Maskeli Fedai
Favori Üye
BZÇ nerede ciddi düşüş yaşamış 1 reytinglik düşüşü ciddiye mi alıyorsun, BZÇ için hiçbir şey demek bu kayıp, fesatlığından gözün dönmüş iyice. AB'de artmış bile, geçen hafta kaybettiği zirveyi yeni rakibine rağmen almış, çatlamaya devam. Camdaki ecünnü BZÇ'nin özetiyle yarışır ancak.Kıbrıs güzel başlasa da abartılı reyting almamış neyse ki. Pazar boşluğu ve BZÇ+MD'li perşembe aynı şey olmadığı için Teşkilat gibi şişmeyeceği belliydi. Yavaş yavaş yaz geldiği için çift haneleri görür mü emin değilim ama gelecek hafta AB zirvesini alacağı kesin.
Bu reytinglerden sonra Camdaki Kız için iyice umutlandım. Eski dizilerden sıkılan kitleye ilaç olabilecek bir iş ve belli ki BZK günün boşluğunu tek başına dolduramayacak. Kitlelerinin de farklı olduğunu düşünürsek uzun süredir devam eden BZÇ-MD rekabeti yerine iki taze dizinin zirve yarışını görürsek şaşırmayalım. Kısaca asıl kıyamet bu hafta değil gelecek hafta kopacak diyebiliriz.
Mucize Doktor'un düşüşüne ne yazık ki şaşırmadım çünkü şu anda yeni dizilere izleyici kaptırmaya en müsait yapım o. Eski havasından çok uzaklaştı ve sanki artık zorla devam ediyormuş gibi bir izlenim veriyor. Eğer CK da önemli oranda reyting çalarsa mayıs sonunda güzel bir finalle bitirilmesi taraftarıyım yoksa 3. sezonda nefesi yetmez.
A*ev A*ev laneti bu hafta da yırtmış.ss Gerçi onun asıl celladı sonraki hafta geleceği için son kez 3-4'lü reytinglerin tadını çıkarsın nasılsa kaderi bu sezondaki diğer Show dizileri gibi arşivin tozlu raflarına gitmek olacak. Zaten Demet Evgar da Kırmızı Oda 2. sezona gelsin zaten yeter burada vaktini harcadığı.
Akrep de iyice çökmüş. Kaderi gelecek hafta belli olur ama 26 bölümün tamamlananacağını sanmıyorum açıkçası.
Temcit pilavı Çukurova'nın boşluk hakimiyeti de yavaştan son bulacak anlaşılan. Tahmin edildiği gibi Kıbrıs'tan ciddi şekilde etkilenmiş ve Total'de kolay kolay zirveyi kaptırmasa da diğer gruplarda işi zor olacak. Merakla 9 Nisan sabahını bekliyorum.
1 reytingle başlar 2-3 diye devam eder hiç belli olmaz. @Dosi 5 reytinge "lüksü varmış" diyor ya o zaman daha çok düşmesi sorun olmamalı senin için.BZÇ nerede ciddi düşüş yaşamış 1 reytinglik düşüşü ciddiye mi alıyorsun, BZÇ için hiçbir şey demek bu kayıp, fesatlığından gözün dönmüş iyice. AB'de artmış bile, geçen hafta kaybettiği zirveyi yeni rakibine rağmen almış, çatlamaya devam. Camdaki ecünnü BZÇ'nin özetiyle yarışır ancak.
10 küsür alsa belki ama hala boşta kitle var. MD'den, Alev Alev'den, hatta Çukurova'dan biraz daha kitle gideceğini de düşünürsek en az 4-5 reyting garanti.TRT dizileri neden şişirilerek başlatılıyor?
Camdaki Kız'ın işi zorlaşacak demiştim ben sana. Şimdi geldin mi dediğime. @Aserat
Hayal etmek bedava tabii, sen de haklısın.10 küsür alsa belki ama hala boşta kitle var. MD'den, Alev Alev'den, hatta Çukurova'dan biraz daha kitle gideceğini de düşünürsek en az 4-5 reyting garanti.
İlla yeni dizi başladığında diğerlerinden izleyici çalmak zorunda değil sonuçta TV izlemeyen kitle de var ve Camdaki Kız onları çekip kendi izleyicisini de oluşturabilir. Yani Kıbrıs yüksek alacak diye başka diziler düşük alacak diye kaide yok.Hayal etmek bedava tabii, sen de haklısın.
Düşmesi için şansı var düşebilir yani bu kadar yüksek reyting almasa da olur.1 reytingle başlar 2-3 diye devam eder hiç belli olmaz. @Dosi 5 reytinge "lüksü varmış" diyor ya o zaman daha çok düşmesi sorun olmamalı senin için.
Camdaki Kız'ın asıl iddiası AB'de olur zaten ve sonraki haftalarda reytingler BZK - CK - BZÇ - MD diye sıralanır at fava bekle.
Canım bu kadar boş yapmak yormuyor mu ya ben okurken yoruluyorum.Düşmesi için şansı var düşebilir yani bu kadar yüksek reyting almasa da olur.
Çok güveniyorsun ya, hayal kırıklığına uğramanı sabırsızlıkla bekliyorum. Camdaki ecünnünün camdan düşüşü çok hızlı ve sert olacak.
Hahahahahh forumun baş BOŞÇUsu sensin, biz senin yüzünden yorulmuyorsak senin benim manalı cümlelerimden yorulman saçmalıktır.Canım bu kadar boş yapmak yormuyor mu ya ben okurken yoruluyorum.
Mana mı? Sen ve mana? Ay yine iyi güldüm Allah seni ne yapmasın.Hahahahahh forumun baş BOŞÇUsu sensin, biz senin yüzünden yorulmuyorsak senin benim manalı cümlelerimden yorulman saçmalıktır.
Kendinle karıştırma beni, hadi git mananın manasını öğren önce de kendinde zerre bulunmadığını bir idrak ediverMana mı? Sen ve mana? Ay yine iyi güldüm Allah seni ne yapmasın.
Bu dizinin asıl kitlesi Total mi Total. Onda da 1 reyting düşmüş mü düşmüş o yüzden düşüş yorumu yapmam çok normal. AB'de artmış diyorsun ama sadece 0.27 yükselebilmiş yani bu düşüşün yanında esamesi okunmaz.Kendinle karıştırma beni, hadi git mananın manasını öğren önce de kendinde zerre bulunmadığını bir idrak ediver
Yukarıda Çukurova ile ilgili yaptığın sözde "düşüş" yorumun kadar boş ve saçma bir şey var mı acaba.