basardin bu kez@Dosi @Aserat @Özgür @Sherlock @Tolstoyevski @BARON男爵 @offensive @The_Erinch @Angelica @denizz19 @emreemreu @serhatt @Turkuazz @slhttnmtl @Yiğitt @12.Adam @xdragxx @Gerekli24 @Staran @seyfullXh @soo @haluk792 @Veteran @ozmoturk @Hazem @Afet Güçverir @mesmeso @Zeyno45 @phoebebuffay @EmreCan @hayret bi şey @xBUGRAx @Billy Kane @Doğan @Alos @YıldırıM @-potterhead- @Burak97 @conino @Maskeli Fedai @Abdülhey @Sinanalbayci27 @DR @umuttanyel @Cervantes @Atlass @ömer karataş @yigit_00 @thekinqlord @Ege Bartu ve ilgili herkes...
Alt tarafı bir kereliğe mahsus başaramamıştık yahu, çaktırmasana sen de.basardin bu kez
Bir Zamanlar Cukurova, pardon Kibris
Nisan ayı sona erdiğinde dizisinin de yayından kaldırılmış olacağını mı düşünüyorsun Burcu'muzun, o yüzden mi sadece bu ay için geçerli bu KHK?KHK çıktı bundan sonra bu ay için nisan yerine Burcu Biricik diyeceğiz yani 1 Burcu Biricik 2021 Perşembe şeklinde. @Sherlock
İki dizinin tevellütü de nisan olduğu için. Yoksa her aya damga vuracak.Alt tarafı bir kereliğe mahsus başaramamıştık yahu, çaktırmasana sen de.
1 Nisan şakası mı bu...
Nisan ayı sona erdiğinde dizisinin de yayından kaldırılmış olacağını mı düşünüyorsun Burcu'muzun, o yüzden mi sadece bu ay için geçerli bu KHK?
yok Cukurova yazmaya alismisim ondanAlt tarafı bir kereliğe mahsus başaramamıştık yahu, çaktırmasana sen de.
1 Nisan şakası mı bu...
Nisan ayı sona erdiğinde dizisinin de yayından kaldırılmış olacağını mı düşünüyorsun Burcu'muzun, o yüzden mi sadece bu ay için geçerli bu KHK?
Eleme salı değil miydi? Ve sen Survivor'ı bırakmamış mıydın?Bir Zamanlar Kıbrıs
Survivor - Eleme Konseyi
Dijitalde olanın damga vuracağından eminim, hatta izleyeceğim de kesin. Camdaki Kız'a ise bakacağız artık. İnşallah dediğin gibi olur, bu güzellik her şeyin en iyisini hak ediyor.İki dizinin tevellütü de nisan olduğu için. Yoksa her aya damga vuracak.
Tamam tamam sıfırla o sayacı artık, ne gerek var şimdi bunları konuşmaya... Bu arada ilkini ben kendim bile unutmuşum şu an onu fark ettim.yok 2 kere olmustu
Bırakıyorum dediğim günden sonra zaten hiçbir bölümünü oturup izlemedim sadece eleme konseylerini takip ediyorum.Eleme salı değil miydi? Ve sen Survivor'ı bırakmamış mıydın?
Tamam tamam bir şey demedim zaten. Elemenin perşembeye alındığını bilmiyordum Acun yeni dizilerden fena tırsmış.Bırakıyorum dediğim günden sonra zaten hiçbir bölümünü uyutup izlemedim sadece eleme konseylerini takip ediyorum.
Bu haftaya özel olabilir çünkü Birleşme Partisi vardı bu hafta.Tamam tamam bir şey demedim zaten. Elemenin perşembeye alındığını bilmiyordum Acun yeni dizilerden fena tırsmış.