1 Kasım 2013 Cuma Reyting Sonuçları

Karagül`den en az 9.5 beklerken şimdi 9`u bile geçememiş 😱 ama \B`si 6`ya yaklaşmış
Medcezir süper A\B`de 9`u geçmiş :Z
Dila Hanım 4 reytingi geçmiş ve dizi her hafta artışta yani hala umut var dizide :J
Tam beklediğim gibi Ben de Özledim 2. bölümünden hızlı bir düşüşe geçmiş :T:
Huzur Sokağı ve Tatar Ramazan eski reytinglerine çok uzaklar ama Huzur Sokağı bu hafta biraz artmış galiba (b)
Yalan Dünya düşüşe geçmiş bence bu normal her bir dizinin düşüş dönemleri oluyor sonra yeniden artışa geçiyorlar yoksa TNS`de suç aramaya gerek :T:

Hani geciyordu Karadayi'yi @takas :)

Karagül cok iyi bir dizi. Bence Total 9-9.5 devam eder, ama ABsinin yükselmesi iyi gidisatin isaretidir.

Medcezir dün aksam yazdigim gibi anliklarda hafif bir yükselme vardi ve buda TNSye yansimis. AB 9 reyting! Süper.

YD olmuyor ama ABsi idare ediyor.

Dila 4+ reyting almis. Güzel :)

Hani geciyordu Karadayi'yi @takas :)

Karagül cok iyi bir dizi. Bence Total 9-9.5 devam eder, ama ABsinin yükselmesi iyi gidisatin isaretidir.

Medcezir dün aksam yazdigim gibi anliklarda hafif bir yükselme vardi ve buda TNSye yansimis. AB 9 reyting! Süper.

YD olmuyor ama ABsi idare ediyor.

Dila 4+ reyting almis. Güzel :)
Diyorum ya AB dizisi olmaya başladı Karagül. :D

Yalan Dünya Total grubunda çok gerilerde kalmış..

hep illuminatinin oyunları bunlar yd nin düşmesinin nedeni :F
karagüldn10 beklerkene kaç almış 😱
medcezir çok iyi gtimiş yanzlı yeni bölümü ab de yüksek çıkarkene özeti totalde yüksek çıkmış nasıl olduysa (b)
hs ab de iyi gitmiş
tatar hiç iyi gitmiuor final yapmalı
dila totalde iyi gidiyi

Karagül iki grupta yine çok iyi oranlar almış. Ab'de yine geçmiş Yalan Dünya'yı. Yine gördük ki sbt'nin gazına gelmemek lazım. Karagül totalde 10 reytingi zor alır biraz.

Medcezir yükselişe geçerek günün en başarılı dizisi olmuş. :) Ab'de 9 almış sonunda. :Z

Yalan Dünya totalde fena düşmüş. Ab'de Karagül'e geçilmesi tam komedi. Beklenenin aksine süresinin uzaması diziyi kötü etkilemiş.

Huzur Sokağı ab'de iyi gitmiş. Tatar Ramazan yine vasat.

Dila Hanım totalde iyi gitmiş, ab'si de Show'u idare eder.

Beyaz Show fena gitmemiş.

Ben de Özledim beklendiği gibi düşmüş. Dizi sezon sonunda final yapacaktır büyük olasılıkla.

Karagül iki grupta yine çok iyi oranlar almış. Ab'de yine geçmiş Yalan Dünya'yı. Yine gördük ki sbt'nin gazına gelmemek lazım. Karagül totalde 10 reytingi zor alır biraz.

Medcezir yükselişe geçerek günün en başarılı dizisi olmuş. :) Ab'de 9 almış sonunda. :Z

Yalan Dünya totalde fena düşmüş. Ab'de Karagül'e geçilmesi tam komedi. Beklenenin aksine süresinin uzaması diziyi kötü etkilemiş.

Huzur Sokağı ab'de iyi gitmiş. Tatar Ramazan yine vasat.

Dila Hanım totalde iyi gitmiş, ab'si de Show'u idare eder.

Beyaz Show fena gitmemiş.

Ben de Özledim beklendiği gibi düşmüş. Dizi sezon sonunda final yapacaktır büyük olasılıkla.
Sen öyle zannet. Karagül 10 alacak yakında. :)

hep illuminatinin oyunları bunlar yd nin düşmesinin nedeni :F
karagüldn10 beklerkene kaç almış 😱
medcezir çok iyi gtimiş yanzlı yeni bölümü ab de yüksek çıkarkene özeti totalde yüksek çıkmış nasıl olduysa (b)
hs ab de iyi gitmiş
tatar hiç iyi gitmiuor final yapmalı
dila totalde iyi gidiyi

Acaba Gülse illüminatiden çıktımı.:D