1 Kasım 2013 Cuma Reyting Sonuçları

Medcezir totali yükseltmeye basladı adrenalın artıyor :) ab 10 a çıkmaya az kaldı

Yuh be! Artık sonuçlara inanmıyorum.

A/B abidesi Yalan Dünya Doksanların Totalde aldığı oranı alıyorş :bağır:

Yuh! Özet A/B'de en çok izlenen özet. Ama yeni bölüm tırt. Özet 4, Yeni Bölüm 5. :bağır:

Acaba kısa özetle mi başlasa yine? (b)

SM-N900 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

oha sonuçlara bak ben karagülün en az 10 alacağını bekliyodum sbt de uçmuş demekki :kiki:
medcezir baya iyi gitmiş 8 i geçmiş vay be
huzur sokağı yalan dünyayı geçmiş yd ilk 10 da yok :kiki: beklediğim gibi

Yuh be! Artık sonuçlara inanmıyorum.

A/B abidesi Yalan Dünya Doksanların Totalde aldığı oranı alıyorş :bağır:

Yuh! Özet A/B'de en çok izlenen özet. Ama yeni bölüm tırt. Özet 4, Yeni Bölüm 5. :bağır:

Acaba kısa özetle mi başlasa yine?

SM-N900 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Karagül'ün Ab'de Yalan Dünyayı geçmesi banada ilginç geliyo(b)

Tatar kötü gitmiş gine günü değişmesi lazım böyle devam ederse sonu kötü olucak

Özetli yayın yarar sandım ama ters tepti. Medcezir ile benzer kitleleri. Tekrar özetsiz yayına geçmeli. :(
kardeş sende bi karar ver artık bi gün uzun özetli diyosun bi gün kıza özetli diyosun bi gün özetsiz diyosun :D bence gününün değişmesi lazım medcezir ve karagül şov yapıyolar o ikisi varken kimse yalan dünya falan izlemez zaten izlenmiyo şuraya bak ilk 10 da yok :)

Ya Allahın aşkına benim bildiğim bi komedi dizisinin en fazla süresi 1.20 dk filan olmalı ama bizim forumdakiler uzasın uzasın dediler sadece reytingi yükselsin diye, şimdi hem bölümler uzadı komedi ağırlığı düştü hem de reytingleri düştü. Bu tür diziler bu denli uZarsa olacağı bu. :D totelde çok kötü gitmiş 23.15 te bitmesine rağmen, ab de yine karagülü geçememiş. Yd geçen sene bu zamankar 9 alırdı ab'de. Eski gücünden çok çok uzakta:)

Karagül çok iyi ama sbt deki oranlarından uzakta, dizinin ab side gayet iyi.:)
Med cezir tam tersi yükseliş yakalamış totelde, ab de açık ara rakipsiz zaten. İyi bi başarı yakalamış.:)
Tatarın son haftaları diyebiliriz, en kısa zamanda fişini çeker kanal :D
Dila hanım totelde iyi ab de vasat gitmiş.
Huzur sokağı ne çok iyi ne çok kötü, arada bi oran almış.:D
Beyaz show erken başlamasına rağmen hiçte iyi değil, 40 senedir aynı espiriler. Miladı doldu artık.:)

Karagül Total'de 8.91 reyting alarak FOX'u yine çok mutlu etti! Ayrıca dizinin AB'si artış yaşamış ve 5.98'e fırlamış!

Medcezir, Karagül'ün hemen arkasında. Fakat geçmesi zor. Çünkü haftaya yine Karagül de heyecan olacak.

Karagül'ün özeti bile 5.43 reyting alarak dizinin ne kadar sağlam olduğunu tüm Türkiye'ye göstermiş.

FOX'un ilk günlük gençlik dizisi Deniz Yıldızı 3.50 reyting alarak kanalını yine mutlu etmiş.

Esra Erol'la ve Unutma Beni de FOX'u iyi sırtlamaya devam ediyorlar.

Dila Hanım totalde aldığı oranlarla gayet iyi gitmiş, fakat AB'si berbat.

Yalan Dünya'nın ise totali berbat, AB'si gayet iyi. Fakat şunu da unutmayalım dizi geçen sezona göre çok kan kaybetmiş durumda. Bitsin artık dizi bence.

Tatar Ramazan ise kötü giderek yolun sonuna gelmeye başlamış.

Beyaz Show ise kötü gitmiş, en azından 4 ve üstü beklerdim ondan.

Program sıralamaları 1. mesaja eklendi.

Senden detaylı bir yorum bekliyoruz. :)

Karagül Total'de 8.91 reyting alarak FOX'u yine çok mutlu etti! Ayrıca dizinin AB'si artış yaşamış ve 5.98'e fırlamış!

Medcezir, Karagül'ün hemen arkasında. Fakat geçmesi zor. Çünkü haftaya yine Karagül de heyecan olacak.

Karagül'ün özeti bile 5.43 reyting alarak dizinin ne kadar sağlam olduğunu tüm Türkiye'ye göstermiş.

FOX'un ilk günlük gençlik dizisi Deniz Yıldızı 3.50 reyting alarak kanalını yine mutlu etmiş.

Esra Erol'la ve Unutma Beni de FOX'u iyi sırtlamaya devam ediyorlar.

Dila Hanım totalde aldığı oranlarla gayet iyi gitmiş, fakat AB'si berbat.

Yalan Dünya'nın ise totali berbat, AB'si gayet iyi. Fakat şunu da unutmayalım dizi geçen sezona göre çok kan kaybetmiş durumda. Bitsin artık dizi bence.

Tatar Ramazan ise kötü giderek yolun sonuna gelmeye başlamış.

Beyaz Show ise kötü gitmiş, en azından 4 ve üstü beklerdim ondan.

Ben de Özledim ise çok kötü gitmiş. Kanal bu reytinglere dayanmaz, biter. :D