- Reaksiyon puanı
- 63,916
- Puanı
- 1,060
Bir Nazan Öncel şarkısıburadan görünmedi tikladim gördüm. severim sarkiyi. hemen ayarladim. zaten saatte 3 hakkim var. 3. bu oldu![]()
Saatte 3 hak nasıl oluyor?
Bir Nazan Öncel şarkısıburadan görünmedi tikladim gördüm. severim sarkiyi. hemen ayarladim. zaten saatte 3 hakkim var. 3. bu oldu![]()
yok onlara gerek yokBir Nazan Öncel şarkısıNazan bir de İbrahim Tatlıses'e Tamam Aşkım şarkısını vermişti, onu da önermiştim sana
Saatte 3 hak nasıl oluyor?![]()
Hayırlı olsun, oylarımızı kullandık bekliyoruz. Umduğum şarkının kazanacağını düşünmüyor olsam da.
Teşekkürler canım. Umduğun şarkı hangisi?Hayırlı olsun, oylarımızı kullandık bekliyoruz. Umduğum şarkının kazanacağını düşünmüyor olsam da.![]()
Bir Şehri Sevmek, Önümüz Yaz ve Bir Karanfil favorilerim. Ama kazanacaklarını düşünmüyorum.Teşekkürler canım. Umduğun şarkı hangisi?![]()
Önümüz Yaz benim de favorilerimden konuşmuştuk zaten Simge Queen'iBir Şehri Sevmek, Önümüz Yaz ve Bir Karanfil favorilerim. Ama kazanacaklarını düşünmüyorum.![]()
Bakarsak çok iddialı şarkı da yok aslında. Başka favorilerin var mı?Önümüz Yaz benim de favorilerimden konuşmuştuk zaten Simge Queen'iHep son anda kaybediyor maalesef, bu sefer kırsa bari makus talihini
![]()
Açık Adres var, ilerler ilerleyebildiği kadar ama kazanamaz tabiiBakarsak çok iddialı şarkı da yok aslında. Başka favorilerin var mı?![]()
Ahaha senin şarkı çok istikrarlıoy oranları artmış ama benim şarkı yerinde saymış@Bully
Aha bir oy daha geldi ama benim şarkı yime yerimde sayıyorAhaha senin şarkı çok istikrarlıDiğer şarkıların oy oranları hep değişiyor ama o hiç değişmiyor, bu da bir başarıdır
![]()
Olsun fena mı. Bir kaç gün umut ettim. Dahada umudumu yitirmedim. Her an atak yapabilir. Demi @serhatt ?
Umut etmek iyidir insanı güçlü kılarOlsun fena mı. Bir kaç gün umut ettim. Dahada umudumu yitirmedim. Her an atak yapabilir. Demi @serhatt ?![]()
Süre kapanmadığı sürece umut hep varUmut etmek iyidir insanı güçlü kılarÇok iyimsersin maşallah, ne güzel
Her an atağa kalkıp zirveyi alabilir
![]()
Demi demi.
Bu arada bu grupta durum değişti, ikinci bir şarkıda daha söz sahibi olmuş oldunSüre kapanmadığı sürece umut hep var
Demi demi.
O silahı kendine çek![]()
Kendime kıyamam.Süre kapanmadığı sürece umut hep var
Demi demi.
O silahı kendine çek![]()
Aaa %30 dediğimiz şarkı yarışa dahil olmuş sevindimBu arada bu grupta durum değişti, ikinci bir şarkıda daha söz sahibi olmuş oldun![]()
Banada kıyma…Kendime kıyamam.![]()