1 Kasım 2013 Cuma Reyting Sonuçları

Özetle yeni bölüm arasında 1 reyting fark var yahu şuraya bak komedi.

Kısa özetli yayın daha iyiymiş demek. Eğer aksi olursa TNS'den şüphe ederim...

Yalan Dünya 22.15e kadar yayınlansın bir hafta. Sonra 1 saatlik Galip tekrarı verilsin sonra da Beyaz. Bakalım olumlu sonuç olacak mı? 22.15te bitince A/Bde en azından 6.50 + alıyordu.

Doksanlar geçiyor artık komedi. :F

SM-N900 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Özetle yeni bölüm arasında 1 reyting fark var yahu şuraya bak komedi.

Kısa özetli yayın daha iyiymiş demek. Eğer aksi olursa TNS'den şüphe ederim...

Yalan Dünya 22.15e kadar yayınlansın bir hafta. Sonra 1 saatlik Galip tekrarı verilsin sonra da Beyaz. Bakalım olumlu sonuç olacak mı? 22.15te bitince A/Bde en azından 6.50 + alıyordu.

Doksanlar geçiyor artık komedi. :F

Hemen TNS'ye suç at, dizin düşük alınca @EveN 'cim. :F

Karagul abde yalan dunyayi yine gecmis :d hahahahahahah valla sahsii fikrim o dizi bu ratingleri bile haketmiyor ya vallahi cok sıkıcı ben 5 dk dayanamıyorum

Medcezir dun yine cok guzel bi bolumdu reklam aralarinda karagul izledim biraz ama gecen sene ki gibi degil daha dogrusu bana oyle geliyo gecen sene daha guzeldi bende ozledim biraz izledim cok guzel bi bolumdu ratinglerde kotu gitmis maalesef insallah star dzinin ratingleri gore karar vermez dila hanim totalde 4 u gecmis bekledigimden daha iyi gidiyor

1 hafta Kanal D denesin bakalım.

20.00 Yalan Dünya
22.15 Galip tekrar
23.15 Beyaz

Bakalım nasıl olacak?

bende ozledim ilk bolumunde de yazdim dunde yazdim bu diziyi izleyip gulen hayatta gam keder gelmez))) bu kadana berbat bir dizi gormedim

tns kanal d'ye cezasi beli 6 reytingi gecince falakaya yatiriyor)))) huzur toparlaniyor tatarin suyu isiniyor

Bu saatten sonra böyle bi değişiklik olmaz, mecbur yd o meşhur ab si ile düşük gidecek.:)
Neden olmasın? Galipin tekrar bölümü yeni bölümü geçer. :) A/B'de en az 4 alır tekrarı. Tekrar koyacaklar ekstra değişiklik olmayacak ki?

Gerçi geçen sezon da uzayınca bi ara düştü ama sonra yükseldi.

7 DILA HANIM SHOW TV 01.11.2013 20:22:45 23:00:25 4,02 10,08 39,84

Diloş süpper! :Z:Z

Eski rakiplerin arasında cuma gününün kazananı "Dila Hanım" olmuştur. :)

Kayıp şehir yayından kalktı. Huzur Sokağı ve Yalan Dünya ilk 10'a girememiş.

Ama Diloş bi ton senarist değiştirmesine rağmen ve kanal değiştirmesine rağmen hala ben varım diyor. :J

Tebrikler Dila Hanım ve orijinal insan Azer Barazoğlu! :)

Medcezir harika bir bölümdü,Ab de yine zirvede :D Karagülü de tebrik ederim :)

Neden olmasın? Galipin tekrar bölümü yeni bölümü geçer. :) A/B'de en az 4 alır tekrarı. Tekrar koyacaklar ekstra değişiklik olmayacak ki?

Gerçi geçen sezon da uzayınca bi ara düştü ama sonra yükseldi.
Benc kanal kayıpı riske alıp, akışı değiştirdi. Şimdilik nu değişim çok zor. En azından bi 3 ay böyle devam eder.:)

Karagül Sbt şişirdi bu hafta demek ki. Geçen haftaya göre totalde düşüş Ab de ise yükselip 6 ya dayanmış tebrikler.

Reytingler cidden şaşırtıcı.😱
Medcezir ve Karagül show yapmış her iki gruptada.Özellikle Medcezir.İkisinide tebrik ederim.:D
Yalan Dünya ise berbat.huzur sokağına bile geçilmiş.😱Ama ab'si fena yüksek.
Görüş günü kadınları yayına girmemiş neden @xBUGRAx :D
Huzur sokağı ise ab'de ayağa kalkmış.Tüm Atv dizileri ayaklandı.Bakalım bir şey çıkacakmı bunun altında.:J

beyaz ise seyrinde gitmiş.:DGeçen seneki oranlar yok ama.:(

Reytingler cidden şaşırtıcı.😱
Medcezir ve Karagül show yapmış her iki gruptada.Özellikle Medcezir.İkisinide tebrik ederim.:D
Yalan Dünya ise berbat.huzur sokağına bile geçilmiş.😱Ama ab'si fena yüksek.
Görüş günü kadınları yayına girmemiş neden @xBUGRAx :D
Huzur sokağı ise ab'de ayağa kalkmış.Tüm Atv dizileri ayaklandı.Bakalım bir şey çıkacakmı bunun altında.:J

beyaz ise seyrinde gitmiş.:DGeçen seneki oranlar yok ama.:(

Bilmiyorum düne kadar yeni bölüm var diye görünüyordu son dakika değişti yayın akışı. :D