurtardın durumu doğru :A
Gör bak harici rengimizi belli etmedik :A
o ismin hayranlari var aslinda ama onu gecen daha güclü cok sasirmadim :A

• Güldürdün
Gör bak harici rengimizi belli etmedik :A
o ismin hayranlari var aslinda ama onu gecen daha güclü cok sasirmadim :A
İyi bir karar vermiş oldun rengini belli etmeyerek :A

Evet onu geçen daha güçlü :A Ama o ismin diğer şarkısı tur atlayacak gibi en azından :A

• Güldürdün
İyi bir karar vermiş oldun rengini belli etmeyerek :A

Evet onu geçen daha güçlü :A Ama o ismin diğer şarkısı tur atlayacak gibi en azından :A
genel etiketi elbet yaparsin. bariz bazi isimler yok, umarim aktif olurlar :A

• Güldürdün
genel etiketi elbet yaparsin. bariz bazi isimler yok, umarim aktif olurlar :A
Yapacağım bi ara :A Bu akşam takip edeceğim maç, dizi, program vs yok, baya ilgili olurum bugün :A

İnşallah aktif olurlar :A 5 oy falan daha gelse güzel olur :A

• Güldürdün
Yapacağım bi ara :A Bu akşam takip edeceğim maç, dizi, program vs yok, baya ilgili olurum bugün :A

İnşallah aktif olurlar :A 5 oy falan daha gelse güzel olur :A
insanoglu gözü doymak bilmiyor :A
ben Gör bak'i ayarladim simdi :A araba müzigim yani
bir kac tane daha ayarliyayim yeter :A

• Güldürdün
insanoglu gözü doymak bilmiyor :A
ben Gör bak'i ayarladim simdi :A araba müzigim yani
bir kac tane daha ayarliyayim yeter :A
Yılda bir yaptığımız etkinlik, hesaplarıma göre 12 günde iş bitmiş olacak :A 10 günümüz falan kaldı. Sonuna kadar ilgili olup tadını çıkarmak gerek :A

İyi olmuş, etkinlikte sonuç alamadı ama araba müziğin olmuş oldu :A Bugün spor salonunda başka bir şarkı aklıma geldi, bunu Zeyno'ya önereyim diye düşünüyordum :A Arabada iyi gider :A

• Güldürdün
Yılda bir yaptığımız etkinlik, hesaplarıma göre 12 günde iş bitmiş olacak :A 10 günümüz falan kaldı. Sonuna kadar ilgili olup tadını çıkarmak gerek :A

İyi olmuş, etkinlikte sonuç alamadı ama araba müziğin olmuş oldu :A Bugün spor salonunda başka bir şarkı aklıma geldi, bunu Zeyno'ya önereyim diye düşünüyordum :A Arabada iyi gider :A

buradan görünmedi tikladim gördüm. severim sarkiyi. hemen ayarladim. zaten saatte 3 hakkim var. 3. bu oldu :A

• Güldürdün
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...