1 Kasım 2013 Cuma Reyting Sonuçları

Gerçekten çok üzülüyorum umarım en kısa zamanda yükselir Yalan Dünya.

2 haftada ne oldu da 6.50 alan dizi aniden düşüşe geçti? Utanmasalar 4e düşürecekler. :bağır:

Şu an aldığı A/B oranı geçen senenin total oranlarıydı...

Doksanlara da ne oldusa aniden yükseldi? (b)

Kanal D eğer benim dediğim gibi 22.15te bitirip araya Galipin tekrarını koymazsa memnundur bu durumdan demektir. Çünkü Yalan Dünyanın özeti A/B'de en çok izlenen özet. Yeni Bölüm ile aralarında 1 reyting fark var.

Bu da demektir ki, özet bu sene yaramıyor diziye. Yeni Bölüme geçseler 6yı aşarlar. 10 dakika özeti bile 3ü geçiyordu.

Ama çok iyi hatırlıyorum. Geçen sene de Pazartesi özetli yayına geçince ilk önce böyle düştü ama sonra yükseldi.

Yani belli olmuyor. Bazen özet yarıyor bazen yaramıyor. Bildiğim tek şey bu oranları haketmediği...

Umarım Gülse geçen seneki gibi el atar da yükseltir yine.

A/B'de 2 hafta öncesine kadar 4 alan ağır total Karagüle geçilmemiz de ayrı komedi.

SM-N900 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bak bak mesaj gör śopar. :F @xemrexxx

Karagül AB'de tam beklediğim oranı aldı. @denizz19 :X

Total'de şaşırttı beni biraz, daha yüksek bekliyordum yani en azından 9'u geçer sanıyordum ama geçememiş...

Medcezir 1 reyting daha zorlasa Karagülü geçiyormuş ancak Ab de rakibine büyük fark atmış iki diziye de tebrikler
Huzur Sokağı Total de düşük gitmiş ancak Ab de ilk 5'e girerek umut vermiş İnşallah ileleyen haftalarda reytinglerini biraz daha yükselterek ilk sıralarda yer alır dün kü bölümün sonunda final havası sezdim
Tatar Ramazan gibi bir diziyi millet nasıl izlemiyor halen daha aklım almıyor. Yav arkadaş bu dizi izlenmez mi ya ne biçim manyak bir dizi.Total de 3 reytingle 20. olmuş Ab de 2.31 reytingle 15. olmuş yazık Vallaha yazık. Haftaya final bölümü yayınlanacak herhalde çünkü dizi dün final havasına girdi
:D Medcezir 1 reyting zorlasa geçecekmiş diyorsun ya Karagül 1 reyting yüksek alsa. :D

Karagül'ün dün ki bölümünü biraz önce izledim de dizinin bu bölümünde heyecan çok azdı hatta yok bile denebilir. Heyecanın bol olduğu bölümler daha düşük geldi nedense. (b)
Heyecanın bol olduğu değil az olduğu bölümler düşük. Evet bölüm heyecanı düşük ben de izliyorum şuan. :D

Kabus sahnesi çok sağlam olmuş @xBUGRAx @dizi kolik
Daha iyi olabilirdi. Ben pek beğenmedim. :T:

Diğer oyuncuların kabusları daha güzeldi. Mesela geçen bölümlerde Narin'in kabusu süperdi, çok gerçekçiydi. Daha sonra Ebru'nun geçen sezon kabusu vardı o da süper ötesiydi. :X

Heyecanın bol olduğu değil az olduğu bölümler düşük. Evet bölüm heyecanı düşük ben de izliyorum şuan. :D
Bu bölümde heyecan yoktu ama dizi yükselmiş, ben ona şaşırdım. :X

Diğer oyuncuların kabusları daha güzeldi. Mesela geçen bölümlerde Narin'in kabusu süperdi, çok gerçekçiydi. Daha sonra Ebru'nun geçen sezon kabusu vardı o da süper ötesiydi. :X
İyiydi iyi. Asım'ın bu hali etkileyiciydi. :)

Bu bölümde heyecan yoktu ama dizi yükselmiş, ben ona şaşırdım. :X
Totalde düşmüş ama Ab yükselmiş ilginç :D

Karagül , Cumayı silip süpürmüş :) Haftaya daha da artacaktır . Bu hafta biraz daha artacağını düşünmüştüm ama en azından 9 almış :)

Karagül ve Medcezir günün kazananları olmuş tebrikler. :D

Yalan Dünya total çok kötü gitmiş AB'si de eskisi gibi değil Kanal D bu sene dizilerden çok çekti vallahi. :F

Bugünün Saraylısı bu reytinglerin ardından Cuma gününe gelebilir bence, Avşar Film'in üst üste 2 dizisi olmasına rağmen. :) Özellikle Tatar Ramazan kötü gitmiş, Tatar Ramazan pazar akşamı yayınlanmalı bence.

21HAYAT DEDIGINKANAL 701.11.201318:35:0819:37:511,917,3426,06

Kanal 7 uzun süreden sonra bir dizi tutturdu. A/B'de 21. olmuş. :):)