Bugün Hangi Yapımı İzleyeceksiniz/İzlediniz?

• Diğer (Lütfen Belirtiniz)

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    23
Bir Zamanlar Çukurova
Mucize Doktor
Alev Alev.

• İlginç
Reactions: Özgür
Dijitalde olanın damga vuracağından eminim, hatta izleyeceğim de kesin. Camdaki Kız'a ise bakacağız artık. :A İnşallah dediğin gibi olur, bu güzellik her şeyin en iyisini hak ediyor. :bhr:

Ekli dosyayı görüntüle 101062

Tamam tamam sıfırla o sayacı artık, ne gerek var şimdi bunları konuşmaya... :A Bu arada ilkini ben kendim bile unutmuşum şu an onu fark ettim. :A
Kanımı donduruyorsun leşlok.. @MEnes @MasacRE

Ahahahaha Utku yoldaşımız döner dönmez birbirimize hainlik yapmaya başlamışız. :A

Güzele güzel demeyelim de ne diyelim Hainli Fedai... :A Yoldaşlarımız da bana katılacaktır zaten, baksanıza şu güzelliğe... :A @MEnes @MasacRE

BB.jpg

Ahahahaha Utku yoldaşımız döner dönmez birbirimize hainlik yapmaya başlamışız. :A

Güzele güzel demeyelim de ne diyelim Hainli Fedai... :A Yoldaşlarımız da bana katılacaktır zaten, baksanıza şu güzelliğe... :A @MEnes @MasacRE

Ekli dosyayı görüntüle 101064

Hainlik yapmak kanımızda var :A

Gözlerin bozulmuş bence :A Bunun neresi güzel..
Şerlok beyciğimin gözleri sapasağlam maşallah da kütük dostumun gözleri kör olmuş anlaşılan :A Kendisine hemen bir tedavi uygulayalım... @MEnes

Katılıyorum adaşım her daim benim de kanımı donduruyor...

Ekli dosyayı görüntüle 101064
Şimdi kardeşim kadın gerçekten de güzel yani... Bırakalım şunu bunu güzel yani...
------

Şerlok beyciğimin gözleri sapasağlam maşallah da kütük dostumun gözleri kör olmuş anlaşılan :A Kendisine hemen bir tedavi uygulayalım... @MEnes
Tedavi ve terapi bizim işimiz... Hemen kendisine gereken desteği sağlamak için gerekli çalışmalara başlıyorum... :A @Maskeli Fedai

Son düzenleme:
Katılıyorum adaşım her daim benim de kanımı donduruyor...

Şimdi kardeşim kadın gerçekten de güzel yani... Bırakalım şunu bunu güzel yani...
------

Tedavi ve terapi bizim işimiz... Hemen kendisine gereken desteği sağlamak için gerekli çalışmalara başlıyorum... :A @Maskeli Fedai
Bak bak terapi için işimiz düşünce nasıl da geldi hemen :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and MEnes