Karagül'ün Ab'de Yalan Dünyayı geçmesi banada ilginç geliyoYuh be! Artık sonuçlara inanmıyorum.
A/B abidesi Yalan Dünya Doksanların Totalde aldığı oranı alıyorş
Yuh! Özet A/B'de en çok izlenen özet. Ama yeni bölüm tırt. Özet 4, Yeni Bölüm 5.
Acaba kısa özetle mi başlasa yine?
SM-N900 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Özetli yayın yarar sandım ama ters tepti. Medcezir ile benzer kitleleri. Tekrar özetsiz yayına geçmeli.Karagül'ün Ab'de Yalan Dünyayı geçmesi banada ilginç geliyo
kardeş sende bi karar ver artık bi gün uzun özetli diyosun bi gün kıza özetli diyosun bi gün özetsiz diyosun bence gününün değişmesi lazım medcezir ve karagül şov yapıyolar o ikisi varken kimse yalan dünya falan izlemez zaten izlenmiyo şuraya bak ilk 10 da yokÖzetli yayın yarar sandım ama ters tepti. Medcezir ile benzer kitleleri. Tekrar özetsiz yayına geçmeli.
Özetsiz yayına geçemez gibi geliyor Beyaz var 11'den aşşağı yayına girmezÖzetli yayın yarar sandım ama ters tepti. Medcezir ile benzer kitleleri. Tekrar özetsiz yayına geçmeli.
aga hiç gün değişikliği yapmadılar anlamıyorum ki dünkü bölüm süperdi 3 almış ancaTatar kötü gitmiş gine günü değişmesi lazım böyle devam ederse sonu kötü olucak
Valla Vadiden sonra diyorum olmaz o hangi gün yapsalar kiaga hiç gün değişikliği yapmadılar anlamıyorum ki dünkü bölüm süperdi 3 almış anca
aga başka çare yok nihat hocayı başka güne tatarı perşembe 23.40 a almak lazım en kötü 4 alır yine ama çok geç oluyo öyle deValla Vadiden sonra diyorum olmaz o hangi gün yapsalar ki
Evet çok geç olur yapmazlar öyle bakalım ne olcak diziye gün bulamıyorumaga başka çare yok nihat hocayı başka güne tatarı perşembe 23.40 a almak lazım en kötü 4 alır yine ama çok geç oluyo öyle de
Program sıralamaları 1. mesaja eklendi.
Karagül Total'de 8.91 reyting alarak FOX'u yine çok mutlu etti! Ayrıca dizinin AB'si artış yaşamış ve 5.98'e fırlamış!
Medcezir, Karagül'ün hemen arkasında. Fakat geçmesi zor. Çünkü haftaya yine Karagül de heyecan olacak.
Karagül'ün özeti bile 5.43 reyting alarak dizinin ne kadar sağlam olduğunu tüm Türkiye'ye göstermiş.
FOX'un ilk günlük gençlik dizisi Deniz Yıldızı 3.50 reyting alarak kanalını yine mutlu etmiş.
Esra Erol'la ve Unutma Beni de FOX'u iyi sırtlamaya devam ediyorlar.
Dila Hanım totalde aldığı oranlarla gayet iyi gitmiş, fakat AB'si berbat.
Yalan Dünya'nın ise totali berbat, AB'si gayet iyi. Fakat şunu da unutmayalım dizi geçen sezona göre çok kan kaybetmiş durumda. Bitsin artık dizi bence.
Tatar Ramazan ise kötü giderek yolun sonuna gelmeye başlamış.
Beyaz Show ise kötü gitmiş, en azından 4 ve üstü beklerdim ondan.
Yorumları @OzaN yapıyor Ben ancak mesaj olarak yorum yapabilirim
Senden detaylı bir yorum bekliyoruz.