Kanımı donduruyorsun leşlok.. @MEnes @MasacREDijitalde olanın damga vuracağından eminim, hatta izleyeceğim de kesin. Camdaki Kız'a ise bakacağız artık.İnşallah dediğin gibi olur, bu güzellik her şeyin en iyisini hak ediyor.
Ekli dosyayı görüntüle 101062
Tamam tamam sıfırla o sayacı artık, ne gerek var şimdi bunları konuşmaya...Bu arada ilkini ben kendim bile unutmuşum şu an onu fark ettim.
Az olmuş.Bir Zamanlar Çukurova
Mucize Doktor
Alev Alev.
Hainlik yapmak kanımızda varAhahahaha Utku yoldaşımız döner dönmez birbirimize hainlik yapmaya başlamışız.
Güzele güzel demeyelim de ne diyelim Hainli Fedai...Yoldaşlarımız da bana katılacaktır zaten, baksanıza şu güzelliğe...@MEnes @MasacRE
Ekli dosyayı görüntüle 101064
Ya şu güzelliği de çirkin bulmazsın be kardeşim, aynı fotoğrafa ve aynı insana baktığımıza emin miyiz...Hainlik yapmak kanımızda var
Gözlerin bozulmuş benceBunun neresi güzel..
Sokaktaki 10 kızdan 7, 8'i böyleYa şu güzelliği de çirkin bulmazsın be kardeşim, aynı fotoğrafa ve aynı insana baktığımıza emin miyiz...
Ya şimdi milliyetçi bir takım eleştirilere maruz kalmak istemiyorum lakin Türkiye'de kaç tane böyle kız/kadın var Hainli Fedai.Sokaktaki 10 kızdan 7, 8'i böyleAbartma leşlok
Hainlik yapmak kanımızda var
Sokaktaki 10 kızdan 7, 8'i böyleAbartma leşlok
Ahahahaha Utku yoldaşımız döner dönmez birbirimize hainlik yapmaya başlamışız.
Güzele güzel demeyelim de ne diyelim Hainli Fedai...Yoldaşlarımız da bana katılacaktır zaten, baksanıza şu güzelliğe...@MEnes @MasacRE
Şerlok beyciğimin gözleri sapasağlam maşallah da kütük dostumun gözleri kör olmuş anlaşılanHainlik yapmak kanımızda var
Ohh MaşAllah...Bende Meleğe laf atardım aynı anda 4-5 dizi izliyor diyeBir Zamanlar Çukurova
Mucize Doktor
Alev Alev.
Katılıyorum adaşım her daim benim de kanımı donduruyor...
Şimdi kardeşim kadın gerçekten de güzel yani... Bırakalım şunu bunu güzel yani...Ahahahaha Utku yoldaşımız döner dönmez birbirimize hainlik yapmaya başlamışız.
Tedavi ve terapi bizim işimiz... Hemen kendisine gereken desteği sağlamak için gerekli çalışmalara başlıyorum...Şerlok beyciğimin gözleri sapasağlam maşallah da kütük dostumun gözleri kör olmuş anlaşılanKendisine hemen bir tedavi uygulayalım... @MEnes
Bak bak terapi için işimiz düşünce nasıl da geldi hemenKatılıyorum adaşım her daim benim de kanımı donduruyor...
Şimdi kardeşim kadın gerçekten de güzel yani... Bırakalım şunu bunu güzel yani...
------
Tedavi ve terapi bizim işimiz... Hemen kendisine gereken desteği sağlamak için gerekli çalışmalara başlıyorum...@Maskeli Fedai
Bir akşamlık böyle, kötü tesadüf.Ohh MaşAllah...Bende Meleğe laf atardım aynı anda 4-5 dizi izliyor diye
Yeter ki böyle şeylere ihtiyaç duyulsun yoldaşım, hemen oraya damlarım biliyorsun...Bak bak terapi için işimiz düşünce nasıl da geldi hemen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?