Kendin lafi uzatiyorsun, merak etme Leyla ile Mecnun'da Genis Aile gibi ilerleyemeyecek. Kazanan baska diziler olacakGeniş Aile bu turu geçti bile ne elenmesi 😱 Kapattım o modu dedikçe ince yerden iyi vuruyorsun ama 😱
Kendin lafi uzatiyorsun, merak etme Leyla ile Mecnun'da Genis Aile gibi ilerleyemeyecek. Kazanan baska diziler olacakGeniş Aile bu turu geçti bile ne elenmesi 😱 Kapattım o modu dedikçe ince yerden iyi vuruyorsun ama 😱
LİM zaten buralara gelmesi mucize, devamı fizik kurallarına aykırı olur ama Geniş Aile ayrı tabi, Aşkı Memnu'yu bile geçti neticede. LİM ise Bez Bebek'le yarışıyordu, son anda atak yaparak uzaklaştı ama son güne dek kafa kafayaydı.Kendin lafi uzatiyorsun, merak etme Leyla ile Mecnun'da Genis Aile gibi ilerleyemeyecek. Kazanan baska diziler olacak
aynen öyle dedigin gibi.LİM zaten buralara gelmesi mucize, devamı fizik kurallarına aykırı olur ama Geniş Aile ayrı tabi, Aşkı Memnu'yu bile geçti neticede. LİM ise Bez Bebek'le yarışıyordu, son anda atak yaparak uzaklaştı ama son güne dek kafa kafayaydı.
Nasıl bitirmiş ben başka bir oylamaya mı bakıyorum?Ben kaos modunu kapattığım için dinlenme moduna geçtim.
Zaten Geniş Aile işi bitirmiş sayılır baksana ama neyse konuşturma şimdi yoruldum baya hiç yere zaten.
Nasıl öne geçer 😡😡😡***** öne geçmiş ne şaşırdık, ne şaşırdık...
@Dosi isim vermedim, bu da yasak değildir heralde.
3-4 farkla kazanması bari, double galibiyet almış olucaksın bu durumda.Nasıl öne geçer 😡😡😡
Daha 1 oyla önde olunsun da sonra onu düşünürüz3-4 farkla kazanması bari, double galibiyet almış olucaksın bu durumda.
Yok değil ama şimdide #### farkı açmış***** öne geçmiş ne şaşırdık, ne şaşırdık...
@Dosi isim vermedim, bu da yasak değildir heralde.
Yeni oy geldi sandımÖne geçeni izlemedim ama adını çok duydum.
Diğerini izlerdim.
Çekişmeli bir grup.
Hay yaşa senDestek geldi Geniş Aile oh iyi yetiştim
Sorun yokDönüş falan yok yanlış bilgi verme hala geride
Başın belaya girecek...Dönmüş. 😱 Umarım spoi'ye girmez, söz vermiştim.
Ciddi değilsin umarım. Normal açıdan bakarsak çok üstü kapalı bir mesaj yazmıştım halbuki.Başın belaya girecek...