2024 1.Tur | En Favori Şarkı 2024 | 1. Grup

Hangi 4 Şarkı Üst Tura Yükselsin?

• Kullanılan toplam oy
    23
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yok yeterince yaptık :A gerekeni yapmazsa bizde etki tepki yaparız :A
Genel etiket yapacağım ya, onu kastettim :A Genel etikete dahil etmeyeyim mi kendisini? :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Sende tasdikleyince kesin takip ettiğin anlaşıldı. Birşey yazmasan anlamazdim:F bunun neyini tasdikledin kral :F
Tasdiklememe sen niye bu kadar takıldın :D

Aman neyse boşverelim sen oyları ver :A
------

18 olmuş bile. Yarına 20 garanti :A bu da durgun bir dönemde gayet güzel. Benim her zaman beklentim 20 :A
Valla durgun dönemde 20'yi alıyoruz, gayet güzel :A Beklentin karşılandı, benim de beklentim karşılandı tabii :A

Reynmen
Ziynet Sali
Sertab erener
------

Çok tehlikeli bunlar cokk isleri güçleri yok seni takip ediyorlar. Kedi resmi paylaşmaz oldun :D
al :A:A
Ekran Resmi 2025-05-10 03.47.44.png

------

Yok, Reymen’e kimler oy vermiş tıkladım, ismin ilk sırada öyle farkettim. Ayrıca senden hemen önce @Bully 15 demişti, 16 oldu aynı dakikada ve konuya bakanda sen olunca takibe gerek yok :A
niye reymen 😱 sen de @serhatt ve @Angelica gibi genç erkek sevdasına mı tutuldun :A:A

Tasdiklememe sen niye bu kadar takıldın :D

Aman neyse boşverelim sen oyları ver :A
------

Valla durgun dönemde 20'yi alıyoruz, gayet güzel :A Beklentin karşılandı, benim de beklentim karşılandı tabii :A
Ben niye rahatsız olayım forumda gizli bile değilim :D

Sen niye rahatsız olacağımı cikardinki çok ayıp gece gece. Arpa suyu içeyim ya sana da ismarlayayim ister misin? Keyifli yapar insanı :D

• Güldürdün
Reactions: Bully
Ben niye rahatsız olayım forumda gizli bile değilim :D

Sen niye rahatsız olacağımı cikardinki çok ayıp gece gece. Arpa suyu içeyim ya sana da ismarlayayim ister misin? Keyifli yapar insanı :D
Ben olaydan koptum, bu konuşmaları niye yaptığımızı da çözemedim :A O yüzden boşverelim dedim :A

Takılacak bir şey yok, sorun da yok :D Almayayım teşekkürler :A

• Üzücü
Reactions: RüzgarGülü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...